Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allahım ne günler göreceğiz
bir tartışma esnasında kaynana söylemiş ve siz eşim ölürse hakkım olur mu diye soruyorsunuz
biz bu kadar hesap yapar hale ne zaman geldik eşim ölmüş ben hakkı düşüneceğim ölmemişken
vefatta evet hakkın var ama boşanmada niye hakkın olsun evi eşin bile yapmamış.ah bu kadınlar ah
eğer ortada çocuk varsa evde hakkınız oluyormuş kuzenimin eşi araştırmıştı ordan duydum bende onun dışında yok aklına takıldıysa bu durum yeni ev alın çıkın ikinizin olsunBen 4 yıllık evliyim geçen gün kayınvalide ile otururken konu açıldı ben evi oğluma verdim ama senin evde hakkın yok dedi tabi ben şok oldum eşime bekarken vermiş evi evlenmeden edinilen mülklerde eşlerin hakkı olmuyormuş biraz araştırdım acaba eşimin vefatı veya boşanma gibi bir durum olursa benim evde hakkım olmaz mı kardeşleri veya ailesinin hakkı varmı evde bu gibi durumlarla karşılaşan varsa yardımcı olursanız sevinirim
Niye siz şok oldunuz kiBen 4 yıllık evliyim geçen gün kayınvalide ile otururken konu açıldı ben evi oğluma verdim ama senin evde hakkın yok dedi tabi ben şok oldum eşime bekarken vermiş evi evlenmeden edinilen mülklerde eşlerin hakkı olmuyormuş biraz araştırdım acaba eşimin vefatı veya boşanma gibi bir durum olursa benim evde hakkım olmaz mı kardeşleri veya ailesinin hakkı varmı evde bu gibi durumlarla karşılaşan varsa yardımcı olursanız sevinirim
Sen de biyerine kına yakarsın artıkÜstüme iyilik sağlıkhadi bosanmayi anladım da ev için es vefatını sorma .......İlginç. ..oh olsun size hiçbişey KALMAYACAK
![]()
Bu ne şimdi. bir çok kişi bende dahil burada soruna düzgünce yanıt verdi. Ne gerek var böyle bir duruma.Sen de biyerine kına yakarsın artık
Niye oh olsun diyorsunuz benim ne gibi sorunlar nedeniyle sorduğumu bilmiyorsunuz yargılamayınBu ne şimdi. bir çok kişi bende dahil burada soruna düzgünce yanıt verdi. Ne gerek var böyle bir duruma.
Yalnız oh olsun diyen ben değilim.Niye oh olsun diyorsunuz benim ne gibi sorunlar nedeniyle sorduğumu bilmiyorsunuz yargılamayın
Pardon bir yanlışlık olmuş o mesaj nasıl size gelmiş anladım kusura bakmayınYalnız oh olsun diyen ben değilim.
Ayrıca yargilamadim soruna cevap yazdım.
Sorun değil. sorabilirsin tabi ev konusunu hele ki çocuğun varsa veya hamile isen kendini güvende hisstmek istemiş olabilirsin. gene de hel sen kimseye o mesajindaki gibi şeyler söyleme. belki gerçekten bu konuda sana yardımı dokunacak biri olur, senin mesajını görür vazgeçer.Pardon bir yanlışlık olmuş o mesaj nasıl size gelmiş anladım kusura bakmayın
Kusura bakmayın gerçekten hamileyim sinirlerim bozuk ama oh olsun lafını durunca nevrim döndüSorun değil. sorabilirsin tabi ev konusunu hele ki çocuğun varsa veya hamile isen kendini güvende hisstmek istemiş olabilirsin. gene de hel sen kimseye o mesajindaki gibi şeyler söyleme. belki gerçekten bu konuda sana yardımı dokunacak biri olur, senin mesajını görür vazgeçer.