Evde kalınca bana sardı...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden bu kadar art niyetlisiniz? Hayata kötü bakan hep kötü görür. Geliştirmeye çalışın biraz kendinizi bence

Ben bu evde yalnız kalamıyorum diyenleri anlamıyorum. Bende korkuyorum ama kalabiliyorum. Belki de bu kadar nazlı olmadığım için kamyon şöförü gibi görülüyorum bilemedim. 😂
Çocugunuz falan yok mu? Şu virüs ortamında annenizin yanına gidip kadını da tehlikeye sokmayın belki taşıyıcısınız?

Ben bu evde yalnız kalamıyorum diyenleri anlamıyorum. Bende korkuyorum ama kalabiliyorum. Belki de bu kadar nazlı olmadığım için kamyon şöförü gibi görülüyorum bilemedim. 😂
Çocugunuz falan yok mu? Şu virüs ortamında annenizin yanına gidip kadını da tehlikeye sokmayın belki taşıyıcısınız?
Aynen bende aylarca tek kalıyorum eşim seyire gidiyor şuan bile tekim yani 😁 denize girer gibi gittikçe alisiyosun😁

Peki bunun görümceyle, görümceye gidilmesiyle, kayınvalidenin diyabetiyle, kayınvalidenin size sarmasıyla ne alakası var?
Bir de niye yemeği siz yapmıyorsunuz da kayınvalidenizden istiyorsunuz?
Kızına emek ediyor ya bizimkinede bunu yapar mı şüpheliyim.

Gece tek kalmaktan korktuğum için aileme gidiyorum.Evet ben yokken yapsın eşime versin istedim.
Eşin kendi anasından yemek isteyemiyor mu? Tasası sana mı düştü? Aç kalacak sanki koskoca adam.

Ne kadar garipsiniz ya.

Kardes 23 nisana daha cok var. Kim ole kim kala? Kaldiki size sarilmis bir vaziyet gormedim ben. Sadece genel nasilsiniz diyor bu zor zamanlarda. Belki ramazanida herkes evinde gecirir belli mi olur.

Ailemin yanına gitmek istemiyorum zaten annemin iki tane kronik rahatsızlığı var onlar beni alıp arabayla bırakıyor yoksa ben iki üç günde bir görmeye giderdim ona bile gitmiyorum gel diyen onlar yani yoksa gece uyumam gerekirse evde kalırım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X