evde kalmis kiz kurusu....

Benim çok yakın arkadaşım da öyle kendine dünyayı dar ediyor bu psikolojiyle. Yazık yapma. Benim derdim bana yeter falan diye iyice bunu dünyanın sonu haline getirmişsin. İnternetten tanışmak evet güvenli değil, burada bu insanlar sen kötü niyetli insanlarla tanışma diye uyarıyor. Bu kadar sinirlenmeden denilenleri düşün bence. Adam evli mi değil mi, yalancı mı değil mi bilemezsin. Evet evlenenler vardır internetten ama, arkadaş ortamı, iş ortamı yada görücü usulüyle tanışmalara göre risk çok fazla. Sana insanlar bunu iyi niyetle söylüyorlar.
Daha gençsin üstelik, bu kadar psikolojiyi bozacak bir şey yok. Bu psikolojiyle çevrende tanıştığın erkeklerle de olmaz. Bence biraz akışına bırak, hobiler edin kendine. Kendine arkadaş grubu kurmak için kurslara git mesela. Kız yada erkek arkadaşlar bulmak için. Sosyal hayatın aktif olunca bu ruh halin de değişir.
Şu an çok aceleci, panik, mutsuzsun bu dışarıya verdiğin enerjiyi de etkiliyor. Mutsuz insan kötü enerji verir. Kendine dön, o zaman buradaki iyi niyetli yorumları da kötü görmezsin.
Dediklerimi yaparsan eğer değişimi göreceksin, kendiliğinden olacak, görürsün

Konu sahibesi hırçınlaşmayın , lakin şu internet işine ben zaten sıcak bakmam genel anlamda, siz de zaten bir hayır görmemişssiniz, interneti sallayın gitsin derim.

Sevgilimle tatile gitmemin bu kadar dert olup akillardan cikmayacagini bilseydim yapar miydim hic... Neticede namus dedigin sevgiliyle tatile gitmemekten gecen bir sey, buradaki kadinlar da benim namus bekcim
senin sevgilinle tatile gitmen kimsenin umrunda değildir bence .. ama burdan hangi otellerde kimlik sorulmaz gibi komik bir soru sorman akıllarda kalmıştır . kadınlar kulubunden bunu soruyorsun ...neyse son cevabım bu .türkiyenin en iyi üniveristelerine git oku . sonra gel kadınlar kulubune bunu sor .çevrende kimse bilmiyor galiba . büyük ihtimalle polemik yaratmaktı amacın yaratmışsın . ama bu konuda lütfen bunu yapma ..
burdaki insanlara ne ki senin özelin . senin hayatın senin seçimlerin .

çevremde yok ki kimse .. olmadığı için netten tanıştım . yani sorun çevrem . ama değiştirecek imkanımda yok ...
ben netten tanışmak riskli diyenlere birşey mi dedim?neye kızdım pardon?sen yazdıklarımı okudun mu?arkadaşın avukatlığına niye soyundun ki şimdi?ben uslubunu çirkin buldum bir cevap yazdım ..yoksa netten tanışmak tabiki riskli tehlikeli .onuda bende çok iyi biliyorum .

Avukatlik falan yapmiyorum, kendisini tanimam etmem. O da baska birinin kendisine laf etmesine oyle cevaplar verdi aslinda. Yani amac kendini ovmek degildi.

Neyse, ben senin su cumlene takildim; "caresizlik beni bu yola itti" diyorsun. Neyin caresizligi bu? Ben caresiz, tek kurtulusu evlenmek olan birini gormuyorum burda. Aksine calisip cabalamis okumus, isi olan, kendi ayaklari ustunde duran birisin. Kendine bu kadar acima, etrafina bunu yansitirsan "hala evlenemedin yorumlari" alirsin tabi. Biraz bardagin dolu tarafindan bak, hayati akisina birak.

