- Konu Sahibi kalliope85
-
sanırım evde kalmak diye bişi yok artık cnm.. o eskidendi..şimdi insanlar 30-40 yaşında bile evleniyolar..önemli olan hayatının geri kalanını evli geçirmek değil sevdiğin ve seni yaşadığına pişman etmeyecek biriyle geçirmek..o yüzden bol bol dua et Allah hayırlı bi insanla karşılaştırsın..evlilik tabiki çok güzel ama seni mutlu eden biriyle olduğunda..yoksa sırf evde kalmamak için biriyle tanışıp evlenmeyi asla düşünme..senin kısmetin vardır ve karşına çıkmak için zamanını bekliyodur..Allah hayırlısıyla çıkarsın karşına..
sende bi alemsinkız aklı demişler işte biz pek mantıkla hareket edemiyoruz. ama muhakkak seninde içinin ısınacağı biri çıkar karşına Allah kimseyi tek yaratmamıştır bence..
görücü usülü düşünmedim. fakat akrabaları araya sokan bi aile oldu,çok ısrar ettiler. annem de "bi kere görüş, sonra yine hayır dersin. ama bi görüş" dedi. ben de görüştüm. çok hoş sohbet, olgun, aklı başında, o da benim gibi tahsilli, ailemize ve bana uygun biriydi aslında. hatta maddi durumu da çok iyiymiş fabrikalar vs.
ama işteb.k yiyesice gönlüm... ısınmadı çocuğa. kardeş gibi gördüm. e içimden bi geçirdim hani "bi gün bu adamla sarılıp uyumak ister misin" diye. içim kalktı vallahi :))) beceremedim anlayacağın...
aslında ben de çok evlilik taraftarı bi insan değilim. hatta bi süre öncesine kadar evlilik karşıtı bi bayandım. fakat gel gelelim Türkiye'deyiz. evlilik şart. aileme "sevgilim var, takılıyoruz" diyemem :)
bi de asıl sorun... ve beni sanırım evliliğe asıl iten... biyolojik yaş be-bek be-bek diye ötecek günün birinde. hadi 29-30'da evlensem... bi 2-3 sene kendi kendimize takılsak... e 33-34'te anne olmak için denemelere başlasak :s (tek tüpüm var, anne olma ihtimalilm %50 maalesef) yahu zaten 35'ten sonra çocuk yapmak daha sıkıntılı (doktorum söyledi)
bende evde kaldım sayılır 3 ay sonra 26 olucam. çok b.ktan bir duygu bilirim...."
kız dur daha 25 yaşındasın senben de şu yaşta kaldım demiyorum ki? ama ben kendimi bilirim, öyle tanışıp 3-5 ay sonra evlenemem. bi iki sene geçmesi lazım bi kaç gün bi aynı çatı altında durmam lazım.. biraz zaman vermek isteyen tiplerdenim, ondan öyle dedim yoksa 29.5 ' a kadar yolu var. sadece hayatımda bi aday yok uzun zamandır, ondan öyle dedim ben.
ne kadar ıyı tanıdıgını zannetsen de evlendıkten sonraa eşinle ilgili yenı yenı seyler öğrenırsın..senelerce flört eden insanlarda ayrılıyor bence nasıp kısmet işi bırak herseyı zamana..bide internette tanısmayı yadırgamam ama bu konuda canı yanan bir suru arkadasım var ..
bende evde kaldım sayılır 3 ay sonra 26 olucam. çok b.ktan bir duygu bilirim...."
kız dur daha 25 yaşındasın senben de şu yaşta kaldım demiyorum ki? ama ben kendimi bilirim, öyle tanışıp 3-5 ay sonra evlenemem. bi iki sene geçmesi lazım bi kaç gün bi aynı çatı altında durmam lazım.. biraz zaman vermek isteyen tiplerdenim, ondan öyle dedim yoksa 29.5 ' a kadar yolu var. sadece hayatımda bi aday yok uzun zamandır, ondan öyle dedim ben.
geç onu sen canım bende senin gibi düşünüyodum ama tanıştıktan 5 ay sonra nişanlandım demek ki neymiş büyük konuşmayacakmışız
aslında bir derdim var bölümüne yazmamak lazımdı bunu. belki de geyikler için ayrılmış alana yazmalıydım. lakin ne yapayım işte.. mutlu biri sayılmam ama neşeli biriyimdir. yine de evet, bu bir dert benim için. ve açık açık itiraf ediyorum : evde kaldım.
