"evde kaldın" muhabbeti

Böylelerine öğretmen demeyelim hocam gerçekten.ayrica evde kalmak nedir yani kız bahtiyla oturur bekledikçe o baht güzelleşir derler bizim burada sabredin dua edin eminim çok mutlu olacaksınız gayet gencsiniz daha ki herşey nasip oldu da evlenemediniz dünyanın sonu değil ki hocam gezin bütün ülkelere gidin hayat çok güzel yaşam umudunuzu hiç kaybetmeyin olur mu

Yersiz eleştiri gizli kıskançlıktır
Erken evlenip genç yaşında ağır sorumluluklar aldığı için aslında o kadar pişman ki,
Olmak istediği yerdesin muhtemelen, geçmişe olan öfkesini sana yöneltmiş çünkü o özgürlüğe sahipsin.
Gül geç bence.

Üniversiteydi kariyerdi 30 yaş çok normal bana anormal gelen 20 yaşında evlilik derdine düşüp çocuk doğuranlar deseydiniz keşke. Hadsiz insanlar susmayın cevaplarını verin böylelerinin
kesinlikle. erkenden atanmadim, atanmak icin ugrastim, ozel sektorde calistim, yuksek lisans yaptim yaş 30 oldu. tesekkurler soyleyecgim lafimi esirgemeyecegim

Ögretmen olmus ama kültür ve seviye yerlerde, siz takilmayin lütfen. Böyleleri okulda cocuklara 21 inde evlendim guzel birsey, 30 unu bulmadan evlenin, evde kalmayin diyecek biri gibi resmen.
Cocuklar nasil insanlara emanet !

Sizi küçük düsurmemis kendi kücük düsmüs.
Benim yanimda birine boyle patavatsiz bir cumle kurulsa sanirim, tepkim cumleyi söyleyene olurdu.

Sinir olmakta cok haklisiniz ben bile şuanda sinir oldum.
Bekarliginda, evliliginde tadi başka güzel. Siz şuaninizin tadini çikarin.
Heryerde böyle içi ve niyeti kotu insanlar mutlaka çikiyor.

Seni bile alan bulunduysa benim de giderim vardır sen darlanma...
Diyebilirsiniz....
Yani çok seviyesiz bir muhabbet. Ama hak etti gerçekten.

Bu tür işlerin nasip kısmet olduğunu ve erken evlenene maaş baglanmadigini bizim bu cahil insanlarımız ne zaman anlayacak?
Ya noluyor evlenince gerçekten
Ailenle yaşamak yerine başkasıyla yaşıyorsun?? Bu mu?? Bunun için mi bu kadar laf söyleniyor sanki efsane bir şeymiş gibi
Tamam evlilik güzel ama evliler de bekarlari kıskanıyor onu ne yapacağız?
Düşünmeye bile değmezler inanın

ogretmen degil ki zaten, iki yillik aciktan isletme okumus, cocuklara bagirip cagiran sirf sigorta gunu dolsun diye calisan biri. cok tesekkur ederim. hayatimdan memnunum, yapmak istediklerimi yaptim kendimi mesleki anlamda gelistirdim gelistirmeye devam ediyorum. annemle babamla birlikte yasiyorum ve keyfim yerinde. moralimi bozan sey boyle seviyesiz insanlarin hadsizce yorum yapmalari. benim de onlara cevap veremeyisim.

Aman taktığınız şeye bak.
Ben de otuz yaşındayım.
Evli heriflerin cayır cayır kadınlara yazdıklarını görünce ve hatta evli erkeklerden iltifat alınca ıyıkı evlenmiyorum diyorum. Salla.

Seni bile alan bulunduysa benim de giderim vardır sen darlanma...
Diyebilirsiniz....
Yani çok seviyesiz bir muhabbet. Ama hak etti gerçekten.
keşke diyebilsem. sirf gerginlik olmasin aman kimsenin kalbi kirilmasin diye uslubuma gereginden fazla dikkat eden biriyim. ama sert cikacagim bundan sonra

Boşverin hocam çok iyi bir marifet mi yapmış evlenmiş aferin ona cahil insanlar hep bu şekilde cahil konuşur iletişimi kesin duymayin emin olun o kadın hiç hiç mutlu değildir genelde mutsuz insanlar bu şekilde konuşur çünkü

Erken evlenince mutlu mu olunuyo de lafını yapıştır. Üzerine gelirse "sen kaşındın başkasından sana ne" de.

bazı insanların gerçekten bekarlarla sorunu var. bir daha benzer espri yaparsa "21 yaşındayken falan üniversitede hem öğretmen olmak için okuyordum hem de günümü gün edip üniversitenin tadını çıkarıyordum ha bir de 29 yaşımda da mesleğimin en güzel yılları başlamıştı..." bu tarz cümleler söyle bak bi daha ağzını açıyor mu.belli yarası var onun. ya da görmezden gel, muhatap olma, selam verecek kadar bile görme kendisini önemsemesin.

En önce yapılması gerekeb sey öğretmen olmayanlara öğretmenlik yaptırmamak!
Anlamıyorum devlet neden izin veriyor ya

"Ben senin yaşına geldiğimde 3.cocugu doğurup büyütmüş olurum ama sen bu yaştan sonra kendini de yirtsan asla benim gibi bir "atanmış öğretmen" olamazsın sevgili ücretli öğretmenim" diyerek suratınıza pis bir gülüş kondurabilirdiniz mesela.

Edebiyat öğretmeni oluşumdan mıdır nedir bu gibi ikili diyaloglarda kendimi kaybedip yıkıp geçiyorum ben de.

Orda ne cevap versen yanlış anlaşılırdı. Bazen en güzel cevap susmaktır. En güzelini yapmışsın. Herkes kalitesini konuşturmuş

O kadar boşboğaz var ki hangi birini susturacaksın maalesef kulaklarını kapamanı ve umursamamanı tavsiye edebilirim. Aynılarını yaşıyorum ve her gün inan bu yüzden gözyaşı döküyorum. Salla gitsin hayatta evlenmek ve doğurmak dışında başka başarı elde edemeyen insanlara cevap vermene bile değmez

şu Evlen evlen diyenler de aşırı mutlu sanırım. Evlilikte bi b.k var gibi millete akıl veriyorlar. Eminim o lafı eden de çok mutludur (!)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…