- 12 Haziran 2019
- 19.334
- 118.702
- 598
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de devamında "taliplerimi bekliyorum" gelecek sandım.O değilde fiziksel özelliklerini yazınca tanışma sitesine yazacaktın da yanlış siteye yazdın sandim![]()
Geriye bir tek cenazede ağıtçı olması kalıyorCidden son bi haftada üç konuda falan gördüm şu “mesleğim gereği ciddi duruyorum, mesleğim gereği sert, soğuk duruyorum” cümlesini. Nasıl meslekler acaba bunlar çok merak ediyorum, allaseniz açıklayın.
Hayır hakim tanıdığım var kadın gayet güler yüzlü, polis var o da öyle, avukat arkadaşım zaten kikirdek tavşan, bankacı komşum, öğretmen arkadaşlarım vs kimse mesleği gereği yeni bir kişilik geliştirmiyor. Nasıl bir meslek ki bu tüm hayatınıza sirayet ediyor?
Çok saygın bir meslekGeriye bir tek cenazede ağıtçı olması kalıyor![]()
Yani tanidiğim birüsür despot insan var ama hiç biri mesleği gereği öyle değiller. Kiminin gayet saygın mesleği var kimide işçi statüsünde.Hahah ondan da erkek tanıdığım var o bile güler yüzlü bir adamiş ortamında ciddi olmayı anlarım da gardiyan bile olsa niye sosyal ortamına taşısın işindeki tavrını, çok saçma değil mi?
Eskiden asker babalar evde terör estirirdi ya öyle bişey heralde. Yeni nesilde o da kalmadı gerçi.
Öyle demeyin bazı yerlerde çok önemli bir pozisyonÇok saygın bir meslek![]()
Her an yeni bir meslek edinebilirim. İstediğimde ağlamak gibi bir becerim varÖyle demeyin bazı yerlerde çok önemli bir pozisyon
Cenazelerde ağlanır diye ilan görmüştüm biryerde
Cenaze sahipsizse veya cenaze sahipleri yeterince üzgün değilse güzel bir fikir
Her an yeni bir meslek edinebilirim. İstediğimde ağlamak gibi bir becerim var![]()
Hshshsh haklı daha az şey okudumBekarken evde kalmıyon. Evlenince evde kaliyon.
Neyseki evlisin ya bu iş yüzünden evde kalsaydınHer an yeni bir meslek edinebilirim. İstediğimde ağlamak gibi bir becerim var![]()
savcı geldi aklıma son dönemde savcılar güzel kızlardan atanıyor sanki konuya kendimce iki cevabım var tanışma sitesine üyelik ya da kısmet açtırma kurşun döktürmeMerhaba arkadaslar, 26 yaşındayım.Toplumda saygı duyulan bir mesleğim var.Meslek gereği de soğuk olmam gerekiyor zaten.Balik etliyim ama güzel denilebilir bir yüzüm var.177 boyum var.Yani enine boyunayim.Cevremde zaten çok uzun boylu biri yokSadece en yakınlarıma sıcak ve samimiyimdir.Galiba bu yüzden kimse yanaşmıyor.disariya çok sertim. Netice evde kaldim
Ne yapmalı nasıl yapmaliyim
Sadece sana değil kimseye yanaşmıyorlar maalesef.ister kısa ister uzun; ister kilolu ister zayıf ol.çağımızın kanayan yarası.şu mankafa erkeklerin hiç ilişki yaşamaya ihtiyacı yok sanırım.hormon falan yok heralde bunlarda.bir tek kadınlarda bu tarz ihtiyaçlar var.ne olacak bu ülkenin kadınlarının sonu bilmem.bomboş geçen bir sürü hayat.hiç de şakası olmayan bir durum aslında.yazık gerçekten.Merhaba arkadaslar, 26 yaşındayım.Toplumda saygı duyulan bir mesleğim var.Meslek gereği de soğuk olmam gerekiyor zaten.Balik etliyim ama güzel denilebilir bir yüzüm var.177 boyum var.Yani enine boyunayim.Cevremde zaten çok uzun boylu biri yokSadece en yakınlarıma sıcak ve samimiyimdir.Galiba bu yüzden kimse yanaşmıyor.disariya çok sertim. Netice evde kaldim
Ne yapmalı nasıl yapmaliyim
Bütün erkek analarının gözde mesleğini yapıyorum yine "evde" kaldımNeyseki evlisin ya bu iş yüzünden evde kalsaydın![]()
hemşireBütün erkek analarının gözde mesleğini yapıyorum yine "evde" kaldımBu işte bir pokluk var.
![]()