- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.933
- 798
- Konu Sahibi cigdemlik86
-
Kendinle ilgili bu kadar detay verme nazar deger...
Sagol tatlim kibledigin icin.Kendinle ilgili guzel seyler yazma valla vu
Aaaa o nufus kagidi sormayan otel hangileri konusunu acan senmiydin ?tuh yaaa :) neyse konu sahibi arkadasim baska seyin delisi olmada derdin evlilik olsun .
benim çevremde gerçekten kimse yok . işte eve evden işeyim bu ara . kurslarda gittim ama ordada hep kadınlar vardı ..
Bana laf sokmus, ben evliligin degil "baska seyin " delisiymisim sephoraBu cevap ne alaka şimdi?
Edit; cevaba gerek yok alakayı kurdum...
bilmem kaç senelik sevgilisinizle ister otele gidin ister başka yere umrrumda değil .. özenebileceğim bir hayat tarzı değil çünkü .beni eleştirebilcek kişi sende değilsin emin ol buna . ben yanlış birşey yapmadım insan gibi buluştum konuştum ..tanımadığım bilmediğim adamlarla .Yorumum size degildi, kimi alintiladigima tekrar bakin isterseniz. Ay kusura bakmayin da ne garip tavirlariniz var ya. Daha gensiniz diyoruz, internetten iliski bulunmaz diyoruz, onerilerde bulunuyoruz saldiriyorsunuz. Tamam guzel kardesim, sen evde kalmissin, ayni hizla internetten tanimadigin adamlarla yazismaya devam et cikar birisi. Bunu yazmam gerekiyordu herhalde.
Bir de diger arkadasin yazisini begenmissiniz onun ustune gaza gelip size yazmadigim bir seye yorum yapmissiniz herhalde. Ben kac senelik sevgilimle tatile gidiyorum hanimefendi, kim oldugu belirsiz sapik midir nedir bilmedigim adamlarla internetten tanismaya calismiyorum. Beni elestirebilecek kisi siz degilsiniz kesinlikle. Uyardigima pisman ettiniz, banane sizin ne yaptiginizdan. Yardim istiyorsunuz yardim etmeye calisiyoruz
Bana laf sokmus, ben evliligin degil "baska seyin " delisiymisim sephora
kötü bitti derken ayrılık mu oldu?hayırlısı . ben en çok yarım kalan şeylere üzülüyorum . pat diye giriyorlar hayatımıza sonra çıkıp gidiyorlar acımadan ..Vallahi bu iş cidden kader, kısmet.
Ben de ev-iş-ev takılıyordum 2 yıl önce. Bir gün , çok da sevmediğim , takılmadığım bir kız arkadaşım haydi dışarı çıkalım dedi, ben de iç sıkıntısından tamam dedim. Normalde bu kıza pek meraklı değilim ama o gün başka işim yok , haydi gideyim dedim. Yanında arkadaşını getirmiş, hayatımın aşkı o adammış meğer. Sonu benim açımdan çok kötü bitti , ama kasvetli, sıradan bir günde hayatım 180 derece değişti.
Bu işler sadece 1 dk ya bakıyor , zamanı gelince oluyor.
Dert olmus tuh... Cevap verdigime yaniyorum ben de, ama bilirsin tutamiyorum kendimiAllah akıl fikir versin de geç cicim. Polemiğe girme hiç, gerek yok.
Ben de dedim sevgiliyle tatile nasıl gelmiş konu, meğer laf sokarmış ablam.
E tamam dogruysa devam et neyi soruyorsun ki konundabilmem kaç senelik sevgilisinizle ister otele gidin ister başka yere umrrumda değil .. özenebileceğim bir hayat tarzı değil çünkü .beni eleştirebilcek kişi sende değilsin emin ol buna . ben yanlış birşey yapmadım insan gibi buluştum konuştum ..tanımadığım bilmediğim adamlarla .
Ben de böyle benim namusumdan sorumlu devlet bakanı gibi konuşanlara dayanamıyorum ama inan gerek yok. Ne dersen de boş çünkü.Dert olmus tuh... Cevap verdigime yaniyorum ben de, ama bilirsin tutamiyorum kendimi
Ben de anlamadim gaza geldi bana saldiran birini gorunce herhalde :) Hani konu sahibine nerde kotu bir sey yazdigimi da anlamadim ama benim yasam tarzima asla ozenmeyecegini belirterek son noktayi koymusBen de böyle benim namusumdan sorumlu devlet bakanı gibi konuşanlara dayanamıyorum ama inan gerek yok. Ne dersen de boş çünkü.
Konu sahibi niye sana sardı? Onu da anlamadım.
