- 14 Aralık 2020
- 228
- 250
- 18
- Konu Sahibi penelope35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beğenilen biriyseniz o zaman siz mi beğenmeyen tarafsınız?Çok ayrıntı takılmayın dört dörtlük koca yok29 yaşındayım ve diş hekimiyim. Üstelik beğenilen de biriyim. İşim var evim var arabam var ama eşim yok. Yaşıtlarım çatır çatır doğuruyor benim hayatımda biri bile yok. Yani artık diyorumki Allah alnıma yazmamış herhalde birini. Böyle kısmetsizlik yok! Artık tanıştırma sitelerine falan üye olma düşüncelerinden alamıyorum kendimi. Tam anlamıyla bir umutsuzluk hali(
Boyle daha heyecanliCvp vermedi ama
E tabi kiz evi naz evi![]()
Keske biraz anlayışlı olsanız sanki insan kariyerine sarılıp uyuyabiliyor kariyeriyle dertlesebiliyir sanki işi gücüparası akşam evde onu güler yüzle karşılıyor insaniz biz ya duygularımız var sevmek sevilmek istiyoruz en azindan bu kadarını anlaşmış yeterUfff valla biktim ya egitimli isi gucu olan insanlarin kocaa kocaa diye delirmesine. Evde kalmadin arkadasim sakin ol. Evliler de evde kaliyo sokakta yasamiyo. Cok mu lazim koca cidden. Insanlar birbini sevdigi icin ayni evi hayati paylasmak icin evlenir. Bu sitedeki kadinlar evlenmek icin yasiyolar ama. Gercekten umarim tez vakitte kelli felli bi kocaniz olur kolunuza dizersiniz sira sira bilezikleri bi de sirret kaynananiz olur siz de evde kalmayan tayfaya katilirsiniz.
Beğenmedi heralBoyle daha heyecanli![]()
penelope35 konuyu açıp neden yok oluyorsunuz dalga mı geciyorsunuz
Merhaba umarım gönlünce bir evliliğin huzurlu mutlu bir yuvan olur.29 yaşındayım ve diş hekimiyim. Üstelik beğenilen de biriyim. İşim var evim var arabam var ama eşim yok. Yaşıtlarım çatır çatır doğuruyor benim hayatımda biri bile yok. Yani artık diyorumki Allah alnıma yazmamış herhalde birini. Böyle kısmetsizlik yok! Artık tanıştırma sitelerine falan üye olma düşüncelerinden alamıyorum kendimi. Tam anlamıyla bir umutsuzluk hali(
Siz mobilya mısınız evde kaldım diyorsunuz29 yaşındayım ve diş hekimiyim. Üstelik beğenilen de biriyim. İşim var evim var arabam var ama eşim yok. Yaşıtlarım çatır çatır doğuruyor benim hayatımda biri bile yok. Yani artık diyorumki Allah alnıma yazmamış herhalde birini. Böyle kısmetsizlik yok! Artık tanıştırma sitelerine falan üye olma düşüncelerinden alamıyorum kendimi. Tam anlamıyla bir umutsuzluk hali(
Şu konuda katiliyorum benimde gözlemlediğim o kadar az ki malesef mutlu evlilik .Ayrıca yeniden aynı şeyleri yaşarım korkusuda çok kötü ben evlenmedim hiç ama çok kötü ilişkilerim oldu ve bitti malesef ama yinede akillanmadim hala birisi olunca görüşüyorum :) bazen kendime kızıyorum o kadar kötü ilişkilerden sonra hala nasıl evlenmek istiyorum yaa :) ama işte şu sevme sevilme konusu insan heves ediyor işte sanırım :) umarım yeniden aşık olur çok sever sevilirsinizTesekkur ederim. Ben aslinda hayata kendimi kapatmadim. Cok cok severek evlendim evet. Burada daha once defalarca yazmistim. O kisiyle evlenmek icin yurt disindaki doktoramdan bile vazgecmistim valizim hazir oldugu halde. Bir suru sey yasadim. Su kadinlar kulubunde sunu da yasadim bunu da yasadim diyen kadinlarimizin yasadigi herseyi yasadim neredeyse evliligimde. Ve bitti. Simdi yeni hayatimi seviyorum. Ozgurlugumu seviyorum. Cok huzurluyum. Su an ayni seyleri tekrar yasarsam diye korkularim var. Yine de kesinlikle evlenmem demiyorum. Belki yeniden asik olursam evlenirim bilemiyorum. Evlenmis olmak icin evlenmek istemiyorum ama.
