Evde eşinizi dinler misiniz?.

önce dinlerim.mantıklıysa dediği tabiki dinlerim.bazen mantıksızsada dinliyorum ya neyse.....ama kesin yanlişsa benim dediğim olur.

hemde her konuda dinlerim, ama sadece dinlerim :1rolleyes: ikna kabiliyetim fazla olduğundan benim fikrim oy birliğiyle a.s kabul edilir

tabiki dinlerim saygıdan dolayı yani başçavuşun eşşeği değilki desin desin dursun bende hiç takmamayayım dediğini duymayayım öyle şey olamaz ben nasıl ki dediğimi dinlemesini istiyorsam onunda dediğini dinlemek zorundayım yoksa o kendi kafasında ben kendi kafamda olursam aramızda huzur olmaz

aklıma yatarsa tabiki de dinler ve uygularım ama aklıma yatmazsa :jeyyar:

Dinlerim,ama eğer mantıklı ise onaylarım ama benim mantığıma uygun değilse bunuda açıkça söylerim.Ama yinede o hep haklıdır ona görekaydirigubbakcemile3

genelde dediğim dedik çaldığım düdük modundayımdır
tabi oda öyle 6 senedir nasıl birlikteyiz zaten şaşıyorum bazen -tatlicadiarzu-

aramızda 6 yaş olmasına rağmen hayat tecrubesi yönüyle eşim inanılmaz olgun düşünür benden..

onun için hep onun dediği çıkar hep haklı çıkar hep haklı çıkar..

amaaa kocaman bi ama ben hiç bıkıp usanmadan diretir yanlışı yapar sonra onun sözüne gelirim..

ondada maşallah peygamber sabrıı var bekler dediğinin çıkmasını diretmez hiç..

mantıklı ve makulse evet onaylarım yok diilse zati onaylamam onaylamadığım bi iştede muhakkak sorun çıkar dilimden kurtulamaz cocammm

benım bildigim bi konuysa eşimin dedıklerıne tamam deyip gecerım ama kendı bıldıgımı okurum..
yok benım pek anlamadıgım bi konuysa can kulagıyla dınlerim a.s ve ne diyorsa birebir uygularım

evliliğimizin ilk yılında dinlerdim ve sözünden çıkmazdım:ecrin_bebek:ama artık dinlemiyorum çünki onun söylediğini yaptığım her şeyde zararlı çıkıyoruz:1closedeyes:artık benim sözüm geçiyo:umursamaz::lepi:

genelde kafasının dikine giden biriyimdir.
ama söylediği mantıklı gelirse tabii ki de dinlerim
neticede o benim biricik eşim

söylediği mantıklıysa niye dinlemeyeyim ki?
illa benim dediğim olacak diye saçma sapan şeyler için diretmem.
kimin dediği akla yatkınsa diğeri onu dinler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…