Evde kaldım bunalımdayım!!!

evlenince baslari gogemi ermis???evlenmeden fikir sahibi olunmuyormus yani vayy beee:1shok: neymis bu evlilik..

en merak ettiğim şey bu opuyorumnanaktan

ne var evlilikte:uhm:

küçükler bile yüzük takma derdindeakannehir

24 yaşındayım evlilikten kaçabildiğimce kaçmak istiyorumkaydirigubbakcemile2

sorun bende mi kafamçokkarıştı

Hayır canım sorun asla sende değil, sorun bekar bir kadını yarım insan olarak gören ona kötü gözle bakan, başarısız addeden ve küçük yaştan itibaren kızları kafasını evlenme fikriyle ve evde kalma korkusuyla dolduran yaşlılarda. Bekar bayana kız kurusu diyen salaklarda... Bir kadının hayatının tüm anlamını kendini bir erkeğe adaması ve kanatlarının altına girmesi zanneden kalın kafalılarda

vereliniortaka.s.

kaydirigubbakcemile3 Offff canım yaa 25 yaş sence bu devirde evde kalma yaşımıdır yaa ? Millet 30'dan önce zaten evlenmiyor. Yapma lütfen herkes evlendi ben evde kaldım gibi düşüncelerde biraz saçma herkesin dünyaya bakış açısı yaşama şartları farklı farklıdır.Herkes evlendi diye de evlenilmez ki

Aman be canım kafana taktığın şeye bak

Ben kocamla 28 yaşında tanıştım ve 29 yaşımda evlendim.Onu tanımasaydım evlilik gibi bir düşüncemde yoktu ve kim bana ne sorarsa sorsun hiç kafama takmıyordum.Direk ben evlenmek istemiyorum diyordum ki gerçekten istemiyordum.Hala bile bazen keşke evlenmeseydim dediklerim bile çok oluyor.Sen evliliği nasıl birşey zannediyorsun bilmiyorum ama göründüğü kadarda güzel değil.Sen zaten takıntılı birisin belli evlendikten 1-2 sene sonra seni düşünemiyorum bile.Bence o kadar acelede etme iyice hayatın tadını çıkar ondan sonra evlen.Evlilik zor zanaat.

dua ile mi çözmeyi planlıyorsun allah yardım etsin sana kardeşim... :))
25 yas türkiye ortalamasında genc bir yaş...cevre baskısına neden kapılmaya gerek yok..

25 yaşında evlenip napcan, gez toz eğlen, hayatın tadını çıkar :lepi::lepi: temizlikle yemek yapmayla falan mı uğraşcan bu yaşta, evlilik demek çuvalla sorumluluk demek akannehir :hulya:28-30 ideal bence, 28den önce kimsee bni evlendiremez şahsen sositososito istediğim gibi gezerim, hesap vermeden istediğim gibi alışverişimi yaparım, arkadaşlarımla takılırım, seyehat ederimm :içelim: zemuszemus

Cnm bende 26 yaşındaym benm de karşıma bi türlü evlenebileceğim biri çıkmadı. Beni üzen bekarlık değil. Yüzümdeki değişiklikler. 4sene öncesi daha bi çıtırdım. Şimdi yavaş yavaş stresten yüzüm bozulmaya başlıyo. O yüzden daha fazla yıpranmadan birini bulmak lazm. ınş en hayırlısını tez zamanda Allah karşımıza çıkarır. Üzülme..
Burdada daha gençsin ne var evlilikte gibi laf edenlerde bil ki seni anlamadıkları için böyle konuşuyorlar. Bilmeyen tabii anlmamaz. Okuduğum kadarıyla çoğu evli kişiler böyle konuşmuş. Ama biraz daha empati kurarsak bence daha iyi olur.

canım bırılerı nısanlanıyor evlenıyor dıye hıcde bunalıma gırme uzulme onemlı olan yas degıl bırılerı nısanlanmıs evlenmıs bu kız dedırtmek degıl onemlı olan dogru duzgun hayırlı bır ınsanla omur boyu evlılık yapabılmek oyle kotu bır zamanda yasıyoruzkı dogru ınsanı bulmak cok zor onun ıcınde ıyı dusunmek gerekıyor ben 25 yasımda nısanlandım 2 yıldır nısanlıyım 28 yasımda evlenecegım sadece sunu soylerım bekarlık sultanlık sorumluluk yok dert yok tasa yok gecım yok nısanlanınca anlarsın bosver bırılerını gun bugun saat bu saat de yasadıgın hayatın tadını doya doya cıkar....

