Evde kaldım! evde kalanlar buyrun:(

Ufff valla biktim ya egitimli isi gucu olan insanlarin kocaa kocaa diye delirmesine. Evde kalmadin arkadasim sakin ol. Evliler de evde kaliyo sokakta yasamiyo. Cok mu lazim koca cidden. Insanlar birbini sevdigi icin ayni evi hayati paylasmak icin evlenir. Bu sitedeki kadinlar evlenmek icin yasiyolar ama. Gercekten umarim tez vakitte kelli felli bi kocaniz olur kolunuza dizersiniz sira sira bilezikleri bi de sirret kaynananiz olur siz de evde kalmayan tayfaya katilirsiniz.

Eğitim vizyon getirmiyor işte. Evde kalmak nedir? 🙄

Biz evlendik göğe merdiven dayadik buyur sende gel eksik kalma...

ben anlamıyorum fıstık gibi meslekleri olan kızlar evlenemedim evde kaldım diyorlar!! bir silkinin bir kendinize gelin, evlenince başınız göğe ermiyor. gezin, görün, okuyun, eğitimlere katılın, kendinizi geliştirin.. ne bu koca sevdası?? ben artık merak ediyorum üniversiteler de mi vizyon katmıyor kadınlara.. hangi üniversitelerden mezun oldunuz da , düşünceleriniz bu kadar kısır kaldı..

Eşimi seviyorum evliliğimde gayet güzel gidiyor huzurluyum mutluyum ama konunu okuyunca senin derdin nedir looo diyesom geldi :işsiz: :olamaz:

Konuya yorum yapmadan geçecektim de daha ilk sayfadan bu yorumları görünce irrite oldum yazmadan duramadım. Sizin insanın en temel ihtiyaçlarından biri olan sevme sevilme ihtiyacından haberiniz yok galiba. Bir insan ne kadar okusa da ne kadar kendini geliştirse de bir hayat arkadaşı bir sevgili bir eş ister bu iki konu birbirinden tamamen farklı. Bunun eksikliğinde de üzülmek kadar normal bir şey yok...

Konuya yorum yapmadan geçecektim de daha ilk sayfadan bu yorumları görünce irrite oldum yazmadan duramadım. Sizin insanın en temel ihtiyaçlarından biri olan sevme sevilme ihtiyacından haberiniz yok galiba. Bir insan ne kadar okusa da ne kadar kendini geliştirse de bir hayat arkadaşı bir sevgili bir eş ister bu iki konu birbirinden tamamen farklı. Bunun eksikliğinde de üzülmek kadar normal bir şey yok...
Tamam.

29 yaşındayım ve diş hekimiyim. Üstelik beğenilen de biriyim. İşim var evim var arabam var ama eşim yok. Yaşıtlarım çatır çatır doğuruyor benim hayatımda biri bile yok. Yani artık diyorumki Allah alnıma yazmamış herhalde birini. Böyle kısmetsizlik yok! Artık tanıştırma sitelerine falan üye

olma düşüncelerinden alamıyorum kendimi. Tam anlamıyla bir umutsuzluk hali:((
Evin var araban var mesleğin var dert ettiğin şeye bak🤷‍♀️
İşte bir evlenen pişman bir evlenmeyen, evlenende nasıl boşansam derdinde

Niye kendinizi böyle kodlayıp daha da umutsuzluğa sürüklüyorsunuz? Ne kadar hoş olmayan bir tabir. 29 yaş çok küçük bir yaş, insanlar artık 30lu-40lı yaşlarında evleniyor. Hadi onu da geçtim, hayattaki tek isteğiniz bu mu? Ya bu kadar evlenme isteğiyle sağlıklı değerlendirme yapamadan, sizin için uygun olmayan biriyle mutsuz bir evlilik yaparsanız?

İnsanların yalnız kalmama ihtiyacı, çocuk yapma isteği dolayısıyla evlenmeye olan isteklerini anlamlandırabiliyorum ama tek amaçlarının bu olmasını, evlenemedikleri için kendilerini "evde kalma" gibi bir tabirle kodlayıp buhrana sürüklemelerini anlayamıyorum; kusura bakmayın.

ben anlamıyorum fıstık gibi meslekleri olan kızlar evlenemedim evde kaldım diyorlar!! bir silkinin bir kendinize gelin, evlenince başınız göğe ermiyor. gezin, görün, okuyun, eğitimlere katılın, kendinizi geliştirin.. ne bu koca sevdası?? ben artık merak ediyorum üniversiteler de mi vizyon katmıyor kadınlara.. hangi üniversitelerden mezun oldunuz da , düşünceleriniz bu kadar kısır kaldı..
allah aşkına diş hekimi kadına okuyun gelişin diyorsunuz😂😂 Kadın zaten okumuş , iyi bir mesleği var , Emin’im geziyordur da
Hayatında sevgi eksik yoldaş arıyor
Ona göre sevip sevilecek çocuk doğuracak anne baba olacak düzenli cinsel hayatı olacak vs
Bunları istemek vizyonsuzluk mu
Asıl böyle yargılamak vizyonsuzluk bence
Evde kaldım diye söz gelini demiştir herhalde , meslek sahibi olup işini gücünü eline aldıktan sonra evlenmek istemekte gayet doğal bir istek bence 29 yasında genç ve sağlıklı bir kadın için 😂

