Evde kalınca bana sardı...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İsyerinde iftar yapacaksa zaten yemek verirler ki. Ramazan ayinda calistirilan tum elemanlara yemek veriliyor neticede.
Siz de kiyamiyorsaniz adama o zaman evde oturacaksiniz baska care yok.
Şuan bile işyerinde eşim yemek yiyemiyor virüs olayından sonra heryer aynı değil.30 günlük ramazanda 11 gün annesi versin yemeğinden dedim ne büyüttünüz.

Tabiki mecbur değil ama sözünden dönerse benimde söyleyecek sözlerim olur.
sözünden dönerse raconu kes ablaaa :KK45: yahu kadının 23 nisana kadar hayatta olacağına dair bile bir garanti yok, virüs kapıp ölecek belki ? yapar veya yapmaz koca sizin kocanız yemeği siz yapacaksınız.

Ya anlamadigim kızı kızı deyip duruyorsun. Sanane kızindan o kızı sanane. Tovbe yarabbi. Valla benim annem gelip bana yardim ediyor diye gelin böyle laf yapacak agzinin payini veririm.
Laf yapıp ne dedim hahahhahaha 🤣🤣🤣o kızı ben elin kızı tabi bu kafa yapısıyla sen çok laf yersin ama benim senin gibilerle işim olmaz görümcemle olmadığı gibi🤣🤣🤣

Annesine zahmet vermek istemez cünkü annesinin durumunu biliyor cünkü insan evladi
Banada zahmet vermek istemez eşimin genel düşüncesi o çünkü onun için şuana kadar birşeyi zahmet eden olmamış 🤣🤣🤣Annesi yemek yapacaktı ondan koysun istedim aman ne zahmet ne zahmet sefer tasını açıp kapamak çok zahmet...

sözünden dönerse raconu kes ablaaa :KK45: yahu kadının 23 nisana kadar hayatta olacağına dair bile bir garanti yok, virüs kapıp ölecek belki ? yapar veya yapmaz koca sizin kocanız yemeği siz yapacaksınız.
Emrin olur abla hhaahhahhahaa 🤣🤣🤣 başka ne yapayım istersen birde eşimin annesine masaj yapayım eee gündelikçilik zor🤣🤣🤣

Şuan bile işyerinde eşim yemek yiyemiyor virüs olayından sonra heryer aynı değil.30 günlük ramazanda 11 gün annesi versin yemeğinden dedim ne büyüttünüz.
Biz mi buyuttuk ya? Kadin vermez vermez mecbur degil ya. Koskoca adam,ilk ramazani da degil herhalde ,mesele ac karin doyurmaksa sizin yaptiginiz buyutmek esas.

hah bir de su var,kvnizle araniz mukemmel herhalde ki kadindan yemek yap kocama diyebiliyorsunuz. Allah bozmasin gozumuz yok da eski konularinizda hic oyle degildi. Amac nedir hadi durustce soyleyin ;)

Laf yapıp ne dedim hahahhahaha 🤣🤣🤣o kızı ben elin kızı tabi bu kafa yapısıyla sen çok laf yersin ama benim senin gibilerle işim olmaz görümcemle olmadığı gibi🤣🤣🤣

Ben laf yemem cünkü kimseye müdana etmem. Kendi ayaklarinin üstünde duran bir kadinim. Allah senin k.v ve görumcene sabir versin. Herhalde insancıkların bu hayattaki en büyük sınavları sensin.

içiniz elvermiyor ise annenizr gitmeyin adamla ramazan ruhunu yakalayın , okuyorum okuyorum hiçbişey anlamıyorum.
Anneme giden ben değilim onlar beni alıyor kaçkez yazdım görmüyor musunuz 🤣🤣🤣

Emrin olur abla hhaahhahhahaa 🤣🤣🤣 başka ne yapayım istersen birde eşimin annesine masaj yapayım eee gündelikçilik zor🤣🤣🤣
yoo sadece nikahlı eşinize yemek yapacaksınız , sanırım ruh sağlığınızda sorun var. çünkü masaj kısmını falan anlamadım ben kayınvalidenize hizmet edin demedim ki , korktum kaçıyorum o_O

Anneme giden ben değilim onlar beni alıyor kaçkez yazdım görmüyor musunuz 🤣🤣🤣
Kim alıyor öz anneniz mi silah yoluyla falan alıyorlarsa polise gidin ? Ailem beni kocamın evinden kaçırıyor diyebilirsiniz. Bende saldım saçmalıyorum artık akışına :dondurma:

Biz mi buyuttuk ya? Kadin vermez vermez mecbur degil ya. Koskoca adam,ilk ramazani da degil herhalde ,mesele ac karin doyurmaksa sizin yaptiginiz buyutmek esas.

hah bir de su var,kvnizle araniz mukemmel herhalde ki kadindan yemek yap kocama diyebiliyorsunuz. Allah bozmasin gozumuz yok da eski konularinizda hic oyle degildi. Amac nedir hadi durustce soyleyin :KK66:
Yooo mükemmel değil eskiden nasılsa öyle birşeye ihtiyacınız varsa söyle dedi bunu söyledim eşim için bunu istedim.Bir amacım yok ben malımı bilirim dönerse yine beni şaşırtmamış olur bende anneciğimden hergün eşime sıcak yemek getiririm eşim için 🥰

Gorumcenle isin olmadigi belli kadını kendi anasından kıskaniyorsun. Valla düsman başına

Ben laf yemem cünkü kimseye müdana etmem. Kendi ayaklarinin üstünde duran bir kadinim. Allah senin k.v ve görumcene sabir versin. Herhalde insancıkların bu hayattaki en büyük sınavları sensin.
Evet çok belli müdana etmeyeceğin inandık 🤣🤣🤣Onlarla işim yok sabırlık bir durum yok yani gidip gelen arayan biri değilim pek onlar benim hayatıma dahil olma derdinde 🤣🤣🤣

Yooo mükemmel değil eskiden nasılsa öyle birşeye ihtiyacınız varsa söyle dedi bunu söyledim eşim için bunu istedim.Bir amacım yok ben malımı bilirim dönerse yine beni şaşırtmamış olur bende anneciğimden hergün eşime sıcak yemek getiririm eşim için 🥰
Ah kiyamam 😂aynen oyle yapin bence de. Minnos kocaniz da ac karnini doyurmayi hic ogrenemesin ,nasilsa yapacak biri var onun yerine ;)

Ah kiyamam 😂aynen oyle yapin bence de. Minnos kocaniz da ac karnini doyurmayi hic ogrenemesin ,nasilsa yapacak biri var onun yerine :KK66:
Doyurur ama peynir ekmekle tostla bunları yemeğe alışmış öncesinde yemek ismi bilmezdi annen ne yapardı dediğimde🤣🤣🤣

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X