Hıı tamam o zaman. Sen de çarpık yaşam tarzını milletin gözüne sokma. Ayıp...Ben de anlamadim gaza geldi bana saldiran birini gorunce herhalde :) Hani konu sahibine nerde kotu bir sey yazdigimi da anlamadim ama benim yasam tarzima asla ozenmeyecegini belirterek son noktayi koymus
ben doğru düzgün bir hayat yaşıyorum beni hiç bir şekilde itam edemezsin buna izin vermem . senin yazdıkların ortada benimkiler ortada . nasıl bir hayat yaşadığında beni ilgilendirmiyor . ben çaresizlikten netten tanıştığım arkadaşlarm oldu yazdım sabahtan beri anlamak istemiyorsun . ben senin gibi türkiyenin en iyi üniveristelerinden birinde okumadım süper kariyerli sevgililerim de yok olmadı 5 senelik ilişkilerimde ....senin hayatın farklı benim hayatım farklı . birbirimizi anlayamacağımız için yorum yapmana gerek yok çünkü belli ki polemik yaratmak çabasındasın . ayrıca kimlik falan soruduyor mu gibi komik bir soru sormuşsun .burdan mı öğreniyorsun . türkiyenin en iyi üniveristelerinden birinde okuyorsun bunları bilmiyorsn burdan sorruyorsun . amacın polemik yaratmak . ya dediğin çizdiğin potrede bir kişi değilsin yada trollük amacın ..ne amacında olursan ol inan umrumda değilsin...ben bana destek olup benimle üzülen iyi dileklerini dualarını yollayan arkadaşlarıma cevap vericem ..E tamam dogruysa devam et neyi soruyorsun ki konunda
Sevgilimle tatile gitmemin bu kadar dert olup akillardan cikmayacagini bilseydim yapar miydim hic... Neticede namus dedigin sevgiliyle tatile gitmemekten gecen bir sey, buradaki kadinlar da benim namus bekcimHıı tamam o zaman. Sen de çarpık yaşam tarzını milletin gözüne sokma. Ayıp...
Geyikten cımbızlanıcaz şimdi yavrıııımmm...Sevgilimle tatile gitmemin bu kadar dert olup akillardan cikmayacagini bilseydim yapar miydim hic... Neticede namus dedigin sevgiliyle tatile gitmemekten gecen bir sey, buradaki kadinlar da benim namus bekcim
ben doğru düzgün bir hayat yaşıyorum beni hiç bir şekilde itam edemezsin buna izin vermem . senin yazdıkların ortada benimkiler ortada . nasıl bir hayat yaşadığında beni ilgilendirmiyor . ben çaresizlikten netten tanıştığım arkadaşlarm oldu yazdım sabahtan beri anlamak istemiyorsun . ben senin gibi türkiyenin en iyi üniveristelerinden birinde okumadım süper kariyerli sevgililerim de yok olmadı 5 senelik ilişkilerimde ....senin hayatın farklı benim hayatım farklı . birbirimizi anlayamacağımız için yorum yapmana gerek yok çünkü belli ki polemik yaratmak çabasındasın . ayrıca kimlik falan soruduyor mu gibi komik bir soru sormuşsun .burdan mı öğreniyorsun . türkiyenin en iyi üniveristelerinden birinde okuyorsun bunları bilmiyorsn burdan sorruyorsun . amacın polemik yaratmak . ya dediğin çizdiğin potrede bir kişi değilsin yada trollük amacın ..ne amacında olursan ol inan umrumda değilsin...ben bana destek olup benimle üzülen iyi dileklerini dualarını yollayan arkadaşlarıma cevap vericem ..
netten tanışılmış biriyle tatile gitmem zatenDayanamıyorum böyle olayı saldırganca saptıranlara, yorum yazmayacağım desem de dayanamadım.
Kusura bakmayın ama evlilik için çok heveslenlere de sizin tabirinizle "şey delisi" diyen densizler olur. Evlilikte de sizin kınamak için kullandığınız faaliyet olur malum.
Ayrıca sevgili bu sevgili. İnternetten tanışılmış kim olduğu dahi sadece o kişinin beyanına dayalı, güvenli olmayan biri değil. Sevgilisiyle de isteyen tatile gider. Burada kınayarak laf sokulacak bir şey yok.
Çok ayıp.
Bana da internetten birileri tanışmak hoş gelmiyor mesela ama densiz yorumlar yapmıyorum. Farklı görüştekiler de aynı hassasiyeti göstermeli bence.
hayır ben ona birşey demedim . tuttu nerden esti evilik gibi bir yorum yazdı . uslup çok çirkin . kendisine laf söyleyincede çıldırdı .tanımadığım adamlarla buluşuyormum . e tanımak için buluşuyoruz bizde .neyse cevap vermicem çünkü derdim bana yeter ...oyyyy sen birisinin gazına gelip o arkadaşı çok yanlış anladın.
hayır nerden esti falan diyerek mi bana akıl veriyor ... burda herkes birşeyler yazdı . ben hırçın cevap vermiyorum ki . ben derdimi paylaştım . bende netteki insanlarla görüşmek istemezdim ama çaresilzik beni bu yola itti dedim .neden herkes birbirinin avukatlığını yapıyor .Konu sahibi sen yanlis anladin, seni elestirmek istemedi bence diger arkadas. Uygun biriyle tanismanin daha saglikli yollari var, internet bunun icin uygun degil diyor. Ustelik yasinin da gecmis falan olmadigini, hatta evlilik icin bir yas siniri olmadigini soyluyor. Biraz kaliplardan cik insanlari sallama bu kadar diyor. Sen bu yoruma be hircin cevaplar verirsen ne diyelim? Ee yasin gecmis, evlilik sitelerinden medet um diye mi tavsiye verelim?
Ustelik cowgirl un soyledikleri teselli amacli degil. Cok hakli, evliligin de askin da yasi yok. Aceleci davranip, gururunu incitecek adamlarla vakit kaybetme. Ozguvenini zedeleme bosyere. Sen mutlu olmaya bak, mutluluk bir erkege ya da evliligg bagli olan bisey degil. Zamani gelince o da olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?