Bu zamanda eğer anne baba çok zor durumda değilse genelde kendi evinde baktırmak ister. Çünkü hem çocuğun düzenini değiştirmek istemez hem de evde kamera olacağı için çocuğu ve sizi izlemek ister. Sizin evinizde bakma fikrinizi anca yakın bir tanıdık vs kabul edebilir ki bana gore bu bile olmamali.Merhabalar bir konu hakkında bilgi almak istiyorum .ben çalışmak istiyorum ama eşim izin vermiyor iki kızım var biri 5 yaşında diğeri 1 yaşında. Bende düşündüm .dışarda çalışamıyorum bari evimde çocuk bakıcılığı yapayım. Ben tanidiklarima sordum sence nasıl fikir diye bana sen yapamazsın çocukların var önce kendi cocuclarina bak evinle ilgilenemezsin gibi fikirler söylediler. Bende olsa bakabilirim hem çocuklarıma hemde işimi gucumu hallederim üstesinden gelirim dedim. Ama çevremde böyle bakacağım çocuk yok. Sizce böyle bir işi nasıl yapabilirim .yada yapamam fikir verir misiniz.?
Akrep Nalan gibi bir şey mi buBu sitede hacca bebekle gitmek isteyen akrekpkamuranın konusundan
sonra okuduğum en mantıksız konu bu.
Başkasının çocuğunun sorumluluğunu alacak durumda değilsiniz 1 yaş bebekle. Olmaz.Merhabalar bir konu hakkında bilgi almak istiyorum .ben çalışmak istiyorum ama eşim izin vermiyor iki kızım var biri 5 yaşında diğeri 1 yaşında. Bende düşündüm .dışarda çalışamıyorum bari evimde çocuk bakıcılığı yapayım. Ben tanidiklarima sordum sence nasıl fikir diye bana sen yapamazsın çocukların var önce kendi cocuclarina bak evinle ilgilenemezsin gibi fikirler söylediler. Bende olsa bakabilirim hem çocuklarıma hemde işimi gucumu hallederim üstesinden gelirim dedim. Ama çevremde böyle bakacağım çocuk yok. Sizce böyle bir işi nasıl yapabilirim .yada yapamam fikir verir misiniz.?
Doğru söylemişler. Evde zaten çocuğu olan birisine çocuğumu emanet etmem. Çocukların biri 1 yaşında zaten. Odak benim çocuğum olamaz. Çocuğumun zaten kendi evimde kamera gözetiminde bakılmasını isterim, başkasının evinde kim bilir başına ne gelecek.Merhabalar bir konu hakkında bilgi almak istiyorum .ben çalışmak istiyorum ama eşim izin vermiyor iki kızım var biri 5 yaşında diğeri 1 yaşında. Bende düşündüm .dışarda çalışamıyorum bari evimde çocuk bakıcılığı yapayım. Ben tanidiklarima sordum sence nasıl fikir diye bana sen yapamazsın çocukların var önce kendi cocuclarina bak evinle ilgilenemezsin gibi fikirler söylediler. Bende olsa bakabilirim hem çocuklarıma hemde işimi gucumu hallederim üstesinden gelirim dedim. Ama çevremde böyle bakacağım çocuk yok. Sizce böyle bir işi nasıl yapabilirim .yada yapamam fikir verir misiniz.?
Kimsenin çocuğunu evime emanet almam, dünyanın bin türlü hali var, sizde de iki çocuk var, dikkatiniz dağılır, bir şey olur Allah korusun bence vazgeçin bu fikirdenMerhabalar bir konu hakkında bilgi almak istiyorum .ben çalışmak istiyorum ama eşim izin vermiyor iki kızım var biri 5 yaşında diğeri 1 yaşında. Bende düşündüm .dışarda çalışamıyorum bari evimde çocuk bakıcılığı yapayım. Ben tanidiklarima sordum sence nasıl fikir diye bana sen yapamazsın çocukların var önce kendi cocuclarina bak evinle ilgilenemezsin gibi fikirler söylediler. Bende olsa bakabilirim hem çocuklarıma hemde işimi gucumu hallederim üstesinden gelirim dedim. Ama çevremde böyle bakacağım çocuk yok. Sizce böyle bir işi nasıl yapabilirim .yada yapamam fikir verir misiniz.?
Neyine gerek çocukların biri emanet çocuğu kıskanıp çizse etse al başına belayı.Ben çoğu annenin çok zorda kalmadıysa, bir çocuk bir bebek olan evde kendi çocuğuna bakılmasını isteyeceğini sanmıyorum.
Doğruyu söyleyin akrep diyince sizin de aklınıza o gelmiyor muAkrep Nalan gibi bir şey mi bu
Böyle adama güvenip çocuk sorumluluğu mu alacaksınız? Çocuksuz olsanız bile sırf bu nedenle size çocuk emanet edilemez. Ya kocanız bir anda çocuğa bakmanıza da izin vermezse? 1 yaşındakinin ayrı, 5 yaşındakinin ayrı peşinde dolaşmak zorundayken başkasının çocuğuna nasıl bakacaksınız? Kim niye nasıl güvensin size?ben çalışmak istiyorum ama eşim izin vermiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?