- 9 Aralık 2017
- 11
- 0
- 1
- 26
- Konu Sahibi Biobellindaesintisi
-
Biz ozguruz kocamizdan izin almiyoruz sizde ozgurlugunuzun pesinden kosun :)Slm kızlar. Bekarken çalışan bir bayanım evlenince eşim çalışmama izin vermiyordu sonra kızım oldu ama evde boş boş oturmak çok canımı sıkıyordu. Sonunda biobellindayla tanıştım hem artık evde canım sıkılmıyo hemde para kazaniyorum :) :) bence sizde denemelisiniz bana msj atmanız yeterli :)
Bekle canım mesaj geliyorSlm kızlar. Bekarken çalışan bir bayanım evlenince eşim çalışmama izin vermiyordu sonra kızım oldu ama evde boş boş oturmak çok canımı sıkıyordu. Sonunda biobellindayla tanıştım hem artık evde canım sıkılmıyo hemde para kazaniyorum :) :) bence sizde denemelisiniz bana msj atmanız yeterli :)
Biobelinda ile özgür hissedeceksiniz ... Biobelinda biooobelinda biobelindaBiz ozguruz kocamizdan izin almiyoruz sizde ozgurlugunuzun pesinden kosun :)
Ciddenmi canim :) bunu bir lideremi soyluyosunnnn sen :) :)Burası reklam yeri değil.
SeviyesizCiddenmi canim :) bunu bir lideremi soyluyosunnnn sen :) :)
Canmm bana seviyesiz diyck seviyeye sahip ol once bur 1. 2.side ben reklam amacli paylasmadimm esinz calismaniza izin vermiyorsa boyle bi olanak var bikginiz olsun diye dedimmmm!!!!Seviyesiz
Ciddenmi canim :) bunu bir lideremi soyluyosunnnn sen :) :)
Canmm bana seviyesiz diyck seviyeye sahip ol once bur 1. 2.side ben reklam amacli paylasmadimm esinz calismaniza izin vermiyorsa boyle bi olanak var bikginiz olsun diye dedimmmm!!!!
Siz buralarda boyle havami yaristiriyosunuz ya :) dunya olup bitenlerden haberiniz yok heralde insanlar calisamiyo maddii sikintiyla dolu etraffffLider?
Dünyayı Kurtaran Biobellin hanımSiz buralarda boyle havami yaristiriyosunuz ya :) dunya olup bitenlerden haberiniz yok heralde insanlar calisamiyo maddii sikintiyla dolu etraffff
@munenin ne oldygunu aciklarsann anlatiriz yavrumm sikinti yok :) yeniyiz billiyonmu :)
@munenin ne oldygunu aciklarsann anlatiriz yavrumm sikinti yok :) yeniyiz billiyonmu :)
Birazdan tanıtır@munenin ne oldygunu aciklarsann anlatiriz yavrumm sikinti yok :) yeniyiz billiyonmu :)
Cok sukur 3 bin tl maasimla evimi kurtariyommm dunya surda kalsin o Allah' teala mahsussDünyayı Kurtaran Biobellin hanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?