- 29 Mayıs 2017
- 168
- 169
- 23
- Konu Sahibi visne_receli
-
Bütün her yere baktık mutfak kapımız sürekli kapalı ve kapı altına sünger koyduk. Mutfağa oturup ses dinliyoruz hiç tıkırtı da gelmedi napabilirim bilmiyorumAnam bende misafir menusu istiycen sandimda hemen geldimdi:))
Hersey olabilir alla.. olmuste olabilir kacmista olabilir.. baska bi yere saklanmis olamaz mi?
Demek ki boruda kaçak yok boruya sarılmış bi şekilde indi çıktıÖlmüş olsa koku olurdu diye düşünüyorum
Yapışkanlar var ya fareler için tuzak
Peynir koyuyorsunuz ona geldiğinde yapışkana yapışıyor
Gitmediyse de o şekilde yakalarsınız
Doğalgaz borusundan nasıl geldi ya gaz kafa yapmıyor mu en çok bunu merak ettim
Hiç belli olmazDemek ki boruda kaçak yok boruya sarılmış bi şekilde indi çıktı
Tuzak denemek mantıklı ama hâlâ orda olsa ses gelmez miydi
Eşime söyleyeyim alsın en iyisi bugünHiç belli olmaz
Yapışkanlı tuzaklar kesin çözüm
Zaten ışıkta pek çıkmıyorlar karanlıkta iş başındalar
Anam bende misafir menusu istiycen sandimda hemen geldimdi:))
Hersey olabilir alla.. olmuste olabilir kacmista olabilir.. baska bi yere saklanmis olamaz mi?
Allahım mutfaga girip çıkarken çok kötü oluyorum sürekli kapatıyoruz bizde mutfağı ve dediğiniz gibi sürekli her şeyi yıkayıp siliyoruz içim rahat etmiyor her yerden cıkcakmıs gibi geliyorBende tamda senın kadar hamileyken mutfagımda görmüştüm tabiki kaçmıştı.mutfagı kapalı tuttum balkonu actım.allahım ne gunlerdi.kabus gibi.tam 15 gün boyunca dınleye dınleye bı hal olduk mutfakta ses arıyoruz .tabı gördugumuz andan beri yapıskan koymustuk.15 gunun sonunda kağıda yapıştı da kurtardık.Allah yardımcın olsun.bide temizliği var tabı hemde mutfak
Ölmüş olsa koku olurdu diye düşünüyorum
Yapışkanlar var ya fareler için tuzak
Peynir koyuyorsunuz ona geldiğinde yapışkana yapışıyor
Gitmediyse de o şekilde yakalarsınız
Doğalgaz borusundan nasıl geldi ya gaz kafa yapmıyor mu en çok bunu merak ettim
Ay o tedirginliği öyle iyi bilirim ki valla eve gırmek istemiyodum.hele mutfaga hiç yani.çoğu eşyamı da attım bu yuzden.Allahım mutfaga girip çıkarken çok kötü oluyorum sürekli kapatıyoruz bizde mutfağı ve dediğiniz gibi sürekli her şeyi yıkayıp siliyoruz içim rahat etmiyor her yerden cıkcakmıs gibi geliyor
Gaz borusunu balkondan kombiye gidiyor orda delik çok küçük ama mutfak mobilyasının taç kısmından geçiyor boru taca girdiyse boruyu takip edip öyle geldi dedik bizBir rivayete göre pisliği yoksa kendi de yoktur.
Geçen arkadaşımın evine de girmiş. Ama hemen çıkmış sanırım onlar da bulamadı.
Ama kız temizlik yap yap yoruldu..
Girdiği çıktığı yeri hiç anlamadım.. Gaz borusu neden açık ki?
Gaz borusunu balkondan kombiye gidiyor orda delik çok küçük ama mutfak mobilyasının taç kısmından geçiyor boru taca girdiyse boruyu takip edip öyle geldi dedik biz
Hayır hiç iz yok hiçbir yerdeKapının altına koyduğunuz süngeride kemirip odadan çıkabilir. Süngerde kemirme var mı ona da bakın
İnşallah gitmiştir yoksa mutfağa girip çıkamıcam gönül rahatlıgıylaHımm. Geldiği yerden gitmiştir o ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?