bulundugum servis ogretmen servisiydi, rencide oldum ve cok zoruma gitti. iste insanlik, meslege bakmiyor. insanliktan nasibini alamamakla ilgili sanirimBu espri yaptığını düşünen insanların öğretmen olması ne acı!
amin tesekkur ederimYa soylenecek cok soz var da.
Allah gonlune gore versin.
bulundugum servis ogretmen servisiydi, rencide oldum ve cok zoruma gitti. iste insanlik, meslege bakmiyor. insanliktan nasibini alamamakla ilgili sanirim
evliligini bilemiyorum ama hep asık suratli, agresif ve sürekli bir seylerden şikayet eden biriBahse girerim bu esprileri yapan insanların %90'ı mutsuz ya da tek marifetleri bu! Ben de evliyim kimseye böyle bir espri yapmadım, yapmam. Bence siz rencide olmadınız arkadaş basitliğini göstermiş.
keyfimin yerinde oldugunu dile getiriyorum. hassas oldugumu asla belli etmiyorum kimseye cok yakin arkadaslarim disinda. ama bilirsiniz toplumumuzda bir kiz 30 una gelip bekarsa hassastir diye dusunulur zaten. ve malesef insanlar bunu cok guzel kullaniyorSizde gezin tozun havasini atın insan bekar olunca kendi parasını da kazaninca böyle oluyor filan diyin böyle mutlu olduğunuz u gösterin hassas saniz bu konuda daha çok uzerinize gelirler
bir de "bak artik eleme evlen, 35 inden sonra çocuk sıkıntı" demeleri yok mu.. nefret ediyorum bu sozlerdenİnsanlar hic susmaz ki evlensende cocuk olmuo mu der ne probleminiz var der acimaszlar. Guya bizi bizden cok dusunurler. Toplum baskisi yok mu onlara gore yasicaz sanki hayati...
Ucretli ogretmenmis bir de egitim fak mezunu degil isletmeciymis. Ogretmenlik mesleğini boyle dusurenlere yazıklar olsunBu espri yaptığını düşünen insanların öğretmen olması ne acı!
Bnde 26 yasinda evlendm 1.5 yil oldu cocugun olmuo mu diyorlar. İnsan sorar dusunuon mu die. Ah ah neleri var takma kafana.bir de "bak artik eleme evlen, 35 inden sonra çocuk sıkıntı" demeleri yok mu.. nefret ediyorum bu sozlerden
Hiç de takmayin böyle insanları kafaniza kendi erken evlenmiş de nirvana ya mi ulasmis sanki bu işler Kader kısmetkeyfimin yerinde oldugunu dile getiriyorum. hassas oldugumu asla belli etmiyorum kimseye cok yakin arkadaslarim disinda. ama bilirsiniz toplumumuzda bir kiz 30 una gelip bekarsa hassastir diye dusunulur zaten. ve malesef insanlar bunu cok guzel kullaniyor
evliligini bilemiyorum ama hep asık suratli, agresif ve sürekli bir seylerden şikayet eden biri
evet aynen de oyle. bayilir baskalari hakkinda atip tutmaya.evlilik kötü anlamında söylemedim bunu. Genel olarak mutsuz insanlar başka hayatlarla uğraşır demek istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?