- 16 Mart 2014
- 3.543
- 2.435
- 248
- Konu Sahibi cigdemlik86
-
Garipmis. 29 yasindasiniz niye 45 yasindaymissiniz gibi triplere girdiniz ki ? Iliski guzel sey ama internetin amaci bu degil. Kursa falan yazilin cevre edinirsiniz biraz. 29 yasinda evde mi kaliniyormus ? Hem evde kalmak nedir yahu, herkes belli bir yaşta evlenmek zorunda mibilmem öyle esti işte .
yok gerçek hayattan da tanıştrıkdları oldu bir iki kez ama onlarda olmadı .canım benim burası da bir internet sitesi ama kimse burada birbiriyle tanışıp sevgili olmuyor kadın kadına dert paylaşıyoruz.o yüzden karşılaştırma olmamış.
bende netten edinilen sevgili durumuna karşıyım insan en yakınındakini tanıyamazken hiç görmediği biri ile aylarca konuşup nasıl sevgili olabilir benim mantığıma aykırı bu ama böyle ilişkilerde var onlara da tu kaka diyecek değilim.saygı duyarım.
sorun şu aslında 29 yaşında işi gücü olan ki eminim güzel bir kızsın da ama bütün sevgili adaylarını internet üzerinden bulmuşsun ve sonu hep hüsran olmuş.demek ki bir yerlerde yanlış giden bir şeyler var.
kursalara gittim belki yeniden bir yere yazılırım . herkes belli yaşta evlenmek zorunda değil ama çocuk sahibi olmak için bir yaş periyodu var maalesef.Garipmis. 29 yasindasiniz niye 45 yasindaymissiniz gibi triplere girdiniz ki ? Iliski guzel sey ama internetin amaci bu degil. Kursa falan yazilin cevre edinirsiniz biraz. 29 yasinda evde mi kaliniyormus ? Hem evde kalmak nedir yahu, herkes belli bir yaşta evlenmek zorunda mi
Sevgili yapip yaz donemi hangi otelde kimlik sormazlar sevgilimle tatile cikicaz gibi taraklarda bezi olmadigi icin kiz evlilik istiyordur cani gonulden.cokmu anormal?Niye kafayi evlilikle bozdunuz ?
Rica ederim canim..teşekkür ederim ...
amin inşallah ...Rica ederim canim..
Kendimden direk örnek vereyim..
Cok cok bunaldigim bir zamanda esimle tanistim..
senin gibi evde vakit geciren biriydim ve etrafdada senin dediğin gibi evlenmeye
yönelik kimse yoktu..nasip kismet iste...
Cok dualar ettim..
Bikmadan usanmadan her namazdan
sonra saatlerce dua ettim agladim yalvardim allahim sonunda cikartti karsima esimi..
Sende sabir et...
En çokta dua et..
Rabbbim vakti saati dolunca cikartir nasibini..insallah..
29 yaş çok büyük bir yaş değil, net den filan araştırmayın bence çünkü eminim etrafınızdakilere kendinizi sevdireceğiniz yönleriniz vardır. kimi güzelliğiyle, kimi aklıyla, kimi sempatisiyle, kimi gizemiyle, kimi efendiliğiyle... vs.... yani kendinizi ezik hissetmeyin sakın illa genç olmak gerekmez iyi bir ilişki içinHerkes ustume geliyor sanki...basarili bir ogrenciydim .herkesin gözü ustumdeydi..ailemde okumus cok insan yok..ilk senemde kazanamadigim icin adeta sevindiler.hatta nete girip puanima bakmislar o derece...ikinci sene istedigim yer olmadi istanbulda diye dandik bir yer yazdim.okulumu sevemedim zorla bitirdim..uzun sure issiz kaldim...sosyal ortam cevre yok..dolayisiyla kimsede olmadi hayatimda...derken nette takilmaya basladim..biriyle gorustum ona asik oldum ama yalanci cikti sevgilisi varmis beni 6 ay oyaladi..
Sonra bir kac kez daha netten tanistigim kisilerlw bulustum...hepsinin niyeti malum...hepsinin niyeti kötü..ne hikmetse cok şükür deneyimsiz kiz olsugumu anlayinca telefona bile cikmaz oldular....halbuki bulusmak isteyip numarami almak icin yalvaran kendileri degilmis gibi...
