Evde kaldım😂

Cidden son bi haftada üç konuda falan gördüm şu “mesleğim gereği ciddi duruyorum, mesleğim gereği sert, soğuk duruyorum” cümlesini. Nasıl meslekler acaba bunlar çok merak ediyorum, allaseniz açıklayın.

Hayır hakim tanıdığım var kadın gayet güler yüzlü, polis var o da öyle, avukat arkadaşım zaten kikirdek tavşan, bankacı komşum, öğretmen arkadaşlarım vs kimse mesleği gereği yeni bir kişilik geliştirmiyor. Nasıl bir meslek ki bu tüm hayatınıza sirayet ediyor?
Geriye bir tek cenazede ağıtçı olması kalıyor :KK53:

Hahah ondan da erkek tanıdığım var o bile güler yüzlü bir adam 😂 iş ortamında ciddi olmayı anlarım da gardiyan bile olsa niye sosyal ortamına taşısın işindeki tavrını, çok saçma değil mi?

Eskiden asker babalar evde terör estirirdi ya öyle bişey heralde. Yeni nesilde o da kalmadı gerçi.
Yani tanidiğim birüsür despot insan var ama hiç biri mesleği gereği öyle değiller. Kiminin gayet saygın mesleği var kimide işçi statüsünde.
Onun dışında çok çok yüksek pozisyonlarda çalışıp hem mütevazı aynı zamanda çok çok güler yüzlü ve cana yakın tanıdıklarım var.
Karakteri mesleğe nasıl bağdaştırıyorlar bende anlamadım
Yıllar boyunca güler yüzlü olup üni biter bitmez aa artık tamam yani suratımı asıcam ve ciddi olucam demek bayağı özveri ister

Öyle demeyin bazı yerlerde çok önemli bir pozisyon
Cenazelerde ağlanır diye ilan görmüştüm biryerde
Cenaze sahipsizse veya cenaze sahipleri yeterince üzgün değilse güzel bir fikir
Her an yeni bir meslek edinebilirim. İstediğimde ağlamak gibi bir becerim var 😂

Saydığınız özelliklerin evlenecek birini bulmakla hiçbir alakası yok. Seven her türlü seviyor zaten. Bu kafayla daha çok kalırsınız gibi. 🧿

Merhaba arkadaslar, 26 yaşındayım.Toplumda saygı duyulan bir mesleğim var.Meslek gereği de soğuk olmam gerekiyor zaten.Balik etliyim ama güzel denilebilir bir yüzüm var.177 boyum var.Yani enine boyunayim.Cevremde zaten çok uzun boylu biri yok😅Sadece en yakınlarıma sıcak ve samimiyimdir.Galiba bu yüzden kimse yanaşmıyor.disariya çok sertim. Netice evde kaldim😄Ne yapmalı nasıl yapmaliyim
savcı geldi aklıma son dönemde savcılar güzel kızlardan atanıyor sanki konuya kendimce iki cevabım var tanışma sitesine üyelik ya da kısmet açtırma kurşun döktürme

Merhaba arkadaslar, 26 yaşındayım.Toplumda saygı duyulan bir mesleğim var.Meslek gereği de soğuk olmam gerekiyor zaten.Balik etliyim ama güzel denilebilir bir yüzüm var.177 boyum var.Yani enine boyunayim.Cevremde zaten çok uzun boylu biri yok😅Sadece en yakınlarıma sıcak ve samimiyimdir.Galiba bu yüzden kimse yanaşmıyor.disariya çok sertim. Netice evde kaldim😄Ne yapmalı nasıl yapmaliyim
Sadece sana değil kimseye yanaşmıyorlar maalesef.ister kısa ister uzun; ister kilolu ister zayıf ol.çağımızın kanayan yarası.şu mankafa erkeklerin hiç ilişki yaşamaya ihtiyacı yok sanırım.hormon falan yok heralde bunlarda.bir tek kadınlarda bu tarz ihtiyaçlar var.ne olacak bu ülkenin kadınlarının sonu bilmem.bomboş geçen bir sürü hayat.hiç de şakası olmayan bir durum aslında.yazık gerçekten.

Back
X