Bakin. Son kez yaziyorum. Size cevap yazmadikca bir seyler yazmaya devam ediyorsunuz. Son mesajinizi yazdiniz, ben de hakli oldugunuz icin konuyu kapadim. Dediginiz gibi birbirimizin kosullarinda yasamiyoruz, size gore yaptiginiz cok normal, bana gore de baya anormal. Bana gore benim yaptiklarim cok normal, size gore de benimkiler anormal. Tam olarak ne istiyorsunuz benden niye sardiniz hanimefendi ? Gercekten hic ugrasmak istemiyorum, yazdik konustuk anlasamadik konu kapandi. Ben yazmadikca neden yazip duruyorsunuz ? Ayrica evet burasi bir forum, canim ne isterse onu sorarim. Size ne ? Hele sizin konunuzla benim taa kac ay once actigim konunun alakasi ne ? Benim uzerimden stres mi atiyorsunuz ?

Konu sahibesi hırçınlaşmayın , lakin şu internet işine ben zaten sıcak bakmam genel anlamda, siz de zaten bir hayır görmemişssiniz, interneti sallayın gitsin derim.
hırçınlaşmıyorum .. sadece alaya alan insanlara tahammülüm yok zaten üzgünüm yeteri kadar . bu konu dalga geçilcek geyik yapılcak bir konu değil .net konusunda zaten artık uzağım kendimi akışa bıraktım .uyeliklerimide kapadım bugün ..

Avukatlık değil yaptığım evet başından beri okudum, dayanamadım. Fakat sizin bu kadar şahsileştirmenize dayanamadım. Hala otelde kalmayı söylüyorsunuz. Konuyu bu kadar farklı kişiye ve yere getirmeniz hoş değildi. İyi niyetle ve kibarca yazdığıma avukatlık falan diye yazmanız da hoş değil. Kusura bakmayın. Kibarca yanlış gördüğüm bir şeyi uyarmak istedim. Bana bel altı bu yazışmalar ayıp gelmişti. Ama hala inatla devam edip bana da ters cevabınızdan sonra hiç muhatap olmamak daha doğru geldi. Yanılmışım. İyi niyetle yazdığım o uzun tüm yazı için kendime kızdım.

senle ben cidden çok farklı insanlarız evet ...sürekli yazan ve konumu geyiğe çeviren sensin...
senin sorduğun soru da beni ilgilendirmiyor sende beni ilgilendirmiyorsun ...iyi geceler ..

bel altı yazışmalar?
tek taraflı okuyorsun ....
otelde kalmak değil olay bunu burda sorup polemik yaratmaya çalışması ve aynı şeyi benim konumda yapmaya devam etmesiydi olay ...taktın otele . ben ne diyorum sen ne diyorsun . bilinçaltında savunma piskolojisine girmene gerek yok . ben otelde kalmasına laf söylemedim zaten beni ilgilendirmiyor . siz nasıl netten tanışmayı yanlış saçma sapan görüyorsanız bende otelde nilmem kaç yıllık sevgilimle tatil yapmayı yanlış görebilirim ayrıca . ama görmüyorum bile çünkü hiç umrumda değil ..neyse cevap yazmayacağım zaten benzer içerikli yorumlara iyi geceler ..

Ya insanların bilmem kaç zaman önce açtığı konuyu bulup ısıtıp önüne sürmek ne kadar alçakça bir davranışç korkarım böyle insandan ben. Burdan kınıyorum

Koca bulamadın diye çaresiz değilsin, çaresizlik açlık,evsizlik, parasızlık,hastalık evlenmek nasip kısmet , şükür bu yaşadığın hayata

cowgirlin niye kafayı evlilikle bozdunuz yazısını gören yok mu ?bu saldırı değil mi?ayrıca eski konulara bakıp yazan cigdemlik değildi.konuya ortadan dalıp gelişigüzel yazmayın.

Bakın , burda kimseyi internetten tanıştı diye yargılamak kimseye düşmez, böyle bir durum da yok zaten. Kendim kişisel olarak internetten tanışmaya sıcak bakmam, çünkü benim yapıma ters, görmediğim birine ısınamam. Öte yandan ben kendi tercihimi, doğrumu asla size kakmam, bu işin doğrusu budur demem , herkesin doğrusu kendine.

