- Konu Sahibi kalliope85
-
keşke ben evde kalsaydım valla
bekarlık gibisimi var kıymetini bil bence evlilik sorumluluk helede çocuk olunca derdin hiç bitmiyoo
yat kalk keyfine bakk her insanın kısmeti bi yerde bi zamanda bekliyordur zamanı gelmedende olmaz
aceleye gerek yok
aslında bir derdim var bölümüne yazmamak lazımdı bunu. belki de geyikler için ayrılmış alana yazmalıydım. lakin ne yapayım işte.. mutlu biri sayılmam ama neşeli biriyimdir. yine de evet, bu bir dert benim için. ve açık açık itiraf ediyorum : evde kaldım.
27 yaşındayım. 1.5 yıldır hiçbir erkek ilgimi çekmiyor. çekince de 3-33 gün arasında adamın ciğerini çözüp sıkılıp bırakıyorum. itici geliyor
derin,çağdaş,zeki,olgun ve sevgi dolu ve kafa dengi biri bulmak ne kadar zormuş yarabbim...
bitirmiş olduğum okul ve iş ortamından tanışacak birilerini beklersem 40-50 yaşlarına gelebilirim. herhangi bir kursa gidecek durumum da yok şu aralar.
milyon kişiyle selamım olsa da anlaşabildiğim sevdiğim ve düzenli görüştüğüm arkadaş sayım da epey az. yani bir arkadaş ortamında yeni bir "ortak arkadaş" ile tanışmak için de pek ihtimalim yok.
daha bulacağımmm...tanıyacağııım.. anlaşacağız... ilişki-beraberlik yaşayıp evlenmeye karar vereceğiz derken.. yarın sabah bu adamı bulsam bu dediğim evrelerin bitmesi 29-30 yaşımı bulacak.
o sebepten en azından anlaşıp sevebileceğim adamı bulmak için acele etmek istiyorum. var mı önerileriniz? tanışma sitesi olabilir.. görücü usülü veya evlilik programı demeyin, çok trajikomik geliyorbu amaçla kurulmuş bir sosyal sanal ağ olabilir. sizce internetten birilerini aramak doğru mu olur? hayır diyenlerin yeni önerilerini bekliyorum.
bahsettiğin kriterlere uygun birini çöpçatanlık sitelerinde nasıl bulacaksın çok merak ediyorum
aslında bir derdim var bölümüne yazmamak lazımdı bunu. belki de geyikler için ayrılmış alana yazmalıydım. lakin ne yapayım işte.. mutlu biri sayılmam ama neşeli biriyimdir. yine de evet, bu bir dert benim için. ve açık açık itiraf ediyorum : evde kaldım.
27 yaşındayım. 1.5 yıldır hiçbir erkek ilgimi çekmiyor. çekince de 3-33 gün arasında adamın ciğerini çözüp sıkılıp bırakıyorum. itici geliyor
derin,çağdaş,zeki,olgun ve sevgi dolu ve kafa dengi biri bulmak ne kadar zormuş yarabbim...
bitirmiş olduğum okul ve iş ortamından tanışacak birilerini beklersem 40-50 yaşlarına gelebilirim. herhangi bir kursa gidecek durumum da yok şu aralar.
milyon kişiyle selamım olsa da anlaşabildiğim sevdiğim ve düzenli görüştüğüm arkadaş sayım da epey az. yani bir arkadaş ortamında yeni bir "ortak arkadaş" ile tanışmak için de pek ihtimalim yok.
daha bulacağımmm...tanıyacağııım.. anlaşacağız... ilişki-beraberlik yaşayıp evlenmeye karar vereceğiz derken.. yarın sabah bu adamı bulsam bu dediğim evrelerin bitmesi 29-30 yaşımı bulacak.
o sebepten en azından anlaşıp sevebileceğim adamı bulmak için acele etmek istiyorum. var mı önerileriniz? tanışma sitesi olabilir.. görücü usülü veya evlilik programı demeyin, çok trajikomik geliyorbu amaçla kurulmuş bir sosyal sanal ağ olabilir. sizce internetten birilerini aramak doğru mu olur? hayır diyenlerin yeni önerilerini bekliyorum.
bende evde kaldım sayılır 3 ay sonra 26 olucam. çok b.ktan bir duygu bilirim...."
kız dur daha 25 yaşındasın senben de şu yaşta kaldım demiyorum ki? ama ben kendimi bilirim, öyle tanışıp 3-5 ay sonra evlenemem. bi iki sene geçmesi lazım bi kaç gün bi aynı çatı altında durmam lazım.. biraz zaman vermek isteyen tiplerdenim, ondan öyle dedim yoksa 29.5 ' a kadar yolu var. sadece hayatımda bi aday yok uzun zamandır, ondan öyle dedim ben.
görücü usulü hiç düşündünmü bilmiyorum ama ailenin belki bildiği birileri vardır öyle olabilir. ayrıca ben şu anki sözlendiğim adamla face den tanıştım hee ben şanslıydım ordaki insanların yarısından çoğu sahtekar ama denemekten zarar gelmez yaa
görücü usülü düşünmedim. fakat akrabaları araya sokan bi aile oldu,çok ısrar ettiler. annem de "bi kere görüş, sonra yine hayır dersin. ama bi görüş" dedi. ben de görüştüm. çok hoş sohbet, olgun, aklı başında, o da benim gibi tahsilli, ailemize ve bana uygun biriydi aslında. hatta maddi durumu da çok iyiymiş fabrikalar vs.
ama işteb.k yiyesice gönlüm... ısınmadı çocuğa. kardeş gibi gördüm. e içimden bi geçirdim hani "bi gün bu adamla sarılıp uyumak ister misin" diye. içim kalktı vallahi :))) beceremedim anlayacağın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?