- 10 Eylül 2008
- 2.118
- 1.686
- 683
- Konu Sahibi gecenin_resmi
İnsan genede üzülüyor kendine

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayatta hersey koca demek degıl deKizlar arrik ciglik atasim geliyo yeter evlenmiyorum diye.allaha sukur cevremvar calisiyorum ve her karsilastigim genc yasli coluk cocuk kadin erkek ayni soruyu soruyor EVLENMİYORMUSUN?? Herkese yazi kader demekten biktim.30 yasindayim cikiyo talip adres almalar gorucu gelmeler tanistirmalar ama olmuyor ben napim ya.öldureyim mi kendimi.yok esra cok secicisin yok esra yakisiklilik isteme meslek isteme karakteri olsun
Ben sanki bilmiyorum.bunlari.19 yasindaki dun ki cocuk gelmis ay esra ben srnin kadar beklemicem 23 24 yasinda evlenecem kesin diyo.sanirsamvahiy gelmis tobe tobe ya.kizlar psikolojim bozuldu bu sorulardan yatamam bende istiyorum o beyaz gelinligi giyeneyim ama olmuyo ne yapim.hic yokken bu dusuncelerim zorla aklima.soktular.tel kasiyor yazim hatalarini gormeyin :) ne.yapim kizlar nasil susturayim bu milleti
sen bütün kötü limitleri doldurmuşsun maşallahh..bundan sonra gelsin dr,avkutlar,muhendisler :)))))))İlk tanıştığımızda beni ülkü ocağına cay içmeye götüren kroya selamlar ..dumandan adamı göremedim ki..
Yine bir tanışmada ben konuşmayı hiç sevmem,az konuşurum diyip 5dk aralıksız susan gerzeğede selamlar..inat değilmi bende konuşmadım.
Bir diğer tanışmada babası hakkında ileri geri konuşan densize de selamlar..uslup bilmeyen hödük..
Bir diğeri annem,annem annem benim annem diye diye bitirdi.anasının süt kuzusu ..ayrılmayacakmış anacığından..ne güzel dedim mıtluluklar..
Evine götürmek isteyen sapığa hiç girmek bile istemiyorum..
Kısacası yAs 27 bu öküzlerle evlenmediğim için cok mutluyum
Her sey nasip kismet acele etme zorlama daBen 24 yasindayim 1 yil once bosadim banada hadi evlen tekrardan diyolar bende istiyorum hayirli biriyle evbleniyuim cocugum olsun ama bikere azim yandi simdi guvenemiyorum
Adimi nasil degistircemi bilmiyorumHer sey nasip kismet acele etme zorlama dasu akar yolunu bulur
Acizane tavsiyem, kullanici adını degistir dertli gelin olarak kalma kendine kk da dahil olmak uzere yeni ve umutlu guzel bir baslangic yap![]()
Kuzu bende kroceker var galiba..sen bütün kötü limitleri doldurmuşsun maşallahh..bundan sonra gelsin dr,avkutlar,muhendisler :)))))))
Hic takma kafana millwtin dirdiri hic bir zaman bitmez.evlenirsian sonra aman cocuk yokmu. 1 dogar eee 2 si yokmu. Inan ben almanyada yasiyorum hic bir alman bir almana boyle sorular sormaz. Bizim millet tuhaf kime ne belki evlenmek istemiyorum belki cocuk istemiyorum?!Kizlar arrik ciglik atasim geliyo yeter evlenmiyorum diye.allaha sukur cevremvar calisiyorum ve her karsilastigim genc yasli coluk cocuk kadin erkek ayni soruyu soruyor EVLENMİYORMUSUN?? Herkese yazi kader demekten biktim.30 yasindayim cikiyo talip adres almalar gorucu gelmeler tanistirmalar ama olmuyor ben napim ya.öldureyim mi kendimi.yok esra cok secicisin yok esra yakisiklilik isteme meslek isteme karakteri olsun
Ben sanki bilmiyorum.bunlari.19 yasindaki dun ki cocuk gelmis ay esra ben srnin kadar beklemicem 23 24 yasinda evlenecem kesin diyo.sanirsamvahiy gelmis tobe tobe ya.kizlar psikolojim bozuldu bu sorulardan yatamam bende istiyorum o beyaz gelinligi giyeneyim ama olmuyo ne yapim.hic yokken bu dusuncelerim zorla aklima.soktular.tel kasiyor yazim hatalarini gormeyin :) ne.yapim kizlar nasil susturayim bu milleti
Kuzu bende kroceker var galiba..
Nerde hödük yanımda bitiyor
hepsinin köküne kibrit suyu o zaman :)))Kuzu bende kroceker var galiba..
Nerde hödük yanımda bitiyor
bibibella senin şu karikatüre bittiyorumBence tamda evlenilicek yaşlardasınız bende 32de evlendim mis gibi valla evlensinler 20 yaşında 3 5 de çocuk yapsınlar çok güzel oluyor sanki salla ya ne takıyosun