"evde kaldın" muhabbeti

Patavatsız kalitesiz hadsizlsr.O kadar çoklarki.Görmezden geliceksin.Yapıcak bişey yok.Öle insanlar içlerinde neler saklıyorlar da belli etmiolar.Kendi mutsuz ya senide mutsuz edicek güya.

Yalancı profiterol den bile konuyu evde kalma muhabbetine getirmiş pes diyorum konuyu uzatmamanız iyi olmuş hazır cevap biri değilseniz bu yapıda insanlarla baş edemezsiniz ustalaşmışlar artık , Allaha havale et belasını bulur elbet.

Çok sinirlendim.Bi kezde bi olay oldu tartışıpruz güzel güzel haklıyım ve sonuna kadar savundum kendimi.Ama kibar bi atışma.Ne dedi biliomusun kocanın seni neden boşadığı belli oldu dedi.Şeref yoksunu.Ne yaşadığını bılmıolar.

yuhh diyorum ya yuh. iste insanlar boyle. ustesinden gelemedikleri bir konu olunca hemen vurmaya basliyorlar.

Marifet evlenmekte değil mutlu olmakta....
Patavatsız seviyesiz bir arkadaş.
Sen değil o utansın.
Eskiden cvp vermezdim ama şimdi hadsiz sorulara seni ne ilgilendirir ya da bu bilgi senin işine yaracak mı? diyorum soruya soru ile karşılık çok ise yarıyor. Ben kimsenin hayatına karışıp bu tarz yorumlar yapamam. Boşver sen...

Az hazır cevap olun yahu. He 30umu geçtim desene evde kaldım arkadan da bi kahkaha patlatın, sonra da genelde erken yaşta evlenip mutlu olamayanların da züğürt tesellisidir bu laflar deyin. O düşğnsün onun içinde patlasın. Az seri olun yavvv

Sizi kiskandigi icin durduk yerde laf sokma geregi duymus. Hic bir kadin kendisine kotuluk yapilmadiysa baska bir kadin hakkinda durduk yerde kotu konusmaz ya da laf sokmaz. Bunun tek sebebi kiskanclik, ve diger insanlar da bunu goruyor merak etmeyin. Sizin cevap vermemeniz bence onu daha kotu bir duruma sokmus diger insanlarin gozunde.

Bu durumu dert etmeyi bırakmalısınız önce. Çünkü dert edildiğini hissettikleri anda o insanlara yüklenirler. Takmayan biri olsanız kimsenin aklına size böyle bir espri yapma fikri bile gelmez.

karakterle ilgili iste hazircevap olmayi cok isterdim aslinda cevabini veririm insanlara ama boyle pat diye hazirliksiz yakalaninca hazircevap olamiyorum. ama tuttum bu lafinizi. gerektigi yerde kullanicam :))

Madem kucumsemediniz neden bu kisinin is durumunu ayrintili yazdiniz konuyla alakasi ne oluyor??
Haddi degil yani size soylemek ki haklisiniz
Ama atanmis olsa sizi elestirebilir mi yani??
Bu durumda oldugu icin sizi elestiremez mi bunu mu belirtmek istediniz??

Basima boyle bi sey gelseydi, ve sonra bir gün ayni konu açılırsa, marifet hemen evlenmek degil insanlarin özel hayati hakkinda konusurken haddini bilmektir derdim..

Nasıl tepki göstereceğimi bilemiyorum demissiniz ya..:umursamayarak:) tam da 31 yaşında 6 ay içinde evlenmiş biri olarak söylüyorum.iyi ki de daha erken evlenmemisim:) yani işte düşe Kalka devam ediyor evliliğimiz döven söven yok ama çok uzun süredir evli olmak istemezdim.6 yıl bana çok geliyor zira:) ben hiç dusunmezdim evde kaldigimi ama bu konuda çok fazla konu açıldığından normal karşılıyorum artık düşünen insanlari

Çok gençsiniz henüz çoook...
Siz kafaya bu kadar taktığınız için, bu yorumlar sizi buluyor, çekiyorsunuz kendinize.
Rahatlatın kafanızı. O zaman cevabını verecek rahatlığı da kendinizde bulursunuz.

evliligini bilemiyorum ama hep asık suratli, agresif ve sürekli bir seylerden şikayet eden biri
Kesinlikle mutlu değil. Hayatta kendisini mutlu eden birsey sahibi olamamış ama erken evlenip koca bulmayi basari sayıyor. Onun klasmanında başarı bu demekse tabiki birsey yapamazsınız

Bunu soyleyen erkek sandim. Tuh onun kalibina. Yarin kocasi onu boynuzlasa nolacak? Boyle hava atabilecek mi acaba? Evlenince noluyormus yani?

SiZe terbiyesizlik yapan öğretmenin eşi ne işle meşgul?

aman evlenip senin gibi mi olayım deseydin keşke :d
neden rencide olduğunuzu düşünüyorsunuz ve bu konuda hassassınız anlamıyorum, bu konuda zaten hassasım dediğiniz için diyorum.
aslında hani cidden çok da rencide olmuş falan da sayılmazsınız.
çok ciddiye alırsanız insanlar bu konuya fazlaca kafa taktığınızı düşünür daha üstünüze gelirler.
Biraz relax yahu

en iyisi uzatmamak belki kötü niyetle dememiştir. Ama benimde etrafımda evlenmeyi marifet bilenler var evlenmemiş kişilere neden evlenmiyorsun evlen diye akıl veren (kötü evlilikleri olup eşinden dayak yiyen kişiler)
Gülünüz geçiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…