Evde kalınca bana sardı...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim kaynanam kurbanda bana gelen etleri bile kendi aldı yavrum elindekinin kıymetini bil. Hatta Bi tanıdık 5 kilo zeytinyağı getirmiş 2 ye ayırırken yakaladım.
Benimkide düğünde ki kendi tarafından gelen takıları aldı neler gördüm neler hangisini yazayım

Kendi evinde yalnız kalmaktan korkanları bi ben mi anlamıyorum?
Konudan pek bişey anlamadım.Henüz ortada ramazan yok,yemek yok,sana saran kv yok.Eee neyin konusu bu?
Ben olsam otur evinde kendi yemeğini yap derdim.Yine iyiymiş senin kv.Öp başına koy..

Benimkide düğünde ki kendi tarafından gelen takıları aldı neler gördüm neler hangisini yazayım
Ay şimdi hangi kv daha kötü yarışına girmeyeceğim ama elimde değil. Düğün zamanı paramız yok düğünü siz yapın diye ağladılar ciddi ağladılar mecazi değil. Ben mobilya bakmaya gitmeden kv kendine 3 takım koltuk takımı 1 yatak odası aldı. Oğluna biz daha tanışmadan önce evini tadilat yaptırdı hala borcunu ödüyor oğlu. Ay sustum tamam senşn kv daha kötü.

Ben en kötüsü bende demiyorum ki

Sosyal mesafe en çok bana yaradı öpmek yok

Çok ilginç siniz, şimdiden sözünden döner mi diye bekliyorsunuz. Dönse de tartışma çıkarsam gibi havanız var. Herkes kendi ev ahalisinden sorumludur. Kadın kendi kızına gidip yardım ediyorsa, sizde kendi annenize gidip yardım ediyorsunuz. Hafta da 4 gün aile evinde geçirmek de ayrı ilginç. Anneniz evlendirmeseymiş sizi böyle yanından ayırmayacaksaydı

Ayıptır sorması ondan beklemek yerine siz neden yapmıyorsunuz ?

Tartışma çıkarmam ama çocuk yok karşında artık tutamayacağın sözler verme derim bize.Kızının eşi var şuan yanında ve büyük torun sırf dedesini istiyor diye bile gidiyorlar.Benim yardımım keyfi değil yani annem yapamıyor.Haftada dört gün değil 12 günde 4 gün oluyor bu durumdan ailem veya eşim şikayetçi değil sadece ben istemiyorum aslında ama yapacak birşey yok şuan böyle.

Ayıptır sorması ondan beklemek yerine siz neden yapmıyorsunuz ?
Konunun içeriğinde yazdım ya eşim gececi olunca annemlerde oluyorum diye bu sebepten... Geçen sene hergün gelip onun için yemek yapardım ama bu sene sokağa çıkmak sakıncalı minibüse hiç binemem bu durumda annesi yapmazsa annemden sıcak yemek getireceğim abimle arabayla başka yolu kalmadı.

Çok aşırı saçma kadın oğlunu evlendirmiş ki rahat etmek için . Ayrıca ona bakacak olsaydı evlendirmez yemeğini yapardı . Görümceni kıskanman da ayrı saçmalık zaten . Tabiki kadın kızına yardıma gidecek . Sen niye ananın evine gidiyorsun o zman . Senin çocuğun olsa annen de sana gelmesin o halde . Biraz empati kurmayı bilsen zaten anlardın ama yorumlara baktığımda hiç de anlayacak gibi durmadığını farkettim . Eşinin aç kalmamasını istiyorsan evinde otur eşine yemek yap . Annenin evine bu kadar meraklıysan sorumluluk niye aldın o zman ? Ohhh ne güzel ben anneme gideyim kayınvalidem eşime baksın . Hatta bi çocuk doğur ona da baksın kadının işi gücü sensin nasıl olsa . Eğer oğlunu seviyorsan o kadına da saygı duymak zorundasın her ne kadar kabullenmek istemesen de o eşinin annesi bu yaşa kadar getirmiş . Sevmek zorunda değilsin saygı duymak zorundasın . Eşinde de suç varki seni bu kadar şımartmış ne işin var otur evinde demiyor . Belki de kafasını dinlemek için karışmıyordur sana malum Yani düşün sen bi kendini yargıla gece yatmadan annenin evinde

Ben sevdiğim insanları kıskanırım eşimin ailesini zerre sevmiyorum burada yanıldınBen evde tek kalamadığım için mecburiyetten gidiyorum anneme ev tekin biryerde değil bana birşey olsa eşim bunun hesabını aileme veremez bu sebepten birşey demiyor...Ben annem yapamadığı için onun işlerinde yardım ediyorum ondan çocuk bakmasını nasıl bekleyeyim ne alaka? Birgün öyle bir sorumluluk alırsam kayınvalidem istesede gelsin istemem çünkü söz hakkı olsun istemem... Gören der bundan sonra hergün eşim içinşu yemekleri yap diye emrettim.Ama sizde haklısınız gerçekten yapmaz o evine gittiğimde bile görüyorum yani ne yapıyor ki benimki boş beklenti

Eşiniz kocaman yetişkin bir insan, kendi karnını kendi doyuramaz mı? Hayatında bir kadın olmayınca, açlıktan ölür mü diyorsunuz? Bu kadar kara kara düşünmenize sebep olacak sorunu ben pek anlamadım ya da.

Peynir ekmek yada tost yer bu kadarını yapıyor ama ben sıcak yemek yerken o neden onu yesin ki annesi yaptığı yemekten koysun istedim...

Sızın daha once kullandıgınız başka bır hesabınız vardı değıl mı? Yanılmıyorsam terelıye. Çok zor değıl mı boyle yaşamak, Allah dağına göre kar verırmış, sıze sıze katlanabılecek bır kayınvalıde vermış, yoksa bu kadar trıbınıze bırının sıze katlanabılmesı mumkun değıl. Bu mesajı bosuna yazdım tabı kı, yıllardır bılıyorum konularınızı asla özeleştırı yapmıyorsunuz.

Peynir ekmek yada tost yer bu kadarını yapıyor ama ben sıcak yemek yerken o neden onu yesin ki annesi yaptığı yemekten koysun istedim...
Peynir ve ekmek hazır şeyler, tostu 4 yaşındaki kızım da yapıyor. =)) Bence asıl sorun kayınvalidenin yemek yapıp yapmayacak olması değil, eşinizin kendi karnını doyuramayacağını düşünmeniz. Hazır bir köfte alır, bir makarna, bir çorba yapar. Doyar yani. Hiçbir şey yapamıyorum diyen insan, kesinlikle fazla rahata alışmıştır, yapamaması beceriksizliğinden değildir. Baklava açsın, sarma sarsın demiyoruz neticede. Biraz kendi başının çaresine baksın, küçük çocuk değil ki. Ayrıca aç kalacağından korkuyorsa, kendi istesin annesinden. Daha mantıklı değil mi?

minimum 25 yaşında adam kendi karnını doyurmak için bi tas çorba iki tabak yemek yapamıyorsa yazık... Bunlar yetenek gerektiren şeyler değil. Tabi belli bi miktar zeka gerektiriyor. Öz bakımını yapabilecek zeka seviyesine sahip insanlar yemek de yapabilirler. Bu seviyenin altı için yemek yapamamak normal.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…