Evde kaldım! evde kalanlar buyrun:(

Erdoğanın koruması vardı bizde de bayadır kız bulamıyordu annesi şükür buldu yeni evlendi nasip işte 😁kimileri koca bulamıyor kimileri hanım bulamıyor nerede bu insanlar karantinada
Aynen dimi bazen düşünüyorum 10 yıl sevgili tanışma nişanlı... 1 yıl süren evlilik boşanma ... nasip işi başka işte ,eski çeşme başları da yok şimdi ... görücü usulü evlenmeye karşı olmayınız arada gerekiyo demekki.. rabbim kimsenin evine huzursuzluk vermesn

Aynen dimi bazen düşünüyorum 10 yıl sevgili tanışma nişanlı... 1 yıl süren evlilik boşanma ... nasip işi başka işte ,eski çeşme başları da yok şimdi ... görücü usulü evlenmeye karşı olmayınız arada gerekiyo demekki.. rabbim kimsenin evine huzursuzluk vermesn
Amin inşallah evet zaten çeşme başları yok o yüzden bunlar 😁

29 yaşındayım ve diş hekimiyim. Üstelik beğenilen de biriyim. İşim var evim var arabam var ama eşim yok. Yaşıtlarım çatır çatır doğuruyor benim hayatımda biri bile yok. Yani artık diyorumki Allah alnıma yazmamış herhalde birini. Böyle kısmetsizlik yok! Artık tanıştırma sitelerine falan üye olma düşüncelerinden alamıyorum kendimi. Tam anlamıyla bir umutsuzluk hali:KK43:(
Ben de evde kalıyorum. Çok şükür kalacak bir evimiz var.

Bide evde kaldım evde kalanlar buyrun derken dedim aha koca bulma bug unu buldu ama gene değilmiş tüh :cry:
Bu corona kimseye yaramadı herkes koca derdine düstü evde tıkılı koca derdi çekmek isteyen ne çokmuş yahu
Evlilerde tam tersi koronadan evde kocalariyla birbirini yiyo😁😁

Kimi meslegim, arabam, evim olsun der hatta özgurlugum.
Kimide bunlarin hepsine sahip olur ama sahip olamadiklarindadir gozu.
Biz insanlar hep boyleyiz sanirim.
Bende keske evlilik yapmasaydimda, simdi zorlanarak calistigim derslerime o guzel yaslarimda calisip meslegim olsaydi simdi diyorum.
Herkesin imtihani farkli iste, oyle dusunmek lazim.

kendinizi nasıl olurda evde kaldı tabirine uygun görürsünüz ..üstelik okumuş bir dış hekimisiniz ...ve 29 yaşındasınız ...vallahi pesss...bundan sonra evlenirsiniz artık evde kalmak deyimi çok yanlış

Bazen bana da diyorlar gencsin yeniden evlebilirsin diye...Diyorum ki don yikamak icin mi? Yemek, camasir, utu icin mi? Kaynana gorumce derdi cekmek icin mi? Tatilde once kimin ailesine gidecegiz diye tartismak icin mi? Annemi neden aramiyorsun laflari duymak icin mi ya da icimize hic girmedin, el gibisin, bir gelip kayinvalidenin evini mi temizledin, misafirini mi agirladin laflari icin mi? Her gun kayinvalidelere gitmek icin mi... elinde kumanda tv karsisinda gobegini kasiyip uyuyan adamin horultusunu cekmek icin mi? Uganda ligine kadar izleyip kumandayi vermeyen adam tv de ne acarsa seviyormus gibi davranip mac izlemek icin mi... bu liste uzar gider...
Hayati guzellestiren adam cok az... genelde hep sorun kaynagi... Adamlar iyi olsa annesiyle kardesiyle problem yasiyorsun. Ille bir yerlerden birseyler oluyor. Ben hic dort dortluk cok cok mutlu bir evlilik gormedim. Masallardaki gibi saniyor bekarlar da... isin ic yuzu oyle degil aslinda.
Neden öyle yazdınızki yani evet söyledikleriniz doğru belki ama kötü bir evlilik yaşadınız kötü bitti diye hatırlıyorum konulara yazmıştınız ama neden yeniden sevip sevilmeyesinizki sizde istersiniz neden size yazdım çünkü sizi tanimasamda çok kaliteli bir kadın olduğunuzu düsünüyorum yorumlarınızdan o yüzden yazdım