Eğer 25 Yaş Evde Kalma Yaşıysa Ben Ayvayı Yedim :)

2 Hafta Sonra 26 Oluyorum :))

bizim eski iş yerinde kız 29 nyaşında oda bunalıma

girmişti sonra kuran da bir sure varmış onu okudu ve namza kıldı o yıl içinde evlendi biz

inanmamıştık hep kızlar gülmüştüksırnaşık şey sositososito

evlenip gidince şaşırdık

cnmmm sevgilin varmış yaaaa bende sevgilinde yok ondan evde kaldım gibi anladım başlıgı görünce...benimde kız kardeşim var biras gösterişli bşy ben daha sadeyim herkes sen evde kalırsın o senden önce evlenir diyolarr.halbuki benim sevgilim var haberlerii yok tabii:):):):)kardeşimin ise yok.. nasip işi bence..hem mileti boşver cnm onların lafları sözleri bitmez..

Bende 25 yaşşındayımmm...Hayatımda şuan evliligin e si yok..daha master yapıyorumm.. bu yıl kpss felan girecegim allah bilir 27-28 de ancak evlenirimmm.....Nasip kısmet bu işlerr..

Ben 32 yaşındayım nişanlımdan ayrılalı tam 2,5 yıl oldu ben bıraktım onu aldattığı için ama hala aklım onda şimdi biri var hayatımda hemen evlenelim diyor daha elimi bile tutturmadım öpüşmek isteyincede tokat atıyorum oğlana nasıl evleneceğim ben anlamıyorum yardım edin bana insanlığını seviyorum ama ailem illa evlen evde kaldın diye baskı yapıyor peki ben ne yapayım a kuzum bu yaşların kıymetini bil ve işi olmayan biriylede olma YARDIM EDİN BANA LÜTFEN.... NE YAPAYIM bana sormadan ailesine durumu açmış bana evlenme bile teklif etmedi soğudum artık ondan lütfen yardım edin bana :.(

Sen bu adamı seviyor musun ve evlenmek istiyor musun? Cevabın evetse evlen. Değilse sırf evlenmiş olmak için evlenme çok büyük hata olur bence. Ayrıca panik olma ben de 32 yaşında evlendim.

elini tutmadan opusmek istemis,sana danismadan ailesiyle konusmus..kendi bildiklerini okuyan biri sanirim.ailesiyle konusup sonra belki teklif edecektir..sende ona rahatsiz oldugun noktalari soyle.eger sevmiyorsan ayril sevmedigin biriyle hayat gecmez..ailenle de konus sevdigim biri karsima cikarsa zaten evlenirim sizin demenizle evlenmek istemiyorum de belki bu kadar aceleci davranmazlar..hic uzme kendini bir arkadasim 39 yasinda evlendi ama o kadar mutlu ki esiyle belkide onceden baskasiyla evlense bu kadar guzel yuvasi olmazdi..sende uzulme hayirlisi neyse o olsun.

Son düzenleme:
ya canım benim biz evlendikte ne oldu sanki başımız bal küpünemi battı nasiptir bu işler her zaman allahtan hayırlısını dile hayırsız olacaksa hiç olmasın daha iyi sana hayırlı evlilik diliyorum allah gönlüne göre verir inşallah tatlım...

ben 22 yaşındayım ve 1.5 yıllık evliyim ne oldu başım göğemi erdi...

sen keyfine bak gez eğlen nasıl olsa koca bir gün gelir seni bulur merak e tme şu günlerini kendine zehir etme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…