Kesinlikle. Bir de bizler meslek icabı kanıt isteriz-adamın aşkından bir emin olalım hele 😁
Yapı olarak evcimen bir tipse konu sahibi evlenmeyi bu yüzden çok istiyor olabilir aslında. Ben sırt çantasıyla dünyayı dolaşmak isteyen bir yapıda olduğumdan evlilik bana prangalar sundu 😁
Hele bana helee banaaaa.Ben 2 mevsimi ayni şehirde gecirmezdim.Sehir şehir gezer gezici işlere kosturur kazanirken eglenirdim.Her şehrin meşhur yemeklerine dadanir firmalarin yerlestirdigi otellerde hunharca göbeğime poset bağlar koşu bantlarinda koşar kilo almamaya dikkat ederdim...Tatillere giderdim ben yaaa.Simdi en uzak gittigim yaşadığim şehrin ilcesi korona çıktı cikali market göbekli 3 cocugun cigliklari arasında camdan dışari bakıp hey gidi günler heyyy diyen bir ben...Halime şükür de evrime hazır olmali kisi😅

Katiliyorum. Gercekten birbirinden bagimsiz konular ve ihtiyaclar. Ayrica bir insanin kendini gelistirmeye devam ederken ayni zamanda mutlu bir iliskisi veya evliligi olabilir. Hatta öyle olmali, hic bir ihtiyacimizdan geri kalmamaliyiz. Hepsi ayri ayri önemli mutlu olmamiz icin.
Ve bu ihtiyaclar arasindan özellikle sevme ve sevilme ihtiyaci neden böyle yargilaniyor anlamiyorum.

29 yaşındayım ve diş hekimiyim. Üstelik beğenilen de biriyim. İşim var evim var arabam var ama eşim yok. Yaşıtlarım çatır çatır doğuruyor benim hayatımda biri bile yok. Yani artık diyorumki Allah alnıma yazmamış herhalde birini. Böyle kısmetsizlik yok! Artık tanıştırma sitelerine falan üye olma düşüncelerinden alamıyorum kendimi. Tam anlamıyla bir umutsuzluk hali:KK43:(
Daha cok gencsınız.30 yasındayım boşandım ve bende dogurmadım.Bazen bende dıorum allah nasip etmıcek sanırımm dıye

29 yaşındayım ve diş hekimiyim. Üstelik beğenilen de biriyim. İşim var evim var arabam var ama eşim yok. Yaşıtlarım çatır çatır doğuruyor benim hayatımda biri bile yok. Yani artık diyorumki Allah alnıma yazmamış herhalde birini. Böyle kısmetsizlik yok! Artık tanıştırma sitelerine falan üye olma düşüncelerinden alamıyorum kendimi. Tam anlamıyla bir umutsuzluk hali:KK43:(
Evde kalmak demeyelimde buna bence. İnsan sevilmeye ihtiyaç duyuyor ama ailenin sevgisi başka, arkadaşların sevgisi başka, hayat arkadaşı yada sevgilinin sevgisi farklı oluyor. Herşey kader kısmet, bir gün gelir bulur sizi kısmetinizde ne varsa

29 yaşında bir doktorun açtığı konuya bak
Bu ülkedeki kadınlar okusa da okumasa da cahil işte

Kullandığı ifade hoş olmayabilir ama cahil demek ne demektir ya. İnsanların cahil olup olmadığına tanı koyacak yetkili merci siz misiniz ?

Bu arada siz kimsiniz yahu ? Cehaletten sorumlu bakan falan mısınız ?

Kullandığı ifade hoş olmayabilir ama cahil demek ne demektir ya. İnsanların cahil olup olmadığına tanı koyacak yetkili merci siz misiniz ?

Bu arada siz kimsiniz yahu ? Cehaletten sorumlu bakan falan mısınız ?
Cahil olmasa şöyle düşünmez!Bu cahil insan düşüncesidir !
Aklını başına alması için söyledim
29 yaşında bir doktor var karşında
Böyle konuşması içler acısı gerçekten
En verimli olduğu zamanda
Zaten dışa dönük çekici bir kadın olsa erkekler çevresinde döner
Özgüvensiz biri belli
Benim düşüncem bu
Evet cahili 10 km den tanırım doğru !

Cahil olmasa şöyle düşünmez!Bu cahil insan düşüncesidir !
Aklını başına alması için söyledim
29 yaşında bir doktor var karşında
Böyle konuşması içler acısı gerçekten
En verimli olduğu zamanda
Zaten dışa dönük çekici bir kadın olsa erkekler çevresinde döner
Özgüvensiz biri belli
Benim düşüncem bu
Evet cahili 10 km den tanırım doğru !
Yalnız sizdeki özgüvende bayağı helyum gazıyla uçan balon modunda. Hani iğneyi batırsan havası kaçacak....

Her şeyi ben bilirim kafasındaki insanlar kadar kimse itici gelmemiştir bana...

Uff insan kendiyle iki dalga geçse, komiğine takılsa olay oluyor sitede.

Muhtemelen arkadaş evde kaldım diye üzüntüsüyle gırgır geçmek istemiş. Icinde bulunduğu yalnızlık duygusuyla başa çıkma yolu bu olabilir.

Hemen cahil, iyy eğitimli insanın fikrine bak!

Geçen de bir arkadaş evden çıkmadan nasıl koca bulunulur konusuna kargoculara yürü diye espri yaptı diye olay oldu yavvv..

Bir şakayı bu kadar kaka yapmanın anlamı yok.

Tepkiyi doğru yerde göstermeyi bilse herkes keşke.

Konu sahibi arkadaş genc yasinda ne güzel kendini ekonomik olarak özgürleştirmişsin.
Inan evlenmekten çok daha büyük bir başarı.

Onun da zamanı gelir.
Hayırlısı için dua et üzülme.

Back
X