27 yaşındayım. 1.5 yıldır hiçbir erkek ilgimi çekmiyor. çekince de 3-33 gün arasında adamın ciğerini çözüp sıkılıp bırakıyorum. itici geliyor
derin,çağdaş,zeki,olgun ve sevgi dolu ve kafa dengi biri bulmak ne kadar zormuş yarabbim...
bitirmiş olduğum okul ve iş ortamından tanışacak birilerini beklersem 40-50 yaşlarına gelebilirim. herhangi bir kursa gidecek durumum da yok şu aralar.
milyon kişiyle selamım olsa da anlaşabildiğim sevdiğim ve düzenli görüştüğüm arkadaş sayım da epey az. yani bir arkadaş ortamında yeni bir "ortak arkadaş" ile tanışmak için de pek ihtimalim yok.
daha bulacağımmm...tanıyacağııım.. anlaşacağız... ilişki-beraberlik yaşayıp evlenmeye karar vereceğiz derken.. yarın sabah bu adamı bulsam bu dediğim evrelerin bitmesi 29-30 yaşımı bulacak.
o sebepten en azından anlaşıp sevebileceğim adamı bulmak için acele etmek istiyorum. var mı önerileriniz? tanışma sitesi olabilir.. görücü usülü veya evlilik programı demeyin, çok trajikomik geliyorbu amaçla kurulmuş bir sosyal sanal ağ olabilir. sizce internetten birilerini aramak doğru mu olur? hayır diyenlerin yeni önerilerini bekliyorum.
25 yaşında yeni evli biri olarak söylüyorum evet evlilik güzel bir şey ama bekarlık daha da güzel.Birde bu işler kısmet.Hiç beklemediğin anda karşına biri çıkıverir.
Ayrıca ben 30 yaşımda evlendim,sen daha çıtır sayılırsın
keşke ben evde kalsaydım valla
bekarlık gibisimi var kıymetini bil bence evlilik sorumluluk helede çocuk olunca derdin hiç bitmiyoo
yat kalk keyfine bakk
her insanın kısmeti bi yerde bi zamanda bekliyordur zamanı gelmedende olmaz
aceleye gerek yok
yaşım 34 ve daha önce evlilik geçirdim.Çocuğum yok..Senin yaşın daha ne ki..Üstelik hiç evlilik geçirmemişsin..Şansın fazla..Bir tek gönlüne göre olması gerekiyor;görücü usulü tanışmayı gözardı etme;öyle de tanışsan sevebilirisin..
Benim de bu meseleye canım sıkılıyor.Çocuk sahibi olmak için vaktim çok dar.Üstelik Kolay beğenmiyorum;görüntü kötü olunca kendisi iyi de olsa beni çekmiyor..Üstelik geçmiş peşimi bırakmıyor;şimdi işim daha da zor....Üstelik şuan bir ayrılık acısı çekiyorum...yaşı 33 evlenecek bayan bulmakta zorluk çeken ;işi düzgün olmayan;aksi huylarını çektiğim; sevdiğim ;hatta aşık olduğum; içimin ısındığı bir buçuk yıl geçirdiğim evlenmeyi düşündüğüm bir insan kamuda çalışan çıtır görünümlü güzel iyi huylu bir bayanı(beni)(kendisi öyle ifade ederdi) ve kendisini seven bir bayanı 'sevmiyorum' diye elinin tersiyle itti(salaklığına ;psikopatlığına veriyorum)Beni sevgilisi gibi değil kardeşi gibi görüyormuş meğer; bir buçuk yıl sonra..Üstelik ailesine söylemiş geçmişi;ailesi de artık o yüzden istemiyor..
Arkadaşlar benim için de yorum yaparsa memnun olurum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?