"evde kaldın" muhabbeti

kafaya takmıcaz tek çözüm bu,bende aynı dururmdayım...birde bunun gibilere cevap verip laf sokmaya çalışmak artık bana kötü geliyor..eskiden kavga ederdim yalan yok..ama inan bana hiç muhatap olma..kudursun dursun kıskanç.

evliligini bilemiyorum ama hep asık suratli, agresif ve sürekli bir seylerden şikayet eden biri

Bir daha bir şey derse gülerek, “ya ne bileyim, evlenince senin gibi asık suratlı, agresif, sürekli bir şeylerden şikayet eden biri olursam diye korkuyorum, hahhhahha” deyin. Terslerse “şaka yaptım ya” deyip gülersiniz.

Maalesef öğretmen de olsa toplumumuzda boşboğaz çok insan var. Ben de öğretmenim ve bekar öğretmen arkadaşlarım var. Evlilerden daha çok gezip daha çok geliştiriyorlar kendilerini. Gayet de memnunlar hallerinden. Evlenip çocuk çocuğa karışmak marifet değil. Marifet kaliteli yaşayabilmek. Evlenince kimsenin başı göğe ermiyor. Bu zihniyetteki insanların yetiştireceği çocuklara üzüldüm. Siz de bence kafanıza takmayın. Bekarlığın tadını çıkarın.

Reactions: 000
Ucretli ogretmenmis bir de egitim fak mezunu degil isletmeciymis. Ogretmenlik mesleğini boyle dusurenlere yazıklar olsun
2 yıllık işletme mezunu. müdür akrabası. bulmuş torpilini ucretli yapiyor. matematik ogretmeni olup atanamamis arkadasim ucretliye basvurdu cikmadi dusunebiliyor musunuz.

“Benim önceliğim atanmamdı. Koca her yaşta bulunur. Keşke sizin de önceliğiniz bu olsaydı da 48 yaşında oradan oraya savrulmazdınız” derdim.

zaten mesafeliyim. kadinla konusacak konuu bile bulamam zaten. oturup sohbet etmisligim bile yok nerdeyse. evlenmenin level atlamak olmadigini onlar da biliyor da sirf vurmak icin soyleniyor

bir de "bak artik eleme evlen, 35 inden sonra çocuk sıkıntı" demeleri yok mu.. nefret ediyorum bu sozlerden

Çocuklarınıza içinize sinmeyen bir adamı mı baba yapmalıymışsınız? Yumurtalarını dondurmayı düşünür müsün vs deseler neyse diyeceğim.

Öfff..şu kadınlar kulübünde de bir kişi şu tiplere cevap veremeyip konu açıyor ya,anlamıyorum.
Bu lafı duyunca, “evliliği bu kadar takıntı yapan,yetmeyip elalem için de hayıflanan bizim gibi millet var mıdır acaba merak ediyorum”deyip lafı salacaksın.. bunun için hazırcevap olmaya gerek yok,doğruyu söyleceksin çünkü
Öğretmen olmuşsun ,kendi mesleğin var.evlilik konusunda hassasım ne demek?

süperr aklimda olsun bu. :)))

Erken evlenmek matah birsey degil 31 yasinda olup evli olmamak da hassas olunacak bir konu degil bazi kadinlarin tek gurur duyacagi sey erken evlenip cok cocuk sahibi olmalari boyle insanlari dikkate almayin

Reactions: 000
tesekkur ederim ama iste herkesin icinde boyle yorum yapilinca kafama taktim bekarligin tadini cikariyorum , istedigim gibi gezip tozabiliyorum. kimseye hesap vermeden ozgurce parami harciyorum. bekarligin guzel taraflari cok. hayatimdan memnunum sirf evlenmek icin evlenmis olmak istemedim bu zamana kadar. evlenmek de istiyorum ama nasip bu işler sonucta. olgun dusunuyorum bu konuda ama cevreme gore evde kalmisim.

insanlar bekar oldugumu dile getirdigi icin hassaslasmadim ben. karsima cikan tiplerin surekli sorunlu olmasi bu konuya surekli kafa yormus olmak hassaslastirdi beni. evet cevap veremedigim icin huzursuz oldum ve buraya konu actim derdimi paylastim. ogretmen oldum istedigim seyleri yaptim yani mesleki anlamda hedefime ulastim ama dugusal boslugu hedeflere ulasmis olmak doldurmuyor.

İşte bazı insanlar tam da bunu çekemiyor. Özgürsünüz, paranızı kendinize harcıyorsunuz, evlilik ve çocuk sorumluluğu yok, istediğiniz gibi geziyorsunuz.Bütün bunlar genç yaşta evlenip bunları yaşayamayan insanı kıskandırmış olabilir. Siz doğru yoldasınız. Çevrenin laf sokması torun sahibi olsanız yine bitmez.

Kendi ezikliğini sizden çıkarmış.. atanamayıp ücretli öğretmenlik yapanlarda hep bir eziklik gözlemlemiştim. Bu da onlardan biri sadece.. atanamamış ama çocuk yapmış hasbam, ne büyük marifet!!! Bu arada benim kriterlerim ne atanmak ne de çocuk yapmak, bunlar insan olmak için kriter değil!!

Üniversiteydi kariyerdi 30 yaş çok normal bana anormal gelen 20 yaşında evlilik derdine düşüp çocuk doğuranlar deseydiniz keşke. Hadsiz insanlar susmayın cevaplarını verin böylelerinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…