• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evde kaldım kimene

Kizlar arrik ciglik atasim geliyo yeter evlenmiyorum diye.allaha sukur cevremvar calisiyorum ve her karsilastigim genc yasli coluk cocuk kadin erkek ayni soruyu soruyor EVLENMİYORMUSUN?? Herkese yazi kader demekten biktim.30 yasindayim cikiyo talip adres almalar gorucu gelmeler tanistirmalar ama olmuyor ben napim ya.öldureyim mi kendimi.yok esra cok secicisin yok esra yakisiklilik isteme meslek isteme karakteri olsun
Ben sanki bilmiyorum.bunlari.19 yasindaki dun ki cocuk gelmis ay esra ben srnin kadar beklemicem 23 24 yasinda evlenecem kesin diyo.sanirsamvahiy gelmis tobe tobe ya.kizlar psikolojim bozuldu bu sorulardan ya :KK43: tamam bende istiyorum o beyaz gelinligi giyeneyim ama olmuyo ne yapim.hic yokken bu dusuncelerim zorla aklima.soktular.tel kasiyor yazim hatalarini gormeyin :) ne.yapim kizlar nasil susturayim bu milleti
hayatta hersey koca demek degıl de :63:

Sevgilm oldugunu gizledigimden esimi zamaninda pek bilen yoktu ve evde kalir diye endiselenen sevgili akrabam hocadan muska yapip getirdiydi :KK45: yani malesef susmuyor hatta abartiyorlar bazen salla gül geç :KK47:

28 yaşında kuzenim var kız, o da evlenmedi.
Ona da izne geldiğinde tüm akrabalar sorar, yurtdışında yaşıyorlar dayımlar. En sonunda dedi "koca bulun, evleneyim!" neyse şakasına dedi ama ciddi sanıp 2-3 gün sonra "sevaptır, şunun oğlu var aranızı yapalım" dediler. Güldü geçti tabi, eskiden çok takardı izne gelmek istemezdi. Artık dalga geçiyor herkesle. "E sen memnun değilsen, sen al bir tane yenisini ben istemiyorum" diyor mesela. Saygısız yaklaşanlara saygısızca cevap veriyor. HAKLI da. Kimse kimsenin kısmetine karışamaz! Kimse kimseyi yöneltemez! En ufak anlaşmazlıkta, boşanmada o çok konuşan el-gün bir yuva yapmaya çalışmaz ama dedikodu işlerine gelir. Boşanırsın "ee belliydi" derler. Mutlu olursun "biz yaptık bu yuvayı" derler. Kısacası derler de derlerrr... Kulak tıkayacaksınız, herkes menfaat için konuşur. Laf olsun..

Banada aynen sorup duruyorlar .bende tersliyorum artiknapim sevmiyorum kimseyi evlenmek için mi evleneyim dedim.yok ama yaş geçiyor elektrik almaya bak diyorlar.aalamıyorum kader kısmet diyorum.yok insan kaderini kendi yaratirmis bazen.en son bu konu hakkında konuşuyorum aartık çok bunaldim dedim. Onada işte konuşa konuşa evlilik düşünüşün yoksa dusunmezsin dediler.bende hayat benim karar benim yaşayacak olanda benim evlenmiyorm kimseyi ilgilendirmez diyorm bazılarına bazılarına cevap dahi vermiyorm.bende çok istiyorum mutlu bir yuvam sevdiğim ve beni sevebilcek biri olsun ama olmayınca olmuyor napim.

İlk tanıştığımızda beni ülkü ocağına cay içmeye götüren kroya selamlar ..dumandan adamı göremedim ki..
Yine bir tanışmada ben konuşmayı hiç sevmem,az konuşurum diyip 5dk aralıksız susan gerzeğede selamlar..inat değilmi bende konuşmadım.
Bir diğer tanışmada babası hakkında ileri geri konuşan densize de selamlar..uslup bilmeyen hödük..
Bir diğeri annem,annem annem benim annem diye diye bitirdi.anasının süt kuzusu ..ayrılmayacakmış anacığından..ne güzel dedim mıtluluklar..
Evine götürmek isteyen sapığa hiç girmek bile istemiyorum..
Kısacası yAs 27 bu öküzlerle evlenmediğim için cok mutluyum
sen bütün kötü limitleri doldurmuşsun maşallahh..bundan sonra gelsin dr,avkutlar,muhendisler :)))))))

Sen onlardan önce davran. Karşılaştığınızda naptınız bulmadınız mı bana hala birini diye sor sürekli

Ben 24 yasindayim 1 yil once bosadim banada hadi evlen tekrardan diyolar bende istiyorum hayirli biriyle evbleniyuim cocugum olsun ama bikere azim yandi simdi guvenemiyorum

Ben 24 yasindayim 1 yil once bosadim banada hadi evlen tekrardan diyolar bende istiyorum hayirli biriyle evbleniyuim cocugum olsun ama bikere azim yandi simdi guvenemiyorum
Her sey nasip kismet acele etme zorlama da ;) su akar yolunu bulur
Acizane tavsiyem, kullanici adını degistir dertli gelin olarak kalma kendine kk da dahil olmak uzere yeni ve umutlu guzel bir baslangic yap ;)

Kizlar arrik ciglik atasim geliyo yeter evlenmiyorum diye.allaha sukur cevremvar calisiyorum ve her karsilastigim genc yasli coluk cocuk kadin erkek ayni soruyu soruyor EVLENMİYORMUSUN?? Herkese yazi kader demekten biktim.30 yasindayim cikiyo talip adres almalar gorucu gelmeler tanistirmalar ama olmuyor ben napim ya.öldureyim mi kendimi.yok esra cok secicisin yok esra yakisiklilik isteme meslek isteme karakteri olsun
Ben sanki bilmiyorum.bunlari.19 yasindaki dun ki cocuk gelmis ay esra ben srnin kadar beklemicem 23 24 yasinda evlenecem kesin diyo.sanirsamvahiy gelmis tobe tobe ya.kizlar psikolojim bozuldu bu sorulardan ya :KK43: tamam bende istiyorum o beyaz gelinligi giyeneyim ama olmuyo ne yapim.hic yokken bu dusuncelerim zorla aklima.soktular.tel kasiyor yazim hatalarini gormeyin :) ne.yapim kizlar nasil susturayim bu milleti
Hic takma kafana millwtin dirdiri hic bir zaman bitmez.evlenirsian sonra aman cocuk yokmu. 1 dogar eee 2 si yokmu. Inan ben almanyada yasiyorum hic bir alman bir almana boyle sorular sormaz. Bizim millet tuhaf kime ne belki evlenmek istemiyorum belki cocuk istemiyorum?!

Bence tamda evlenilicek yaşlardasınız bende 32de evlendim mis gibi valla evlensinler 20 yaşında 3 5 de çocuk yapsınlar çok güzel oluyor sanki salla ya ne takıyosun

Back
X