Evde eşinizle nasıl vakit geçiriyorsunuz

Gece_kusuuu

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2018
160
63
13
31
Kızlar çok konu açtım kb. Ben evde çok sıkılıyorum ya eşim eve geldikten sonra yemek faslı ve tv telefon elimizde yapacak başka bişey bulamıyorum ve canım çok sıkılıyor eşime söylediğimde herkes ne yapıyor sanki diyor siz nasıl vakit geçiriyorsunuz neler yapıyorsunuz

Kendinize film gecesi dizi akşamı yemek günü vs. Ayarlayabilirsiniz hem o günü sabırsızlıkla beklersiniz,güzel olur.

Eşim sadece haftada birgün izinli. O günde güzel bir kahvaltı sonra alışveriş veya gezmek. Yada birine misafirliğe gitmek. Kafe'de kahve içmek. Sonra eve gelip kanepeye kurulup sinema filmi izlemek.. Yada sohbet etmek dedikodu yapmak:KK70: Başka da ne yapılabilir ki. Bazen de sıkıntıdan ölüyoruz

Eşim sadece haftada birgün izinli. O günde güzel bir kahvaltı sonra alışveriş veya gezmek. Yada birine misafirliğe gitmek. Kafe'de kahve içmek. Sonra eve gelip kanepeye kurulup sinema filmi izlemek.. Yada sohbet etmek dedikodu yapmak:KK70: Başka da ne yapılabilir ki. Bazen de sıkıntıdan ölüyoruz
Oo valla bizden daha faaliyetlisinşz birde biz film izlesek bile ayrı kanepeler de :/

Sinemaya gidiyoruz
Yemeğe gidiyoruz
Tiyatro konser opera resital vs sosyal seyler yapıyoruz kısaca :)
Spor yapıyoruz birlikte tenis fitness vs
En kötü cıkıp yürüyoruz
Netflix hastasıyız her aksam bikaç bölüm dizi izliyoruz
Birlikte meyve veya kestane mısır vs hazırlıyoruz
Mutfaga birlikte girip birlikte cıkıyoruz en basiti

Yabancı dizi,film izliyoruz.
Beraber yemek yapıyoruz temizlik yapıyoruz.
İkimizd çalışmadığımız için çokça boş vaktimiz oluyor kimi zaman gece 3-4'lere kadar geziyoruz,lunapark sinema yemek falan. Öyle yani.
Çok iyi ben sıkılıyorum diyince birşey bul yapalım diyor neden hep buluyorum diyincede başkaları ne yapıyor sanki diyor

Sinemaya gidiyoruz
Yemeğe gidiyoruz
Tiyatro konser opera resital vs sosyal seyler yapıyoruz kısaca :)
Spor yapıyoruz birlikte tenis fitness vs
En kötü cıkıp yürüyoruz
Netflix hastasıyız her aksam bikaç bölüm dizi izliyoruz
Birlikte meyve veya kestane mısır vs hazırlıyoruz
Mutfaga birlikte girip birlikte cıkıyoruz en basiti
Peki bunları yaparken hep siz mi teşvik ediyorsunuz

biz çocuk yokken evdeysek hep bir film izlerdik mısır patlatırdım kola cips yapardık.. yada çıkıp gezerdik .. arkadaşlarımızın evlerine giderdik.. temizlik yapardık bol bol eşim çok titiz hala beraber yapıyoruz..
şimdi çocuk var çok özlüyorum o günleri, oğlumuzlada çıkıp geziyoruz ama her zaman gezemiyoruz hava şartlarına bağlı...
ikinci geliyor hayırlısıyla bir süre daha beraber vakit geçirmek zor olcak ama yeterki huzurumuz olsun..
bence değerlendirin bu günlerinizi ayrıca eşinizden beklemeyin siz plan yapın..

L koltukta birimiz bir köşede birimiz bir köşede elimizde genelde tel olur ama elimiz kolumuz bacağımız illa birbirimize değer :27: arada dizi film izleriz muhabbet ederiz ilgi demek illa 7 24 birbirinle vakit geçirmek degilki.
Sürekli elimizde telefon olduğu halde hep iletisim halindeyiz bana yetiyor ;)

Çok iyi ben sıkılıyorum diyince birşey bul yapalım diyor neden hep buluyorum diyincede başkaları ne yapıyor sanki diyor

Oyun oynamayi severse tv ye kurulan playstationlardan alin, oynayin beraber.
Esimle degil ama eski erkek arkadasimla sabaha kadar kakara kikiri oynadigimizi bilirim.
Yemek yapabilirsiniz.
Esimle aksamlari, haftasonlari hep yemek yapardik.
Simdi cocuklar var, onlar uyuyunca bi muhabbet edebiliyoruz ancak.

biz çocuk yokken evdeysek hep bir film izlerdik mısır patlatırdım kola cips yapardık.. yada çıkıp gezerdik .. arkadaşlarımızın evlerine giderdik.. temizlik yapardık bol bol eşim çok titiz hala beraber yapıyoruz..
şimdi çocuk var çok özlüyorum o günleri, oğlumuzlada çıkıp geziyoruz ama her zaman gezemiyoruz hava şartlarına bağlı...
ikinci geliyor hayırlısıyla bir süre daha beraber vakit geçirmek zor olcak ama yeterki huzurumuz olsun..
bence değerlendirin bu günlerinizi ayrıca eşinizden beklemeyin siz plan yapın..
Allah bağışlasın sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inş

Oyun oynamayi severse tv ye kurulan playstationlardan alin, oynayin beraber.
Esimle degil ama eski erkek arkadasimla sabaha kadar kakara kikiri oynadigimizi bilirim.
Yemek yapabilirsiniz.
Esimle aksamlari, haftasonlari hep yemek yapardik.
Simdi cocuklar var, onlar uyuyunca bi muhabbet edebiliyoruz ancak.
Maalesef mutfaklar pek arası yok ama oyun işini mutlaka yapıcam

Back
X