Evde kaldım bunalımdayım!!!

30 a kadar normal yazan mesaj komiğime gitti kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Ben 34 ümde evlendim,şu an 36 yım.Ayrıca iyi ki daha erken evlenmemişim diyorum,çünkü düşünüyorum da 20 lerimdeyken daha çekingen,utangaç bir tiptim.Ama şimdi ayakları yere basan,ne istediğini bilen,kendini ezdirmeyen aklı başında genç bir kadınım.Hayatımdan da evliliğimden de çok memnunum..:asigim::nazar:

kadinlar belli yastan sonra hayatinda duzen istiyor..evlilik bu acidan tatmin edici bir olay..
en guzeli sevgilinin olmamasi bekle bekle yillar bitmiyor garantiside yok.
simdiki aklim olsa bende ailemin buldugu birileriyle tanisir hic zorluk cekmezdim.
etrafima bakiyorum kizlar kendinden her anlamda daha iyi pozisyonda(okumus,maddi durumu iyi) es buluyorlar aileler tanistiriyor..hic cile cekmeye degmezmis.hayatlari cok rahat...
yok para biiriktirelim yok evimiz olsun diye benim gibi cile cekmiyorlar.haziri buluyorlar.
insanin disi degil kaderi sansi guzel olmaliymis.bulacaksaniz bu saatten sonra herseyi elde etmis biriyle olun..eskiden ask,sevgi ondeydi benim icin ama hayatini tam oturtmus biriyle evlenmek cok daha mantikliymis..bazen yoruluyor insan..kendimi cok yipratmisim..simdiki aklim olsa kriterlerim baska olurdu...herseyin hayirlisi..
bu aralar dertliyimm kusura bakmayin..

Son düzenleme:
kadinlar belli yastan sonra hayatinda duzen istiyor..evlilik bu acidan tatmin edici bir olay..
simdiki aklim olsa bende ailemin buldugu birileriyle tanisir hic zorluk cekmezdim.
etrafima bakiyorum kizlar kendinden her anlamda daha iyi pozisyonda(okumus,maddi durumu iyi) es buluyorlar aileler tanistiriyor..hic cile cekmeye degmezmis.hayatlari cok rahat...
yok para biiriktirelim yok evimiz olsun diye benim gibi cile cekmiyorlar.haziri buluyorlar.
insanin disi degil kaderi sansi guzel olmaliymis.bulacaksaniz bu saatten sonra herseyi elde etmis biriyle olun..eskiden ask,sevgi ondeydi benim icin ama hayatini tam oturtmus biriyle evlenmek cok daha mantikliymis..bazen yoruluyor insan..kendimi cok yipratmisim..simdiki aklim olsa kriterlerim baska olurdu...herseyin hayirlisi..

insan daha genç yaşlardayken duygusallık ön planda oluyor.
Ama yaş ilerledikçe ve mukayese gücü arttıkça mantık ön plana çıkıyor..a.s

insan daha genç yaşlardayken duygusallık ön planda oluyor.
Ama yaş ilerledikçe ve mukayese gücü arttıkça mantık ön plana çıkıyor..a.s

aynen canim..eskiden boyle dusunenlere kizardim ama oyle degilmis..sevgilin olur ewet seni oyaliyor mu olur yillarca ciktigin icin gezip tozuyor olursun..valla simdiki aklim olsa oturur evde koca beklerdim..oh oyle yapanlar cok mutlu cok rahat:nazar:
gozum asla yok aslaa.ssanirim herkes kendi kaderini yaziyor bir sekilde..

evet evde kalmışsın yaş olmuş 25 yakında menapozada girersin..
bence sevgilinden ayrıl , seninle derhal evlenmek isteyen biriyle bu hafta sonu evlen..acccill tarafında

aynen canim..eskiden boyle dusunenlere kizardim ama oyle degilmis..sevgilin olur ewet seni oyaliyor mu olur yillarca ciktigin icin gezip tozuyor olursun..valla simdiki aklim olsa oturur evde koca beklerdim..oh oyle yapanlar cok mutlu cok rahat:nazar:
gozum asla yok aslaa.ssanirim herkes kendi kaderini yaziyor bir sekilde..

