Hahaa aynı benim kafa.. tıpkısının aynısımı yazcaktım bendeDisarda biriyle muhattap oluncagi zaman evet esiniz daha onde olmali bence de. Kadin erkek esitligi olarak bakmayin. Erkek bence de bir adim onde olmali. Evlilik bir kaleyse kalenin komutani erkektir cunku. Siz de kalenin prensesi :) herkes rolunun hakkini vermeli.
Bir de akilli kadin nerede aptal rolu yapacagini bilen kadindir demisler. Sahsen ben pofpofluyorum sık sık. Bir seyde fikir verecegim zaman ama tabi sen daha iyi bilirsin deyip karari ona birakiyorum. Benim dedigim oluyor. Kontrolun onda oldugunu hissettiriyorum. Cilveyle biseyleri istedigim zaman da kontrolunu benim istegimi yerine getirmek icin kullaniyor
He biri aradiginda soylememesi ya da disari cikarken soylememesi de belki de hanimci olmak istemeyisindendir. Yani kendini oyle hissetmek istemiyodur. Ustunde hakimiyet kurmaya calismiyorum sadece seni merak ediyorum tarzi yaklasabilirsiniz bence
+1Hep sizin dediğiniz oluyorsa o yüzden bu kadar takılmış olabilir, dengelemeye çalışın.
Yemeğe giderken aklınızda bir yer olsa bile fikrini sorun yine de.
Dışarı çıktığında, ya da biri aradığında hesap sorar tarzda mı soruyorsunuz?
Eğer öyleyse bana da çok itici gelir bu cevap vermek istemem.
Daha yumuşak, sohbet arasında sorabilirsiniz.
Bizim evde birbirimizin ailelerinin dedikodusunu yapmak yasak:)
Annesini kendi eleştirirse eleştirir, ben o bişey demeden eleştirmem hiç.
Benimkiler için de aynı şey geçerli.
Disarda biriyle muhattap oluncagi zaman evet esiniz daha onde olmali bence de. Kadin erkek esitligi olarak bakmayin. Erkek bence de bir adim onde olmali. Evlilik bir kaleyse kalenin komutani erkektir cunku. Siz de kalenin prensesi :) herkes rolunun hakkini vermeli.
Bir de akilli kadin nerede aptal rolu yapacagini bilen kadindir demisler. Sahsen ben pofpofluyorum sık sık. Bir seyde fikir verecegim zaman ama tabi sen daha iyi bilirsin deyip karari ona birakiyorum. Benim dedigim oluyor. Kontrolun onda oldugunu hissettiriyorum. Cilveyle biseyleri istedigim zaman da kontrolunu benim istegimi yerine getirmek icin kullaniyor
He biri aradiginda soylememesi ya da disari cikarken soylememesi de belki de hanimci olmak istemeyisindendir. Yani kendini oyle hissetmek istemiyodur. Ustunde hakimiyet kurmaya calismiyorum sadece seni merak ediyorum tarzi yaklasabilirsiniz bence
+1Böyle seyler okudukça Hemcinslerimden utanıyorum. Akıllı kadın nerede aptal rolü yapacagını bilen kadın değildir. Bir kadın "aptal rolü" yaptığını sanıyorsa aptaldır.
İşve cilveyle hayat arkadaşına bir seyler yaptırmaya çalışan kadın da aptaldır benim gözümde. Kafasını çalıştırıp da Kadınla erkeği eşit gören, her anlamda eşitliği savunan, kadınına değer veren, sürekli aslansın kaplansın diyerek gaza getirmek zorunda olmadığı bir erkekle evlenemeyecek kadar aptaldır hem de.
Umarım su dediklerinizin ne kadar komik olduğunu bir gün anlarsınız.
Bence sen değil esin ego savaşına çevirmiş işimerhaba kk. Bizim bütün sorunlarımızın kaynağı bu sanırım. Eşim benim dominant olduğumu bunu da annemden aldığımı söylüyor. Annem akıllı güçlü biraz sert bir kadındır ve eşi de zayıf karakterlidir bu yüzden biraz ezer de açıkçası. Yani bi sürü sebep var aslında çünkü adam da işe yaramazın teki.
Bizim konumuza gelecek olursak
Eşim benim daha geride durmamı ister,emlakçıya gidiyoruz diyelim ev hakkında o konuşmak ister. Yemeğe Bi yere gidelim deriz o bulmak ister gidilecek yeri,planı o yapmak ister yapmadığı planı sevmez. Annemlere gitsek ne zaman kalkacağımıza o karar vermek ister. Erkek bir adım önde olmalı der. Ufak bi iş için evden çıkacaksa haber vermez gider gelir. Ben bunu sorun yaptığımda susar ve "nereye gitcem allah aşkına " der gülüp geçiştirir,açıklama yapmaz.
Arkadaşım aradı der kim old söylemez sormama kızar
Daha bi sürü şey yazabilirim.
Annesi hakkında hiç eleştiri yaptırmaz ama benim annem hakkında konuşur,bizimkilere kaç kez gedeceksek size de o kadar der. Hep bi yarış güç savaşı..
Ne yapmalı?
Sizler nasıl idare ediyorsunuz hanımlar,eşim sürekli kadınlardan şikayet ediyor evlendiğinden beri,sanki benden sonra öyle oldu..dengeleri nasıl kuruyorsunuz? Kendimi ezdirmek de istemem huzursuzluk da,ama ne yapacağımı bilmiyorum.
Akıl akıldar üstündür
Böyle seyler okudukça Hemcinslerimden utanıyorum. Akıllı kadın nerede aptal rolü yapacagını bilen kadın değildir. Bir kadın "aptal rolü" yaptığını sanıyorsa aptaldır.
İşve cilveyle hayat arkadaşına bir seyler yaptırmaya çalışan kadın da aptaldır benim gözümde. Kafasını çalıştırıp da Kadınla erkeği eşit gören, her anlamda eşitliği savunan, kadınına değer veren, sürekli aslansın kaplansın diyerek gaza getirmek zorunda olmadığı bir erkekle evlenemeyecek kadar aptaldır hem de.
ben olaya kadın olarak değil de insan olarak yaklaştım mesela.Böyle seyler okudukça Hemcinslerimden utanıyorum. Akıllı kadın nerede aptal rolü yapacagını bilen kadın değildir. Bir kadın "aptal rolü" yaptığını sanıyorsa aptaldır.
Akıllı davranırsanız güç savaşı falan kalmaz, eşiniz kendinin kazandığını sanır ama tek galip siz olursunuz
Benim de erkek kadın ilişkileriyle ilgili keskin düşüncelerim vardı eskiden, eşim öne çıktıysa ezik hissedip kavga çıkartıyordum ama sonradan baktım gördüm ki inatla kavgayla olmuyor, şu an tüm kararları birlikte alıyoruz, eğer eşim diretirse ben alttan alıp kendi fikrimi söylüyorum ve tabiki sen bilirsin ben sana uyarım diyorum.
Sonuç benim dediğim oluyor kavga yok huzursuzluk yok gerginlik yokakıllı olun, ağır başlılık çok kilitli kapıları açar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?