- 28 Haziran 2017
- 387
- 263
- 18
- Konu Sahibi KIRMIZIKURDALE
-
Bunlar sizi ilgilendiren şeyler değil bırakın da kendisi karar versin, çalışsın mı evlensin mi diye.Nasıl davranmamız lazım , bu yaşta evlenmeli mi? İş mi bulup çalışsa . (çalışmayı seven bir insan da değil i sabah erken kalkmak vs.)
Psikolojisi bozulmuş olabilir.tam ama evlenmemek kendi kararı ama çevre baskısı ve kendine ait düzeni olmadığından bunalmış olabilir.uygun talip varsa on edebilirsiniz?39-40 Yaşlarında evlenmemiş bir kuzenim var. Evlenmemesi sanki bizim ve özellikle yakın akrabalarının suçuymuş gibi davranıyor . Çok güzel bir kızdı ama armudun sapı üzümün çöpü vb gibi bahanelerle tüm kısmetlerini geri çevirdi. 5 yıllık sevdiği vardı ondan da ayrılınca bugünlere kadar geldi.
Şimdi konum kimseye tahammülü yok. Evde misafir istemez.(tek başına yaşamıyor annesi ve kız kardeşi var) . Abisi nin küçük cocuğu var .Bazen Cocuğu annesine bıraktığın da bile kızıyor. Yok ben cocuk mu bakacağım ! kendi annesine bile neler söylüyor. Yazık yengeme üzülüyorum . Amcam lara gitmek bile istemiyorum. Gittiğimde 5 karış suratla ofluyor , pufluyor, yemek hazırlıyor . Biz yemek hazırlamasını falan istemiyoruz ama yengem ısrar ediyor . Onu da anlamaya çalışıyorum . Çok sıkıcı bir hayatı var . Ev , temzilik çalışmıyor da .
Nasıl davranmamız lazım , bu yaşta evlenmeli mi? İş mi bulup çalışsa . (çalışmayı seven bir insan da değil i sabah erken kalkmak vs.)
Konu sizin derdiniz değil,başkası için ahkam kesemeyiz,Nasıl davranmamız lazım , bu yaşta evlenmeli mi? İş mi bulup çalışsa . (çalışmayı seven bir insan da değil i sabah erken kalkmak vs.)
Bu ne biçim soru anlamadım? Yani bu yaşta insanlar evlenemez mi de gelip sormuşsunuz. İyi niyetli bir konu gibi görünüyor ama öyle değil. Yani evlense de evlenmese de size ne? Çalışsa belki kısmeti çıkarmış ama bu saatten sonra da kalkıp çalışacağını hiç zannetmiyorum.bu yaşta evlenmeli mi?
bu yaşta evlenmeli mi? İş mi bulup çalışsa .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?