Saç Kesim Şekilleri Evde Kahkül kesimi(Resimli)

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
bende kestim biraz önce, çok güzel oldu.yanlardan da kat yaptım hatta, az kalsın tüm saça girişecektim.
güzel yöntem teşekkürler

ben de denedim =)) ancak sağda veya solda değil saçı tam ortada büktüm ve yanlara doğru hafif uzayan çook doğal güzel bi kakül oldu ( düz kakül) kendim kestim diyince inanmadılar hatta =) başarılı anlatım, teşekkürler=)

Gerçekten benimde çok işime yarayacak çünkü kahkül sevenlerdenim paylaşım için tşkler

denedim çok güzel oldu. yıllardır kuaförlerden istediğim ama yapamadıkları kahkülü ben yaptım. paylaşan arkadaşa tşk ederim :))

şimdi denedim süper oldu. kuaföre boşuna para veriyormuşum bunun için. istediğim gibi yapmıyordu bi de.
valla tam istediğim gibi oldu bu. ayy içim içime sığmadı şimdi

üç sene önce denemiştim bunu ben.. beceriksizlik işte, resmen kırpmıştım saçlarımı , bi daha cesaret edemem heralde :))

Bende bugün denedim ilk defa kendim kestim saçımı ve sonuç harika,gerçekten çok güzel bir kahkül oldu ... çok mutlu oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…