- 14 Ağustos 2015
- 1.319
- 1.021
- 133
- Konu Sahibi penelope35
Ufff valla biktim ya egitimli isi gucu olan insanlarin kocaa kocaa diye delirmesine. Evde kalmadin arkadasim sakin ol. Evliler de evde kaliyo sokakta yasamiyo. Cok mu lazim koca cidden. Insanlar birbini sevdigi icin ayni evi hayati paylasmak icin evlenir. Bu sitedeki kadinlar evlenmek icin yasiyolar ama. Gercekten umarim tez vakitte kelli felli bi kocaniz olur kolunuza dizersiniz sira sira bilezikleri bi de sirret kaynananiz olur siz de evde kalmayan tayfaya katilirsiniz.
Eğitim vizyon getirmiyor işte. Evde kalmak nedir?![]()
Biz evlendik göğe merdiven dayadik buyur sende gel eksik kalma...
ben anlamıyorum fıstık gibi meslekleri olan kızlar evlenemedim evde kaldım diyorlar!! bir silkinin bir kendinize gelin, evlenince başınız göğe ermiyor. gezin, görün, okuyun, eğitimlere katılın, kendinizi geliştirin.. ne bu koca sevdası?? ben artık merak ediyorum üniversiteler de mi vizyon katmıyor kadınlara.. hangi üniversitelerden mezun oldunuz da , düşünceleriniz bu kadar kısır kaldı..
Eşimi seviyorum evliliğimde gayet güzel gidiyor huzurluyum mutluyum ama konunu okuyunca senin derdin nedir looo diyesom geldi![]()
![]()
Konuya yorum yapmadan geçecektim de daha ilk sayfadan bu yorumları görünce irrite oldum yazmadan duramadım. Sizin insanın en temel ihtiyaçlarından biri olan sevme sevilme ihtiyacından haberiniz yok galiba. Bir insan ne kadar okusa da ne kadar kendini geliştirse de bir hayat arkadaşı bir sevgili bir eş ister bu iki konu birbirinden tamamen farklı. Bunun eksikliğinde de üzülmek kadar normal bir şey yok...