Ben 32 yaşındayım nişanlımdan ayrılalı tam 2,5 yıl oldu ben bıraktım onu aldattığı için ama hala aklım onda şimdi biri var hayatımda hemen evlenelim diyor daha elimi bile tutturmadım öpüşmek isteyincede tokat atıyorum oğlana nasıl evleneceğim ben anlamıyorum yardım edin bana insanlığını seviyorum ama ailem illa evlen evde kaldın diye baskı yapıyor peki ben ne yapayım a kuzum bu yaşların kıymetini bil ve işi olmayan biriylede olma YARDIM EDİN BANA LÜTFEN.... NE YAPAYIM bana sormadan ailesine durumu açmış bana evlenme bile teklif etmedi soğudum artık ondan lütfen yardım edin bana :.(
Aman be canım kafana taktığın şeye bak
Ben kocamla 28 yaşında tanıştım ve 29 yaşımda evlendim.Onu tanımasaydım evlilik gibi bir düşüncemde yoktu ve kim bana ne sorarsa sorsun hiç kafama takmıyordum.Direk ben evlenmek istemiyorum diyordum ki gerçekten istemiyordum.Hala bile bazen keşke evlenmeseydim dediklerim bile çok oluyor.Sen evliliği nasıl birşey zannediyorsun bilmiyorum ama göründüğü kadarda güzel değil.Sen zaten takıntılı birisin belli evlendikten 1-2 sene sonra seni düşünemiyorum bile.Bence o kadar acelede etme iyice hayatın tadını çıkar ondan sonra evlen.Evlilik zor zanaat.
Cnm bende 26 yaşındaym benm de karşıma bi türlü evlenebileceğim biri çıkmadı. Beni üzen bekarlık değil. Yüzümdeki değişiklikler. 4sene öncesi daha bi çıtırdım. Şimdi yavaş yavaş stresten yüzüm bozulmaya başlıyo. O yüzden daha fazla yıpranmadan birini bulmak lazm. İnş en hayırlısını tez zamanda Allah karşımıza çıkarır. Üzülme..
Burdada daha gençsin ne var evlilikte gibi laf edenlerde bil ki seni anlamadıkları için böyle konuşuyorlar. Bilmeyen tabii anlmamaz. Okuduğum kadarıyla çoğu evli kişiler böyle konuşmuş. Ama biraz daha empati kurarsak bence daha iyi olur.
kesinlikle katılıyorum başta açık yazamadım yorumumu evet 25yaşında evde kalınmıyo ama her şeyin de bi yaşı var 30unda evlenmek çok garip aslında insanın gerçekten yüzü değişiyo belli ediyo kendini
30 unda evlenmek mi çok garip?Benim için önemli olan mutlu olmak,herşeyin bir yaşı vardan çok,herşeyin doğru zamanı var demek daha doğru bana göre... evlenme yaşım geldi diye evlenmek hatalara sebebiyet verir.Yıpranmak,yaşlanmak falan abartmışsınız bence ,28 yaşındayım hala da çıtırım işte:icecream:
30 unda evlenmek mi çok garip?Benim için önemli olan mutlu olmak,herşeyin bir yaşı vardan çok,herşeyin doğru zamanı var demek daha doğru bana göre... evlenme yaşım geldi diye evlenmek hatalara sebebiyet verir.Yıpranmak,yaşlanmak falan abartmışsınız bence ,28 yaşındayım hala da çıtırım işte:icecream:
cnmmm sevgilin varmış yaaaa bende sevgilinde yok ondan evde kaldım gibi anladım başlıgı görünce...benimde kız kardeşim var biras gösterişli bşy ben daha sadeyim herkes sen evde kalırsın o senden önce evlenir diyolarr.halbuki benim sevgilim var haberlerii yok tabii:):):):)kardeşimin ise yok.. nasip işi bence..hem mileti boşver cnm onların lafları sözleri bitmez..
SeN nişanlı değil miydin nem..?
nişan elbiseni falan koymamışmıydın,nişan muhabbetleri yapıyordun.
nasıl haberleri yok:1shok:
kısmetin bağlı olsa sevgilinde olmazdı herşeyin haırlısını dile allah'tan hem bu kadar üzülüp konu edecek yasta dğilsin bence yasın cok normal evde kalmadın korkma :smiley-cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?