Evde kalan kuzenim ...

Kuzeninin derdi sana mı kaldı ki hiç yapıcı tutum sergilemiyorsun her nekadar böyle gözükmeye çalışsan da.Başlık zaten felaket eve kalan kuzenim bu nedemek.Evde kalmışlık kararını kim veriyor.
Guler yüz görmüyorsan bunu kendinde aramalsın. Dilin başka kalbin başka söylerse bunu çocuk bile algılar. Evli misin bilmem ama evlilik kader işidir. Allah ol derse olur.Olur ama nasıl olur iyi kötü orası da gene allaha kalmış.
Bu kuzen evlense şöyle zengin biriyle gene konu açarsın zenginler evlenen yaşlı kuzenim diye

Başlık ne kadar sevimsiz ya..

Kesinlikle katılıyorum. Başlık bile o kadar aşağılayıcı ki. Demek ki bu tavırlarınızdan rahatsız oluyor. Gitmemeniz daha yerinde olur.

Kuzeninize evde kalmış demeniz üzücü

Konuda 40 yaşında bekar bu yaşına kadar kısmet olmadı evlenmesi ama mutlu olsun isterim iş evlilik ne onersem yardımın desteğim olur mu bu konuda. Demenizi beklerken tamamen olumsuz bı yazı gördüm.

Bence siz karışmayın...

Kuzeninizin "evde kalması" sizi zerre ilgilendirmez. Ki evde kalmakta ne demekse..kendi hayatı kendi tavırları,kendi yaşam biçimi.. İsterse 60ına kadar da evlenmez, hayatına müdahil olup karışmayın. Kendi hayatınızla ilgilenin.

Olabilir hayatta herşey insanlar içindir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…