Evde dahi bakımlı olmayı başarabileler :)

poliyana

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2013
1.299
124
123
Bartın
Merhaba arkadaşlar ben evde pek bakımlı sayılmam ve bu benim değiştirmek istediğim bir özellik zira eşim kadını her daim bakımlı olmasını istiyor ve bunu beceren hanımlardan yardım istiyorum ;) siz ne yapıyorsunuz ;(

Ben genelde dışarı çıkarken süslenmeyi tercih ediyorum ama gel gör ki Adamada hak veriyorum :) evde su gibi bir hanım istiyor ;( ve ben bunları rutine almak istiyorum
Yok mi bakımlı bir hatun dört dörtlük :)

Esim hic umursamiyor. Biz cift olarak baya rahatiz galiba bunu anliyorum hep kk konularindan. Kaslarimi bile almiyorum ama dogal guzel kas yapim oldugunuzdan icin. Esim de hic soyle Boyle yap demez. Aslinda ozeniyorum cogu zaman. Cocuklar buyuyunce bihter ziyagil olacagim ama yazarim buraya. Simdi hamileyim. Hippi gibiyim zaten. Halime esimle beraber guluyorum. Esim Beni her turlu beyeniyor zaten. Makyaj yapinca yadirgiyor artik.
Evlenmeden önce de alismadi hic makyajli bana. Makyaj yapamama gibi bir beceriksizligim var. Dogal guzellikten yirtiyorum simdilik. 40 imdan sonra bihter in annesi olacam ama :KK8::KK8:

Canım ben evdede kendime bakarım eşim gelmeden hazirlanirim güzel birşeyler giyerim pijama vs.ile dolaşmam yaz ise genelde şort elbise vs. Saçlarımı yaparım bazen duzlestiririm bazen toplarim parfümü mu sikarim bazen abartı olmayan kupe kolye vs. Takar im dışarı çıkacak havası olmayan tüm bakımı mi yaparim
Güzel evde giyilen sık terlik alabilirsin hergün olmasada arada degistirerek oje mi surerim genelde bakımsız asla karşılamam karsisina :))

Günaydın.
Evde bakımlı olmak derken evde makyaj yapmam elbet.
Ev kıyafetlerim çok süslüdür. İç çamaşırlarım çok özeldir.

Canım ben evdede kendime bakarım eşim gelmeden hazirlanirim güzel birşeyler giyerim pijama vs.ile dolaşmam yaz ise genelde şort elbise vs. Saçlarımı yaparım bazen duzlestiririm bazen toplarim parfümü mu sikarim bazen abartı olmayan kupe kolye vs. Takar im dışarı çıkacak havası olmayan tüm bakımı mi yaparim
Güzel evde giyilen sık terlik alabilirsin hergün olmasada arada degistirerek oje mi surerim genelde bakımsız asla karşılamam karsisina :))
Ya süpersiniz ya peki belli bir rutininiz var mı ;)

Esim hic umursamiyor. Biz cift olarak baya rahatiz galiba bunu anliyorum hep kk konularindan. Kaslarimi bile almiyorum ama dogal guzel kas yapim oldugunuzdan icin. Esim de hic soyle Boyle yap demez. Aslinda ozeniyorum cogu zaman. Cocuklar buyuyunce bihter ziyagil olacagim ama yazarim buraya. Simdi hamileyim. Hippi gibiyim zaten. Halime esimle beraber guluyorum. Esim Beni her turlu beyeniyor zaten. Makyaj yapinca yadirgiyor artik.
Evlenmeden önce de alismadi hic makyajli bana. Makyaj yapamama gibi bir beceriksizligim var. Dogal guzellikten yirtiyorum simdilik. 40 imdan sonra bihter in annesi olacam ama :KK8::KK8:
Ayy Nebahat çehre çok güzel hanımdır yahu :) ya ne şanslısınız benim Adam çok takıyor böyle şeylere yahu bende paspal olmak istemiyorum bana bakınca gözü gönlü açılsın ;) ama işte bende bir üşengeçlik var ya ;(

Belli bir rutinim yok cnm benim eşimde çok sever bakımlı kadını
Ev kıyafetlerim güzeldir öyle miki li vs.rlbiselerim yoktur
Makyaj yapmam mesela evde ama güzel bir elbise bakımlı toplanmış saçlar gelmeden önce parfümüm bazen kupelwrim bazen güzel bir kolye takar im
Senin kafanda nasıl b8r şey var bunlar zaman alan şeyler değil 10 dk. Almıyor

Back
X