evde oturup koca beklemekle olmuyor tabi..sadece doğru insanı bulduğunu anlamak için bazan belli bir olgunluk gerekiyor.aşk güzel şey ama sadece aşk yetmiyor evliliği yürütmeye..Benim düşünceme göre de evlenmek için hayatınıza biri girdiğinde 10 yıl da çıksanız illa evleneceksiniz diye bir garanti yok..Çok uzatıp yılan hikayesine döndürmeye gerek yok..( ben evde oturup beklemedim,okulumu bitirdim,çalışmaya başladım ve arkadaş ortamında tanıdım eşimi.Tabi daha önceden gereksiz flortlerim oldu.Hep direkten döndüm.O zamanlar üzülüyordum neden olmadı diye.Ama zaman geçip te o kişilerin bazı hatalarını,şu an içinde bulundukları durumları görünce verilmiş sadakam varmış demeye başladım..Bir şey önce neden olmadı diye üzülsek de hayırlısı belki de böyledir..a.s)

ben intihar edeyim o zaman.yaşım 28 bir nişan attım diğeriyle nikah oldu düğün olmadan anlaşamadık ayrıldık sonuçta nikah olduğu için yapmadığım evliliğin boşanmasını yaşadım.bütün üniversite ve lise arkadaşlarım nerdeyse evlendi çocukları var.şuan 1 yıllık bir ilişkim var onu da evlenmek için 2.5 yıl beklemek zorundayım çünkü bir yıl uzmanlık almasına 1.5 yılda askerliğine var.ama ben senin gibi evde kaldım deyip bunalıma girmiyorum.herkesin nasibi kısmeti farklıdır.benim için şuan birlikte olduğum insanla anlaşmam ve mutlu olmam önemli.nolmuş yani ben de 30 yaşımda evleneyim dünyanın sonu mu laelaelaelaelae

sen intihar edersen bana ne kalıcak bulamadım çünkü 29undayım ve namzet de yok ..kaydirigubbakcemile3
sonuçta arkadaşların olmuş ama illaki sonu evlilikle noktalanıcak diye bir garanti yokki öyle değilmi? (ki sen de öyle düşünüyorsundur) zararın neresinden dönülse kardır..
seven biri için beklemek ve beklenmekten daha güzel birşey yoktur bana göre...(beklemek ibadet gitmek zulümdür kaydirigubbakcemile3)
ayrıca bir sevgilin varken istesen de evde kalmış(!) (çok saçma gereksiz bir laf ama meramımı anlatmak için ben de kullanıyorum) kategorisine giremezsin naniknanik

yok be canım ya..bence bişeyleri emekle elde etmek daha güzel...ve çok daha kıymetli...
insanın yıllar geçtikçe fikirleri değişebilir ama o zamana geri dönsen yine aynısını yapardın çünkü yine o yaşta olacaktın..

hayata erken adım atmaktansa,geç ama sağlam adım atmayı tercih ederim herzaman..

yuwanız warsın herkesten 3 yıl sonra kurulsun ama mutlu olun huzurlu olun..

çewrenize karşı 3 maymunu oynayın, ne görün ne konuşun nede duyun, hayatınızı yaşayın..

bi insan bikere 25 olur, bikere 26 olur bikere 30 olur, dönüşü yok bunun olmadı başa saralım diyemioruz, heryaşın her anın tadını çıkartın..

ben hergece yatağıma yattığımda dua ediorum sewdiğime kawuşup mutlu olduğum günleri görecek kadar uzun we sağlıklı ömür wersin Allahım die, en önemliside bu zaten, warsın 3 sene 5 sene sonra olsun..

karamsar olmayın, hep umutlu olun a.s.