Şimdi sizin evlilik/arkadaşlık sitesi deneyimleriniz de pek güzel sonuçlanmamış ama burda internetten tanışıp evlenen pekçok üye var, forumda, hobi sitesinde vs. tanışmışlar. O yüzden sizi kınamak gibi bir durum zaten olamaz. İnsanların anlatmaya çalıştığı şey de , internetten tanışmaya devam etseniz bile, dikkatli olun, evli çıkanı geçtim , sapık, tecavüzcü , manyakvs de çıkabilirler. Sonuç olarak ben de bir kızkurusuyum ama bu uğurda başa bela almaya değmez diye düşünüyorum.

Başka birinin hayat tarzına yorum yapmanız bence uygunsuz olmuş.

Görücü uslüne sıcak baksanız mesela ? Akrabalara , etrafa evlenmek istediğinizi söylediniz mi?

cowgirlin niye kafayı evlilikle bozdunuz yazısını gören yok mu ?bu saldırı değil mi?ayrıca eski konulara bakıp yazan cigdemlik değildi.konuya ortadan dalıp gelişigüzel yazmayın.
Ben de zaten çiğdem demedim farkındaysanız. Temmuzlu bir arkadaş yazmış illa isim mş vermeliyim anladığımı belirtmek için. İkincisi arkadaş buraya konu açtığına göre baya kafayı takmışa benziyor. Ben cowgirlin mesajında pek bi hakaret göremedim. Belki biraz sert söylemiş ya da söylemek istediğini yanlış ifade etmiş o kadar

Arkadaşım neyin çaresizligi .Bir insanı sever onunla bir ömürü paylaşmak ister ve evlenirsin .çaresizlik ne kadar küçültücu basit bir tanım Olmuş. İnternette falan kimseyi bulmaya çalışma.evlilik için son çare diye hiç tanımadığın belki de sapık olan adamlarla nasıl buluşmaya cesaret ediyorsun.kaybim yok demişsin. Nasıl olmaz insan kendini rahatsiz hisseder. Tanımadığın ,garip sitelerden buldugun niyeti bozuk insanlarla yemek yemek insanı değersiz hissettirir.bu normal bir tanışma şekli değil. senin sevip sevilecegin adamla tanışma vaktin gelmemiş demekki
istersen 100 kişinin içinde çalış. Hiç ummadığın bir anda karşına çıkacaktır

İyi de siz çiğdemliğe hesap soruyorsunuz bu söz için.Ben de hakaret etti demedim saldırı dedim.Bence çok çirkin bi söz kafayı evlilikle niye bozdunuz ne demek? Herkesin kendine göre derdi var.Herkes o kadar basit nedenlerle başlık açıyor buraya.Bence evlilik yani aile kurma insan hayatının oldukça önemli bi konusu.Onun konularına biri sen kafayı onla mı bozdun dese nasıl olur ?

Pek takmazdim acikcasi. Bu yuzden de o cumleyi cok dusunerek yazmadim. Konu sahibi buna kirildigini belirtse ozur diler ve duzgunce anlatirdim da. Ki onu da yaptim, sonraki mesajimda gayet aciklayici bir sekilde yazdim diye dusunuyorum. Ha evet benim konuya ilk yorumum konu sahibini kirmis olabilir, haklisiniz. Yalniz benim sert denilebilecek bir uslupla yazmis olmam surda yasanan olayi hakli hale mi getiriyor ?

Haklı hale getirmiyor.Kendini savunuyor sadece.Siz de üstüne gidiyorsunuz.Siz takmayabilirsiniz.Ama ağzımızdan çıkan,yazdığımız sözlerin bi sorumluluğu var.Şahsen ben insanlara değer veririm sözlerini ciddiye alırım,laf olsun diye konuşmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…