- Konu Sahibi kalliope85
-
yaşım 34 ve daha önce evlilik geçirdim.Çocuğum yok..Senin yaşın daha ne ki..Üstelik hiç evlilik geçirmemişsin..Şansın fazla..Bir tek gönlüne göre olması gerekiyor;görücü usulü tanışmayı gözardı etme;öyle de tanışsan sevebilirisin..
Benim de bu meseleye canım sıkılıyor.Çocuk sahibi olmak için vaktim çok dar.Üstelik Kolay beğenmiyorum;görüntü kötü olunca kendisi iyi de olsa beni çekmiyor..Üstelik geçmiş peşimi bırakmıyor;şimdi işim daha da zor....Üstelik şuan bir ayrılık acısı çekiyorum...yaşı 33 evlenecek bayan bulmakta zorluk çeken ;işi düzgün olmayan;aksi huylarını çektiğim; sevdiğim ;hatta aşık olduğum; içimin ısındığı bir buçuk yıl geçirdiğim evlenmeyi düşündüğüm bir insan kamuda çalışan çıtır görünümlü güzel iyi huylu bir bayanı(beni)(kendisi öyle ifade ederdi) ve kendisini seven bir bayanı 'sevmiyorum' diye elinin tersiyle itti(salaklığına ;psikopatlığına veriyorum)Beni sevgilisi gibi değil kardeşi gibi görüyormuş meğer; bir buçuk yıl sonra..Üstelik ailesine söylemiş geçmişi;ailesi de artık o yüzden istemiyor..
Arkadaşlar benim için de yorum yaparsa memnun olurum..
keşke ben evde kalsaydım valla
bekarlık gibisimi var kıymetini bil bence evlilik sorumluluk helede çocuk olunca derdin hiç bitmiyoo
yat kalk keyfine bakk
Çok merak ettim evlenmek için hangi özellıkler arıyorsun
iyi bir üniversiteden mezunum, ailem de kültürlü ve modern insanlar. mesela babam odtü mezunu, haliyle öğrenim durumu hem benim hem ailem için önemli.
maddi durumumuz da şükür iyi, maddi durumu iyi olmasa da zamanla birlikte çabalayacak benimle birlikte emek sarf edecek, kısaca çalışkan ve sorumluluk alabilen biri olması önemli.
en önemlisi tabi ki insanın içinin ısınması ve kafa dengi olması. mantık evliliği bna göre değil. e bu iç ısınması ve kafa denkliği de bi kaç görüşmeyle az çok kendini belli ediyor.
öyle yakışıklı,karizma filan biri aramıyorum açıkçası :) 1.72'yim benden kısa olmasın yeter... zaten sevince beğenir insan, dış görünümü ona çekici gelir. kimya meselesi bu.
e aslında çok bi şey değil...herkesin kriterleriyle aynı benimkiler...kafa dengi, zeki, ısınabileceğim, çağdaş, eğitimli biri olsun yeter gibi :)
ama işte sorun da zaten o ısınabilme ve kafa denkliğinde
Zeki kadinlar, maalesef hayatta herkesin sonradan fark ettigini evveli fark ederler hep mutsuz olurlar...Tabi bu tercihli bir mutsuzluktur.Aptala yatmak bir cok hatun icin hayatinin kuralidir oysa Pakize Suda gibi lafi agzinda akilli kadinlar bir hayat boyu evlenemez belki de evlenmek istemez.Erkeklerin bencilliklerini cekecek kadin olursaniz "annesi mesela"no panic no problem ama adamin yanlislarini yuzune haykirirsaniz ver elini yalnizlik.Lafi guzar ince ince dusunen (ki elinde degil aptal erkekler karsisinda bir savunma mekanizmasidir bu)sevgili arkadasim ayatina bir erkegi alirken bir dert // cikarmak istersen bin dert.Erkeklerin zeki, palavralarını çabuk çözen cin hatunlar pek işlerine gelmez öyleysen pek kolay olmaz kafana göre birini bulman :86: Allah gönlüne göre verir umarım.
Akıllı bi yalnızlık,ahmakca birliktelikten iyidir....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?