25 yaşındayım yaşıtlarımın bebeleri bile var. Benim zamanım belki biraz daha var ama ablam için çok üzülüyorum kendisi de üzülüyor.
Ablam 32 yaşında geçen ay 41 yaşında bir görücü geldi işi gücü yerinde ama boşanmış ve 9 yaşında 1 tane çocuğu var. Ablamın içine sinmedi reddetti. Yavaş yavaş ben de bu konudan muzdarip olmaya başlıyor gibiyim. Yaşıtı olan erkekler daha genç adayları istiyor. Benim yaşıtım olan erkekler bile yavaş yavaş daha gençlere bakıyor.
Nasıl atlattınız bu durumu ? Ne tavsiye edersiniz ?
Evde kalmak lafının çirkinliğini yüz kez de yazsak kullanmaktan vazgeçmeyeceksiniz değil mi?
Kadınlar evden çıkarılması gereken mal değil. Evlenmeyince "evde kalmış, eskimiş" olmuyorlar.
25 yaş nedir evlenmek için?
Henüz kısmetiniz değilmiş ki evli değilsiniz.
Ayrıca 22 yaşındayım, kısmetse evlenmek istemiyorum Kendimle yapacağım daha çok fazla şey var.
Bebesi olan yaşıtlarina ozenecegine dünyayı gezen yaşıtlarına özensene :)
Ne kocaymis arkadaş yaa...
Biz nasıl basa çıkıyoruz?
Ben 27 yaşındayım,böyle bir düşünce kafama hiç gelmediği için başa cikmam da gerekmiyor.
Ayrıca erkeklerin genç kadın 'aramasi' benim problemim değil çünkü zaten benim hayatıma giren insanlar 'birsey aradıklarından' değil aşık olduğundan giriyor. Ayrıca kadın erkek insanlar evlenecekleri insanda ölçüt olarak 'kendinden küçük- eline el degmemis- iyi kazanan- arabası olan' gibi şeyler arayacağına 'kafa dengi mi,problem çözmeye yatkın mi? Sorunlar karşısında birbirimizle konuşarak anlaşıp orta yol bulabiliyor muyuz? Muhabbetimiz zevk veriyor mu' gibi şeyler arasalar aynı evin içinde iki yabancı gibi yaşamazlar diye düşünüyorum ben. Laf gelmişken bunu da yazayim^^
+30 larda evlendim
Her zaman üniversite bitince evlenicem cocugum olcak hemen diye hayal kurardım ama olmadı
İyiki de olmamış
Onlarca ülke şehir gördüm işimi oturttum eğitimimi tamamladım gezdim gördüm okudum
Doydum da evlendim hem gözüm hem ruhum
Üstüne kendim gibi gezmeyi seven buldum eşimle devam ediyoruz herşeye
Evde kaldımdan ziyade kendime daha fazla nasıl yatırım yaparımla ilgilenseniz akısına bıraksanız kendiniz icin daha hayırlı olur
Bir an once evlen bizim basimiz goge erdi. Sanmayinki evlilik sicak evinizde kocisinizle elinize kahvelerinizi alip tamam hayatimla omur gececek. Ömür adamlarin klozete tasirdigi çişle aksama ne yemek yaptin. Cocuklari uyut aglamasinlar. Eee biraz idareli kullan herseyi. Demekle gececek. Daha anasi babasi kardesleride cabasi. Yani o elele gozgoze olanlara fazla ozenmeyin. Biz o olayi senede 2 defa basarabildik.yiende derimki hayirlisi olsun.ama acele etme.aklim olsa 35 e kadar beklerdim