evlenince baslari gogemi ermis???evlenmeden fikir sahibi olunmuyormus yani vayy beee:1shok: neymis bu evlilik..
en merak ettiğim şey bu opuyorumnanaktan
ne var evlilikte:uhm:
küçükler bile yüzük takma derdindeakannehir
24 yaşındayım evlilikten kaçabildiğimce kaçmak istiyorumkaydirigubbakcemile2
sorun bende mi kafamçokkarıştı
Hayır canım sorun asla sende değil, sorun bekar bir kadını yarım insan olarak gören ona kötü gözle bakan, başarısız addeden ve küçük yaştan itibaren kızları kafasını evlenme fikriyle ve evde kalma korkusuyla dolduran yaşlılarda. Bekar bayana kız kurusu diyen salaklarda... Bir kadının hayatının tüm anlamını kendini bir erkeğe adaması ve kanatlarının altına girmesi zanneden kalın kafalılarda
bugun eski iş yerime gittim bütün arkadaslarım nişanlanmış..25 yasındayım 2 yıllık beraberliğim war hala bekliyorum..iş bulamadı beyendı..evde kaldım ben ya..önceki sewgilimle de tam nişan arifesinde ayrıldık..bi türlü nişanlanamıyorum..acaba kısmetımı mı bagladılar..ne yappcam ben yaa...bi dua falan yok mudur??cok moralim bozulduu bugun..benden kucuk kızlar eee sende bişi yok mu ben nişanlandım dioolar bana yaa..zaten zaaafım war(offf offff...senağlamasenağlamasenağlama
Ben 32 yaşındayım nişanlımdan ayrılalı tam 2,5 yıl oldu ben bıraktım onu aldattığı için ama hala aklım onda şimdi biri var hayatımda hemen evlenelim diyor daha elimi bile tutturmadım öpüşmek isteyincede tokat atıyorum oğlana nasıl evleneceğim ben anlamıyorum yardım edin bana insanlığını seviyorum ama ailem illa evlen evde kaldın diye baskı yapıyor peki ben ne yapayım a kuzum bu yaşların kıymetini bil ve işi olmayan biriylede olma YARDIM EDİN BANA LÜTFEN.... NE YAPAYIM bana sormadan ailesine durumu açmış bana evlenme bile teklif etmedi soğudum artık ondan lütfen yardım edin bana :.(
Ben 32 yaşındayım nişanlımdan ayrılalı tam 2,5 yıl oldu ben bıraktım onu aldattığı için ama hala aklım onda şimdi biri var hayatımda hemen evlenelim diyor daha elimi bile tutturmadım öpüşmek isteyincede tokat atıyorum oğlana nasıl evleneceğim ben anlamıyorum yardım edin bana insanlığını seviyorum ama ailem illa evlen evde kaldın diye baskı yapıyor peki ben ne yapayım a kuzum bu yaşların kıymetini bil ve işi olmayan biriylede olma YARDIM EDıN BANA LÜTFEN.... NE YAPAYIM bana sormadan ailesine durumu açmış bana evlenme bile teklif etmedi soğudum artık ondan lütfen yardım edin bana :.(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?