- 13 Ocak 2020
- 46.735
- En iyi cevaplar
- 2
- 182.643
- 598
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet haklısınız teşekkür ederim sağolunBu zamanda eğer anne baba çok zor durumda değilse genelde kendi evinde baktırmak ister. Çünkü hem çocuğun düzenini değiştirmek istemez hem de evde kamera olacağı için çocuğu ve sizi izlemek ister. Sizin evinizde bakma fikrinizi anca yakın bir tanıdık vs kabul edebilir ki bana gore bu bile olmamali.
Ayrıca kendi cocuklariniz cok küçük. Onların ilgi alakasindan kısıp başka bir cocuga nasıl ilgi vereceksiniz? Baktiran insan para veriyor. İster istemez özel bir ilgi alaka isteyecek. Daha doğrusu bir ücret verdiği için bunun karşılığını isteyecek çocuğuna bakım konusunda. İki küçük çocukla ben bunun zor olduğunu düşünüyorum. Sevkinizi kırmak istemem ama benim bakıcı tercihim arasında iki küçük çocuğu olan ve evinde bakmak isteyen biri en son sıraya gelirdi. Siz anca tanıdık vasitasi ile belki yarım gün veya birkaç saatlik devamlılığı olmayan bakıcılık işleri bulabilirsiniz.
Yanlış düşünüyorsunuz beni o bk götüren insanlarla karıştırmayın sizin cevrenizdeki iki çocuklu birinin evi öyle demekkiii .önyargılı davranıyorsunuzBen nedense bu şekilde iki çocuklu ve harika olduğunu düşünen insanların evini b.k götürdüğünü düşünüyorum. Çocuklar da ekranın kölesi filan olmuştur yoksa nasıl duracaklar yani?
Öyle biri yok zaten ben kendi fikrimi söylüyorum sayfadaki herkes nasıl düşünüyorsa bende düşünüyorum aynı şeyleri . sadece buNormal şartlar altında evinde 5 ve 1 yaşında çocuğu olan bir kadına kimse kendi çocuğunu baktırmaz.
Sizin evin işi gücü bir yana öyle birini bulamazsınız zaten.
Çevremde iki çocuklu yok. Herkes birine zor bakıyor.Yanlış düşünüyorsunuz beni o bk götüren insanlarla karıştırmayın sizin cevrenizdeki iki çocuklu birinin evi öyle demekkiii .önyargılı davranıyorsunuz
Sizin bu uslubunuz nedir ne biçim konuşuyorsunuz ağzını günlük hayatta da bozuk mu . Her insanın hayatı farklıdır. Ben iki çocuğumla her işimi de hallederim . benimde çocuklarım sımarik falan değil .gayet akıllılar .GTünuzde kanadınız filan mı var? Ben 4 yaş olmak üzere olan gayet de uysal çocuğumla üstelik babası bir gün çalışıyor bir gün çalışmıyorken ev işi bitiremiyorum. Ki tutup da mantı falan açmam yani düz basit rutin işler bile zorluyor. Nasıl halledeceksiniz?
Zaten hayat şartı zor.bir insan mecbursa katlanır zaten kimse kimsenin çocuğuna keyfine bakmaxÇevremde iki çocuklu yok. Herkes birine zor bakıyor.
Zaten karşıma öyle bir iş çıkmadı bende fikir olarak sormak istedim teşekkürler1 yaşında bebeğim var. 1 yaşında bebeği olan biri, hele ki benim evim dışında bir yerde baksın asla istemem.. bence biraz bekleyin çalışmak için..
Evet paketleme işi falan ama pek güvenilir değilParlak bir fikir değil bu şartlarda evde çocuk bakmanız ama , muhterem eşiniz evde çalışmanıza izin veriyor mu peki?
Evet yapabileceğimi sanıyorum bir kadın herseyin üstesinden gelirHem 3 çocuğa bakıp hem de evin işini mi yapabileceğinizi mi sanıyorsunuz? 3 çocuk sizin olsa tamam olabilecek tüm kötü ihtimaller sadece sizi ilgilendirir ama emanet çocuğun parmağı sıkışsa kafasını vursa hesap vermek zorundasınız. Ayrıca 1 yaş çocuğunuzu öğlen uyuturken baktığınız çocuğu napcaksınız?
Niye guvenmeyeyim . Dışarda çalıştırmıyor diye napim kavgalimi olim .ben kimsenin zorla çocuğuna bakmam kendi dusuncemi söyledim öyle bir şey olabilir mi diye .Böyle adama güvenip çocuk sorumluluğu mu alacaksınız? Çocuksuz olsanız bile sırf bu nedenle size çocuk emanet edilemez. Ya kocanız bir anda çocuğa bakmanıza da izin vermezse? 1 yaşındakinin ayrı, 5 yaşındakinin ayrı peşinde dolaşmak zorundayken başkasının çocuğuna nasıl bakacaksınız? Kim niye nasıl güvensin size?
Çocuklarınız küçük o yüzden başkasının çocuğuna bakamazsınız çünkü kendi çocuklarınız gün içinde evde oynarken düşüp kalksa bile sizin çocuklarınız neden düştü bilirsiniz, düşmeye bağlı eli kolu başı incinse sebebi düşmeydi dersiniz ama el alemin çocuğu düşse bunun hesabını veremezsiniz.Bende olsa bakabilirim hem çocuklarıma hemde işimi gucumu hallederim üstesinden gelirim dedim. Ama çevremde böyle bakacağım çocuk yok. Sizce böyle bir işi nasıl yapabilirim .yada yapamam fikir verir misiniz.?
Kv de beraber hacca gitmek istemedi diye de bozulmuştu di miBu sitede hacca bebekle gitmek isteyen akrekpkamuranın konusundan
sonra okuduğum en mantıksız konu bu.
Çünkü size saygısı yok o yüzden güvenmeyinNiye guvenmeyeyim . Dışarda çalıştırmıyor diye napim kavgalimi olim .ben kimsenin zorla çocuğuna bakmam kendi dusuncemi söyledim öyle bir şey olabilir mi diye .
Çok mantıksız bir düşünce.. aklı başında herhangi biri de size evinizde çocuk baktırmazNiye guvenmeyeyim . Dışarda çalıştırmıyor diye napim kavgalimi olim .ben kimsenin zorla çocuğuna bakmam kendi dusuncemi söyledim öyle bir şey olabilir mi diye .
Cevap vermek istiyorumBen nedense bu şekilde iki çocuklu ve harika olduğunu düşünen insanların evini b.k götürdüğünü düşünüyorum. Çocuklar da ekranın kölesi filan olmuştur yoksa nasıl duracaklar yani?