- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.732
- 798
- Konu Sahibi visne_receli
-
AhahahaDoğal ya kafa yapmıyormuş
Bir de ne öğrendim bak. Doğalgaz aslında kokusuzmuş. Kaçak anlaşılsın diye bir madde ekleniyormuş..
Kapının altına koyduğunuz süngeride kemirip odadan çıkabilir. Süngerde kemirme var mı ona da bakın
Ahahaha
Doğrudur duymuştum öyle birşey
Gerçi fare bu b.k kokusunun merkezlerinde yaşıyor
Doğalgaz vız gelir ona
Ayy evet bir de o var. Bizim eve de girmişti. Annem yazık mutfak kapısının altına kilim koymuştu çıkmasın oradan diye onu kemirip çıkmış. Biz hala mutfakta sanıyoruz tabi. Lambayı falan kapattık. Yeşilyol filmini izliyoruz tam şu meşhur fare sahnesinde TV nin altından gölgesini gördük. Tam bir kabustuKemirmesine bile gerek yok. Pis hayvan kuyruğunun girdiği her yere girebiliyor gözümle gördüm
Ayy evet bir de o var. Bizim eve de girmişti. Annem yazık mutfak kapısının altına kilim koymuştu çıkmasın oradan diye onu kemirip çıkmış. Biz hala mutfakta sanıyoruz tabi. Lambayı falan kapattık. Yeşilyol filmini izliyoruz tam şu meşhur fare sahnesinde TV nin altından gölgesini gördük. Tam bir kabustu
Tasma takıp evde beslesin oldu olacak :)Yapışkan gibi vahsi şeylerde yapmayın lütfen o ciyak ciyak acı çekerek ölürKen vicdan azabı cekmicekmsnz
Canlı yakalayan kapanlarin varlığından habernz yok sanırım ?Tasma takıp evde beslesin oldu olacak :)
Hiç bi fareyle uğraşmadınız sanırım ?Canlı yakalayan kapanlarin varlığından habernz yok sanırım ?
Valla ben küçükken hep öyle yakalarlardi. Gecekonduda otururdk komsunun evine giren fareler öyle yakalnrdı. Fareyle de ugrastm ofisin mutfağına girdi mutfağı yıktık yine çıkmams çok uğraştık yani sonrası benm istemedgm şekilde oldu ama benim bilgim dışında olan bişeydi. Yani canlıda yakalanablyr. Zaten kuyrugu kopmuş hayvanın çoktan ölmstr yazık.Hiç bi fareyle uğraşmadınız sanırım ?
Fareler inanılmaz akıllı hayvanlar o kapanlarla bizim cevrede simdiye kadar hiç yakalayabilen olmadı
Tasma takıp evde beslesin oldu olacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?