Evde kalınca bana sardı...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

yaa gene nöronlarımı boşuna yormuşum bundan sonra eski postları okumadan yorum yazmıcam..
yarım kilo kıyma mevzuunu hatırladım. bu devirde 100 gr kıymayı zor alanlar varken yarım kiloya şükretmek yerine küçük emrah gibi triplere girmek yazıktır

Hadi en uç noktada düşünelim, gerçekten yapamıyor olsun, annesinden niye kendi istemiyor, sanki bakıma muhtaç çocukmuş gibi tüm organizasyonu niye kadınların yapması gerekiyor? Bu kadar tembelliğin gereği yok ya.

Yük olmak istemiyormuş konu sahibinin dediğine göre. Kimseye yük olmak istemeyen insan kendi işini kendi görmeyi bilir benim bildiğim ama...

Eski konuları okuma adetim yoktur. Bu arkadaşın da eski konularını açıp okumadım.

Sadece gercekten cok şaşırdığım konuların sahiplerini unutmuyorum. Bu da onlardan biri.

Aslında konu sahibi arkadaş eğlenceli bir arkadaş. Fakat kv nefreti anormal boyutlarda. Bütün mesele sanırım bu.

Niye evinde kalmıyon sadece 4 gün müş ki kv senin kocana niye yemek yapsın bide zorla kadın ailenize burnunu soksun diye uğraşıyon

Ne tribi ya kime neyin tribi

hımmm anladım.

Eşimin aç kalma korkusu yok ben onu düşünüyorum zaten.Annesi yaptırmamış ben başlarda yapmasını beklediğimde salataya bile elini sürmedi ben anlamam dedi ben ne yapayım...

Cidden burdaki sorun sensin .Tek taraflı düşündüğün için hiç bi zaman basit şeyleri sorun etmemeyi ogrenemeyeceksin

Eşimin bir beklentisi yok ben dedim yoksa hergün peynir ekmek yer ses etmez ki ...

Eşimin aç kalma korkusu yok ben onu düşünüyorum zaten.Annesi yaptırmamış ben başlarda yapmasını beklediğimde salataya bile elini sürmedi ben anlamam dedi ben ne yapayım...
Ne yapın; tam olarak hiç birşey yapmayın. Annenize gidin, döndüğünüzde eşiniz açlıktan ölmüş olmayacak. Bir yolunu bulur. Ama yok benim birşeyleri mutlaka dert edinmem gerekir derseniz, ona çare yok.

Sizin için büyük şey nedir peki?
Kendi sorumluluğumu bırakıp annemin evine gidip kalmak ve bunun için eşinin ne yiyeceğini düşünmek benim için bir sorun değil . Dediğim gibi yalnız kalıyorum ailemin evine gitmiyorum .ailenin evine gitmez evinde kalırsan gerisini kaynanana paslamana gerek kalmaz . Benim sorun anlayışımı sizinkiyle kıyaslayamam şaşırır kalırsınız

Kesin kesin...

Emin ol ramazan yemegını kast etmemiştir kadın
Ben o yaşta kimsenin yemegını de yapmam bu yaşta da evde tek kalmaktan korkulmaz
Ayrıca oğlunu özlemiştir oğluna takmış kadın

hayatın sorumlulukları var malesef

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…