29 yaşındayım ve diş hekimiyim. Üstelik beğenilen de biriyim. İşim var evim var arabam var ama eşim yok. Yaşıtlarım çatır çatır doğuruyor benim hayatımda biri bile yok. Yani artık diyorumki Allah alnıma yazmamış herhalde birini. Böyle kısmetsizlik yok! Artık tanıştırma sitelerine falan üye olma düşüncelerinden alamıyorum kendimi. Tam anlamıyla bir umutsuzluk hali:KK43:(
25 te evlendim ailemin goz bebegiydim alimli ve guzelim guzel para kazandiran bir isim var cok guzel bir evim var arabam var sagligim elden gitti evlilihim catirdadi ilaclardan yuzum disari atti saclarim dokuluyor. Isimden istifa ettim sonsuz rapor ile. Bebek cocuk dogurmak mucizelere kaldi 😂 artik guluyorum bak bakalim simdi kiminki daha umutsuz

Evde kaldım cümlesi ve deyimi eskiden kalmış . Eskiden insanların hayatları daha bakış açısı daha değişikmiş . Şimdi insanlar , daha çok kazanca gelire yaşamı idam ettirmeye bakıyor . Öyle olmalı zaten. Her kez bir yaşam mücadelesi içinde ,evde kaldım diye bir şey yok , ne kadar şanslısınız ki kendi ayaklarınız üzerinde durabiliyorsunuz . Bir gün kendinize göre de biri çıkar , her hangi bir yere üye olmanıza gerek yok bence .

Ama mesajlar eski. Ex sevgili sanırım

evet 2016 falan gebelik şüphesi.
2013te de sözlenmiş ayrılmış sanırım.
Öncesinde de biriyle buluşmaya giderken sexy kıyafet önerileri sormuş.

bana çok umutsuz vaka gözükmedi yani. İlişki yapabilecek beceride oluyor demek ki hiç olmuyor değil. Sadece evliliğe gitmediği için morali bozulmuş sanırım.

bu konuyu okuyunca sadece evde koca bekleyen hiç ilişkisi olmamış gibi imaj verdi.

bu toplum vallahi değişmez. bıktım artık sizin "evde kaldım" kelimeli başlıklarınızdan. okumuş etmiş kadınlarsınız cahil cahil laflar ediyosunuz. evde kalma kelimesini bir kadın olarak artık burda kimse kullanmamalı ya nedir bu? evlenmek istemeniz çok doğal ama sizin yaşınızda bekar olan kadınları da "bekarım evde kaldım" düşüncelerine sevk etmeye hakkınız yok. yetişkin bi kadın olarak bekarım evde de kalmadım. birincil hedefiniz koca değil de kültür olmalı okumuşsunuz ama zihniyetler kaç asır öncesinin

Neden öyle yazdınızki yani evet söyledikleriniz doğru belki ama kötü bir evlilik yaşadınız kötü bitti diye hatırlıyorum konulara yazmıştınız ama neden yeniden sevip sevilmeyesinizki sizde istersiniz neden size yazdım çünkü sizi tanimasamda çok kaliteli bir kadın olduğunuzu düsünüyorum yorumlarınızdan o yüzden yazdım
Tesekkur ederim. Ben aslinda hayata kendimi kapatmadim. Cok cok severek evlendim evet. Burada daha once defalarca yazmistim. O kisiyle evlenmek icin yurt disindaki doktoramdan bile vazgecmistim valizim hazir oldugu halde. Bir suru sey yasadim. Su kadinlar kulubunde sunu da yasadim bunu da yasadim diyen kadinlarimizin yasadigi herseyi yasadim neredeyse evliligimde. Ve bitti. Simdi yeni hayatimi seviyorum. Ozgurlugumu seviyorum. Cok huzurluyum. Su an ayni seyleri tekrar yasarsam diye korkularim var. Yine de kesinlikle evlenmem demiyorum. Belki yeniden asik olursam evlenirim bilemiyorum. Evlenmis olmak icin evlenmek istemiyorum ama.
O yaptigim yorumda hakli oldugunuz taraflar da var. Ancak genel anlamda dort dortluk bir evlilik gormedim ben hic. Ne etrafimda ne de buradan okuduklarimda. Kendi evliligimin zaten tutulacak tarafi yoktu. Flort ya da sevgililikte hersey mukemmel giderken ayni evin icinde yasamaya baslayinca oyle olmayabiliyor. Ki benim evliligim oyleydi. O acılari yeniden yasamak istemiyorum.
Benim aslinda anlatmak istedigim sey kizimiz cok genc. Evlenememek gibi bir korkuya kapilmis. Ve sanirim evliligin masallardaki gibi olacagini dusunuyor. Oyle olmadigini soylemek icindi. Insan tek basina da mutlu olabilir. Mutlu olmak icin birine bagimli olmamali. Bagimlilik kotu cunku.
Yorumun icin tesekkur ederim.

Back
X