Evde kalınca bana sardı...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bak sen engelli değilsin karışmam
Pek çok konuna "senin çıktığın bir yol var ...inandigin bir sistem var ...hayatını bu şekilde düzenlemeye, bu şekilde yaşamaya çalışıyorsun ama mental olarak bambaşka boyutta savruluyorsun" u vurgulayan yorum yapmisimdir. Bak Ramazan'ın gelmesinden bahsediyorsun, oruç tutacaksın ...iftar yapacaksın ..sen çok zeki bir kadinsin akşama kadar aç kalmanın bir nedeni var ...etme eyleme artık sürekli kayinvalideni düşünmeyi bırak.

Sürekli onları düşünmüyorum zaten siz böyle anlıyorsunuz başka işim mi yok Allah aşkına.Asıl buradaki herkes kendine göre yargıladı beni.Sırf eşimin ailesinin evinde oturuyorum diye nankör gözüyle bakıldı bana.Ev vermişler köle ol dendi resmen...Yaşadıklarımın daha beterin yaşayan tabiki vardır ama ben çevremde ailemde böyle hareketler gerçekten görmedim kabullenmem zaman aldı...Birazda siz bu taraftan bakın... Çok şükür dinimi neyin ne anlama geldiğini bilen biriyim...Empati empati diyoruz ama hiç yapmıyoruz ki bunu yapan bir insanım ben hep çevrem tarafından çok sevilen gerçekten ailesiyle arası çok iyi olan biriyim kimse inanmak istemesede...

Ben de sürekli onları düşündüğünü sanmıyorum ...ama " kusur görüyorsun"..çay tabaginda sunulan tursudan tut evine getirilen ete kadar hep eleştirip karşındakini begenmemezlik yapıyorsun.Her yapilanda kusur arama bulursun

Ben neden yemek yapacakmışım diyemedi mi size? Bir ara tanıştır beni yanlış yapıyorsun,bu kadar özverili olma kullanılırsın diycem...sizinde başka isteğiniz var mı,çay ,kahve ???...
Ben evde olmayacağım için sen yapar mısın dedim zaten neden ben yapayım diye sorsun ki?Ben kimseyi kullanmam çok şükür öyle hesabım kitabım yok yaptığı yemekten verecek hepsi bu.

Anneme giden ben değilim onlar beni alıyor kaçkez yazdım görmüyor musunuz
Yahu aileniz başınıza silah mı dayıyor. Gitmeyin, kocama yemek yapmam lazım, ramazanı birlikte geçirmek istiyorum diyin.
Tutturmussunuz kızına yardım ediyor diye. Bı zahmet annenizde size yardım etsin. Ramazan'da size gelsin kalsın.
İlla ki kaynanaya saracaksiniz. Ben olsam yapmam. Gelin hanım dizinin kırıp otursun evinde kocasına baksin.
Evlenip hala anneye babaya yük olmaktan vazgecmeyenleri anlamıyorum.

Kv bana yarım kilo kıyma verse amuda kalkarak evime gelirim malum et pahalı

Demek ki onlarda benim kusurumu arıyorlar bu tarafını düşündün mü hiç?Benim giydiğim kıyafetten girdiğim ortama kadar laf etme haklarını kendinde buluyorlar.Benim kusurumu görenin bende kusurunu görürüm herkes böyle zaten...

Bu yük olmak değildi dört senedir tek istediğim şey buydu benim.Ayrıca benim annem ancak kendi yemeğini yapıp çamaşırını yıkanabilir birde ondan kendime iş beklemem ona ben yardımcı olurken.Bir ayda 11 gün büyük meseleymiş onu anladim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…