Son düzenleyen: Moderatör:
ne fesat insanlar var demi. ben evliyim, nişanlııyım sende sorun var bi nişanlanamıyon bile... böyle insanları hayatından çıkar.. kısa vadede bi alternatif sadece...
bu sitede de biri bana demişti dün akşam sen evli bile değilsin seni ilgilendirmez diye.. afedersin canım g.tümle gülmüştüm... dediğim gibi moralini bozan herşeyi çıkar hayatından... anan değiller baban değiller.

Son düzenleme:
sen önce evlenirsen "aaa hemen evleniyo daha 25 yaşında bu zamanda insanlar artık 30 unda evleniyo" derler, sen birilerinden sonra evlenirsen "ay bu da evde kaldı canım 25 yaşına geldi hala ne söz var ortada ne nişan" derler yani ne olursa olsun moralini bozarler ,fesatlık yaparlar.

sen önce evlenirsen "aaa hemen evleniyo daha 25 yaşında bu zamanda insanlar artık 30 unda evleniyo" derler, sen birilerinden sonra evlenirsen "ay bu da evde kaldı canım 25 yaşına geldi hala ne söz var ortada ne nişan" derler yani ne olursa olsun moralini bozarler ,fesatlık yaparlar.

kesinlikle yaaa...a.s.

ne fest insanlar var demi. ben evliyim, nişanlııyım sende sorun var bi nişanlanamıyon bile... böyle insanları hayatından çıkar.. kısa vadede bi alternatif sadece...
bu sitede de biri bana demişti dün akşam sen evli bile değilsin seni ilgilendirmez diye.. afedersin canım g.tümle gülmüştüm... dediğim gibi moralini bozan herşeyi çıkar hayatından... anan değiller baban değiller.

evlenince baslari gogemi ermis???evlenmeden fikir sahibi olunmuyormus yani vayy beee:1shok: neymis bu evlilik..

evlenince baslari gogemi ermis???evlenmeden fikir sahibi olunmuyormus yani vayy beee:1shok: neymis bu evlilik..

anlamıyorumki canım valla...
kraliçe olmuşlar heralde evlenince.. ben de takmam öyle şeyleri.. hayırlıysa olur yani. millet azdırıyo işte böyle...

Son düzenleme:
en güsel zamanındasın canım evlenip bir ömür eşinle olucaksın bekarlıgın tadını cıkar bence evde kalmıs falanda deilsin ayrıca herseyin hayırlısını versin Allah onunda zamanı gelirr

Haklısın arkadaşım..
25 yaşındayım yeni nişanlandım,üstelik 3 yıllık bir ilikşiydi,birşeyleri bekliyorduk yani..
herneyse insanlar düğün,nişan var mı diyorlardı nişanlanmadan önce..
şimdi şubatta evlenmeyi düşünüyoruz aaaa erken olacak 26 daha ne ki,bence bekarlığın tadını çıkart diyorlar..
millete göre iş yaparsan hayatını karartırsın,doğru zaman senin istediğin zamandır.

Haklısın arkadaşım..
25 yaşındayım yeni nişanlandım,üstelik 3 yıllık bir ilikşiydi,birşeyleri bekliyorduk yani..
herneyse insanlar düğün,nişan var mı diyorlardı nişanlanmadan önce..
şimdi şubatta evlenmeyi düşünüyoruz aaaa erken olacak 26 daha ne ki,bence bekarlığın tadını çıkart diyorlar..
millete göre iş yaparsan hayatını karartırsın,doğru zaman senin istediğin zamandır.

alkisalkisalkis

25 yaşındayım ve yaklaşık 1yıllık evliyim Şeniz
aynı millet şimdi bana bebek ne zaman diyor akannehir
ne kadar sevdiğimle evlenmiş olsamda şimdiki aklım olsa bu kadar acele etmezdim :olmaz:
önemli olan çevrendekiler değil :dilcikar: senin ne zaman hazır olduğundur evliliğe canım
a.s.

Son düzenleme:
Ben anlamıyorum 2009 yılındayız hala evde kalma kaldımı ya.. artık hayat değişti eskidenmiş o evde kalmalar şimdi 35 inde bile olsa 40 ında bile olsa evleniliyor niye buı kadar dert ediyorsun.

Back
X