Evde eşinize nasıl davranirsiniz?

Duygusal insan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2019
57
22
3
33
Merhaba arkadaşlar, evde eşinize nasıl davranıyorsunuz? Evde ne giyiyorsunuz? Sürekli ilgi sıkar diye düşünüyorum. Sürekli süs pus de sıkar diye düşünüyorum. Bir de vücut losyonu önerilerinizi alabilir miyim? Ben ya çok bakımlı oluyorum. Bazen de kendini bırakıyorum. Sürekli bakımlı kalma sırrı nedir çözemedim. ')

Genelde spor kıyafetler giyiyorum evde fakat arada bir özenip yemek hazırlamak mumlar şık bir kıyafet hafif bir makyaj da yapıyorum ,sürekli süslü püslü olmak gerekmiyor ,fakat bakımlı olmak şart cilt bakımıdır saç bakımıdır gibi temizlik ve bakımlı olduktan sonra makyaja vs her zaman gerek duymuyorum ,erkeklerinde çok aradığını düşünmüyorum ,çoğu erkek makyajdan ziyade bakımlı ve sadelikten yana diye düşünüyorum ,vaseline çikolata bakımı vücut losyonu vazgeçilmezim duştan sonra sürüldüğünde gün içinde tende hoş bir koku bırakıyor .

Anladım. Ben krem sürünce illa ki eşiniz bizi öpüyor ağzına gelir diye hoşlanmiyorum. Ama kullanmak zorundayız tabi ki. VaSelin hiç denemedim. Deneyeyim. Teşekkürler.

Anladım. Ben krem sürünce illa ki eşiniz bizi öpüyor ağzına gelir diye hoşlanmiyorum. Ama kullanmak zorundayız tabi ki. VaSelin hiç denemedim. Deneyeyim. Teşekkürler.
Vaseline çikolata bakımı kahverengi ambalajı var kokusu çok hoş duştan sonra tüm vücuda sürdüğünüzde emiyor Zaten çok yağlı değil ama hoş kokusu vücutta baya bir süre kalıyor tavsiye ederim

Evde olması gerektiği gibi giyinip davranıyorum sizin eşinin evde hep takım elbiseylemi oturuyor .

Evde olması gerektiği gibi giyinip davranıyorum sizin eşinin evde hep takım elbiseylemi oturuyor .

Evde herkesin olması gerektiği gibi giyinme anlayışı çok farklı olabilir bunu Biliyorsunuz değil mi? Ne alaka ayrıca eşinin takım elbise ile oturması. Gereksiz yere bu muhalefet olma çabası Ne için anlamadım.

Konu sahibi, Ben genelde tayt, tshirt günlük duş, deodorant, diş Fırçalama ve yüz Yıkama ile günü kurtarıyorum. arada hafif makyaj ,rimel renkli dudak nemlendiricisi gibi :)

Son düzenleme:
Siz bizden yorum istediniz bizde yazdık nasıl bir yorum bekliyorsunuz acaba

Siz bizden yorum istediniz bizde yazdık nasıl bir yorum bekliyorsunuz acaba

Yorum isteyen ben değilim. Sizin yorumunuz zaten bir cevap bile değil. Nasıl giyindiğinizi bile yazmamışsınız. Kimi jartiyerle karşılıyor belki, kimi bol eteğiyle. Bunun normalini kim belirliyor onu anlamadım?

Yorum isteyen ben değilim. Sizin yorumunuz zaten bir cevap bile değil. Nasıl giyindiğinizi bile yazmamışsınız. Kimi jartiyerle karşılıyor belki, kimi bol eteğiyle. Bunun normalini kim belirliyor onu anlamadım?
Pardon konu sahibi siz sanmıştım ama yorumum size göre cevap niteliği taşımamış olabilir görmezden gelirseniz daha iyi olur

Teşekkür ederim yorumunuz için. Evet tayt çok rahat oluyor. Ben o günlük bakımı uyguluyorum. Ama sürekli saç baş toplu olamıyorum. O düzeni bir türlü sağlayamadım.

Vallahi neyle rahat ediyosan onu giyineceksin ama bakimli temiz olmaya özen goster ( makyajdan soz etmiyorum, kisisel bakim temiz kiyafetler temiz ten ve guzel kokular kullanilmali)

Hamileliğimin 5. ve 6.aylarına kadar karnım çok belli değildi o süreye kadar dar iç gösteren taytlarımdan giyiyordum, üstüne de derin v yaka göğüs dekolteki beli kısa yapışan kısa kollu badilerden giyiyordum. Şimdi o kıyafetlerime üzülerek veda ettim bi an önce doğurup eski halime dönüp öyle giyinmeye dönmek istiyorum. Yüzümü de sürekli peeling ve tonikle temiz tutarım halka küpeler takarım saçımı at kuyruğu ya da iki yandan balık sırtı yaparım. Lolita gibi oluyor ve göz kalemi artı maskara vazgeçilmezim oluyo kendimç daha güzel doğal ve tatlı buluyorum. Tırnaklarım da hep törpülü ve nude rengi ojeli olur. Aşırı parfüm sıkmam onun yerine 2 güne bir duş alsam dahi ertesi gün sadece bedenimi bi yıkarım ve kol altı balsamları sürerim parfüm evde fazla kullanmam. Bu şekilde olur benim rutinim. Bi de süs püsten ziyade cilveliyimdir hep. Sarılır öperim kucağına otururum elim hep üstündedir okşarım bol bol öperim severim, istediği sevdiği şeyleri yaparım

Surekli bakimli dolasmanin tehlikeli oldugunu dusunuyorum hem artik esinizin gozunde normallesir ge bi degeri kalmaz hem de sonucta insaniz hasta oluruz sıkılırız bir gun bakim yapmayınca adamin gozune batar. Bence ara sira suslenip kokular surunup mumlar filan en mantiklisi agzina bal calmak gibi ya i

Öyle bir sır yok. Öyle birşey mümkün değil zaten. En güzeli sizi her halinizle sevecek birini bulmak. Saçlarınız çok dağınıkken, dizi çıkmış pijamalarla , burnunuzu silerken ,makyajsız ve yüzünüzdeki lekelerle.... Her halinizle sevmeli.
Ben bazen akşam polar pijamalarla kareteci bı ayı kostümü giymiş gibi açıyorum kapıyı , bazen hazırlanıyorum , bazen sadece saçımı düzeltiyorum, bazen yatak pijamalariyla ... Yani normalde nasıl bir insansam öyle olmaya devam ediyorum.

Yaz akşamları perdeler kapalıyken iç çamaşırlarımla geziniyorum ve uyuyorum.
Bazen de külot şort ve bi t-shirt.
Kış akşamları polar kedili tulum pijama ve puf terliklerle dolanıyorum. Gece yine iç çamaşırlarımla uyuyorum.
Banyodan çıkınca, nemlendirici üzerine vücut parfümü kullanıyorum, koku kalıcı oluyor.

Ya şu cilve işini biraz anlatsana odun gibiyim yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…