Eki Görüntüle 276493
Kızlar cesaret edemiyorum ama ben bu tarz kahkül istiyorum,bu tarz kesebilir miyim dediğiniz tarife göre :26:
Canım böyle bi kahkül istiyorsan tarifteki gibi yana çevirme kıvırdığın yeri ortadan yap ve makas yerine jilet kullan. Eğer cesaret edemiyosan ilk başta uzun kes perçemi kıvırdıktan sonra. Eğer güzel oluyosa yavaş yavaş kısaltarak istediğin boya getir. Uzun kesersen başta kötü olursa kuaföre düzelttirirsin.
Çok teşekkür ederim,deneyeceğim bakalım ne çıkarsa bahtıma
Rica ederim sonucu bizimle paylaşmayı unutma
bende birtürlü cesaret edemeyenlerdenim. çünkü kullanabilirimiyim bilmiyorum. geceden fön çekerim sacıma ve sabah çok geç kalkarım yataktan ve hiç fönüm bozulmaz hemen çıkarım evden. Ama bu kahkülü yaparsam acaba sabahları uğraşırmıyım diye çok kararsız kaldım :18: saçım düz değil dalgalı ... BİLEMİYORUM
cnmmm ben iyicene bu yöntemle kısalttım kahküllerimi kaşımın üstünde o boy zor kullanılıyor bende snein gibi akşam duşumu alır saçımı yapar sabah ugraşmazdım saçımla..ama şimdi kahkülümü yapmam gerekiyor sabah bozulmuş oluyor.. tabi baya kısa kesesen böle.. ilk bu yöntemle kestigimde gözümün altında kesmiştimmm o hiç yormadı.. bukdr kısa kullanmam bidaha hergün fön istiyor:)güzel olmaya güzellllll ama ben hergün fön çekemem:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?