Hanımefendi ilk defa kedi sahipleniyorum merak ediyorum olur mu olmaz mı diye olmazsa zaten kafeste değil ev içine birakirimKafes hayvanı mı kedi hanımefendi rica ediyorum sahiplenmek yerine başkasına sahiplendirin
Tamam hanımefendi kafes işi iptal . Bizimle beraber serbest bir şekilde yasiyacak. Heyecanımı mazur görün. İçin biyke huzurla mutlulukla doldu sanki kediyi eve alınca sonuna kadar bakmak istiyorumİlk defa sahiplenirsin anlarız da hiç mi görmedin şahit olmadın nasıl bakıldığına. Kuş mu bu ya
Dolar tabi, kediler şifacı hayvanlardır ama iyi düşün. Tüy dökerler düzenli taramak ve malt vermek gerekir. Çünkü kendilerini yaladıkça tüy yutarlar. Bunlara okey diyeceksen besle tabi sahiplen ama yok sorun olur deyip sonradan tekrar sokağa salarsan o hayvana 2. Defa acı yaşatma ömür boyu bakacak birine ver.Tamam hanımefendi kafes işi iptal . Bizimle beraber serbest bir şekilde yasiyacak. Heyecanımı mazur görün. İçin biyke huzurla mutlulukla doldu sanki kediyi eve alınca sonuna kadar bakmak istiyorum
Yok tabikide ben bakarım zaten yarın ilk işim bı veterinere götürüp aşılarını yaptırmak. Bana düşen görevler neler ogrenmekDolar tabi, kediler şifacı hayvanlardır ama iyi düşün. Tüy dökerler düzenli taramak ve malt vermek gerekir. Çünkü kendilerini yaladıkça tüy yutarlar. Bunlara okey diyeceksen besle tabi sahiplen ama yok sorun olur deyip sonradan tekrar sokağa salarsan o hayvana 2. Defa acı yaşatma ömür boyu bakacak birine ver.
Çipli mi bir baktır belki de evden kaçtı çipliyse zaten sahibini bulurlarYok tabikide ben bakarım zaten yarın ilk işim bı veterinere götürüp aşılarını yaptırmak. Bana düşen görevler neler ogrenmek
Yok çip falan yok üzerinde bulduğumda da bakımsızdi kirliydi belliydi uzun zmandjr sokakta olduğu. Eve alınca biguzel yıkadım kuruttum karnını doyurdum yanıma sökülüp uyuduÇipli mi bir baktır belki de evden kaçtı çipliyse zaten sahibini bulurlar
Çipini göremezsin sen öyle görünür bir şey değil o deri altında iğneyle koyuyolar veterinere götür o bilir bakar zatenYok çip falan yok üzerinde bulduğumda da bakımsızdi kirliydi belliydi uzun zmandjr sokakta olduğu. Eve alınca biguzel yıkadım kuruttum karnını doyurdum yanıma sökülüp uyudu
Haa tamam o zaman onada baktiririmÇipini göremezsin sen öyle görünür bir şey değil o deri altında iğneyle koyuyolar veterinere götür o bilir bakar zaten
Çip öyle görünen bişey değilYok çip falan yok üzerinde bulduğumda da bakımsızdi kirliydi belliydi uzun zmandjr sokakta olduğu. Eve alınca biguzel yıkadım kuruttum karnını doyurdum yanıma sökülüp uyudu
Tamamdır yarın onuda sorarım veterinereÇip öyle görünen bişey değil
Veterinerde ögreniceksiniz var mı yok mu diye
Aslan değil bu kedi.Merhabalar arkadaşlar bugün sokakta bı scottish food cinsi kedi buldum. Sahiplenmek istedim eve aldım çocuklar da çok sevdi fakat evde çok tüyleri dökülür mu. Ben bı kafes alsam içinde kalsa günde 3 defa çıkarıp bi iki saat sonra tekrar kafesine koysam olur mu bu sekilde
Neresinden tutsam elimde kalıyor konu gerçektenMerhabalar arkadaşlar bugün sokakta bı scottish food cinsi kedi buldum. Sahiplenmek istedim eve aldım çocuklar da çok sevdi başlığı yanlış yazdım . Bilgi sahibi olmak istedim sağolsun arkadaşlar cevap verdi . Başlık değişmiyormus. Kediyi eve aldım yıkadım kuruttum karnını doyurdum yarın da ilk iş veterinere götürmek olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?