O yaptigim yorumda hakli oldugunuz taraflar da var. Ancak genel anlamda dort dortluk bir evlilik gormedim ben hic. Ne etrafimda ne de buradan okuduklarimda. Kendi evliligimin zaten tutulacak tarafi yoktu. Flort ya da sevgililikte hersey mukemmel giderken ayni evin icinde yasamaya baslayinca oyle olmayabiliyor. Ki benim evliligim oyleydi. O acılari yeniden yasamak istemiyorum.
Benim aslinda anlatmak istedigim sey kizimiz cok genc. Evlenememek gibi bir korkuya kapilmis. Ve sanirim evliligin masallardaki gibi olacagini dusunuyor. Oyle olmadigini soylemek icindi. Insan tek basina da mutlu olabilir. Mutlu olmak icin birine bagimli olmamali. Bagimlilik kotu cunku.
Yorumun icin tesekkur ederim.
Sen de oyle. Tum kalbimle gercekten seni seven, senin de onu sevdigin birinin karsina cikmasini dilerim. Vazgecme. Aramaya devam et. Gencsin daha. Insan gencken daha atilimci daha gozu kara oluyor. Yaş ilerledikce mevcut duzeni koruyum maceraya gerek yok diyor. Eskisi kadar gozu kara olmuyor insan yaşlaninca. O yuzden hayata kendini kapatma ama iyi anlastigina emin olmadan da sirf seviyorum diye benim gibi gozunu karartip evlilige hemen dalmaŞu konuda katiliyorum benimde gözlemlediğim o kadar az ki malesef mutlu evlilik .Ayrıca yeniden aynı şeyleri yaşarım korkusuda çok kötü ben evlenmedim hiç ama çok kötü ilişkilerim oldu ve bitti malesef ama yinede akillanmadim hala birisi olunca görüşüyorum :) bazen kendime kızıyorum o kadar kötü ilişkilerden sonra hala nasıl evlenmek istiyorum yaa :) ama işte şu sevme sevilme konusu insan heves ediyor işte sanırım :) umarım yeniden aşık olur çok sever sevilirsiniz
Benide baya düsündürdüGeçmiş mesajlarıda bir garip, düşündürücü![]()
Ara ara girip konu açıyor sanırım eski mesajlarına bakınca öyle bir izlenim bıraktıpenelope35 konuyu açıp neden yok oluyorsunuz dalga mı geciyorsunuz
Ben 40 yaşında yeni evlenmiş biri olarak hiç takılmayın diyorum bende de ev araba vardı bende çalışıyorum zamanı gelince birşey yapmadan o gelip sizi buluyor iş arkadaşımla evlendim artık evlenmeyeceğim dediğim zamanda kişiliğini çok beğendiğim arkadaşımla ilişkimiz başladı hiç o sitelere bulaşmayın iyi insanlar çıksın karşınıza iyi ki bu yaşıma kadar evlenmemişim de eşimi beklemişim diyorum darısı başınıza evet çocuk kısmı biraz daha zor oluyor ama nasipse oda olur29 yaşındayım ve diş hekimiyim. Üstelik beğenilen de biriyim. İşim var evim var arabam var ama eşim yok. Yaşıtlarım çatır çatır doğuruyor benim hayatımda biri bile yok. Yani artık diyorumki Allah alnıma yazmamış herhalde birini. Böyle kısmetsizlik yok! Artık tanıştırma sitelerine falan üye olma düşüncelerinden alamıyorum kendimi. Tam anlamıyla bir umutsuzluk hali(
kocamla internette tanıstık üye olun bunda yanlıs bir sey yok bence artık devir sosyal medya devri29 yaşındayım ve diş hekimiyim. Üstelik beğenilen de biriyim. İşim var evim var arabam var ama eşim yok. Yaşıtlarım çatır çatır doğuruyor benim hayatımda biri bile yok. Yani artık diyorumki Allah alnıma yazmamış herhalde birini. Böyle kısmetsizlik yok! Artık tanıştırma sitelerine falan üye olma düşüncelerinden alamıyorum kendimi. Tam anlamıyla bir umutsuzluk hali(