En son birinle konustum..ben ciddi bir iliski ariyorum dedim ..dalga gecmek amaclaysa bulusmayalim..bana kiz kurusu bu yasa gelmissin koca mi ariyorsum dedi...cok gucume gitti.ve bu adam tanidik biri sonradan anladim kim oldugunu...ve evli bir adam..esine soylemeyi dusundum faceden bana inanmazlar diye sustum..bana bosanmis oldugunu soyledi..Resmini görünce tanıdım kim olduğunu sen evlisin yalanci dedim agzima geleni saydim...
Cevremde kimse yok.29 yasindayim hayat enerjimi kuruttular..istemedigim bir iste çalışıyorum istemediğim bir hayati yasiyorum..paylasmak istedim...okudugunuz icin Teşekkürler...
benim çevremde gerçekten kimse yok . işte eve evden işeyim bu ara . kurslarda gittim ama ordada hep kadınlar vardı ..29 yaş çok büyük bir yaş değil, net den filan araştırmayın bence çünkü eminim etrafınızdakilere kendinizi sevdireceğiniz yönleriniz vardır. kimi güzelliğiyle, kimi aklıyla, kimi sempatisiyle, kimi gizemiyle, kimi efendiliğiyle... vs.... yani kendinizi ezik hissetmeyin sakın illa genç olmak gerekmez iyi bir ilişki için
kursalara gittim belki yeniden bir yere yazılırım . herkes belli yaşta evlenmek zorunda değil ama çocuk sahibi olmak için bir yaş periyodu var maalesef.
Konu sahibine degil bana yorum yaptiginiz icin ve sevgilimle tatile gitmemle ilgili aklinizca bana laf soktugunuz icin kibledim. Ayyy tatilim de cok guzeldi inanir misin ? Gencim, kariyer yapiyorum turkiyenin en iyi universitesinde, geziyorum tozuyorum, 5 senedir beraber oldugum sevgilimi de seviyorum, seviliyorum. Evlilik vakti gelince olur, benim bedenimle ilgili yormayin o guzel kafanizi, iki makale okuyun onun yerine. Koca kadinim size ne benim ne yaptigimdan ? Onayliyor musunuz diye konu acarsam ona yorum yaparsiniz. Konu sahibine yorum yapinSevgili yapip yaz donemi hangi otelde kimlik sormazlar sevgilimle tatile cikicaz gibi taraklarda bezi olmadigi icin kiz evlilik istiyordur cani gonulden.cokmu anormal?
yaşım geçti ne demek yahu? ben de 30 yaşındayım fakat dediklerine katılmıyorum. evet herkes sevmeyi sevilmeyi ister ama evlenmiş olmak için evlenecek bir potansiyel isen şayet canın çok daha yanacak ve daha büyük çaresizlikler göreceksin. sabırlı ol ve lütfen kaybettiğin özgüveni geri kazanmaya bugünden başla. unutma her kadın için aynı olan bir kural var bkz: elimi sallasam ellisiCaresiz kalmak ne demek bilmiyorsun..cevremde kimse yok diyorum.yasim gecti ..belki olur diye konustum.buyuk konusma.
evlenmek için evlenmem zaten ..içim ısınmıor kolay kolay birine . ama istediklerimde olmuyor ona üzülüyorum ..yaşım geçti ne demek yahu? ben de 30 yaşındayım fakat dediklerine katılmıyorum. evet herkes sevmeyi sevilmeyi ister ama evlenmiş olmak için evlenecek bir potansiyel isen şayet canın çok daha yanacak ve daha büyük çaresizlikler göreceksin. sabırlı ol ve lütfen kaybettiğin özgüveni geri kazanmaya bugünden başla. unutma her kadın için aynı olan bir kural var bkz: elimi sallasam ellisi
tamam aferin ..Konu sahibine degil bana yorum yaptiginiz icin ve sevgilimle tatile gitmemle ilgili aklinizca bana laf soktugunuz icin kibledim. Ayyy tatilim de cok guzeldi inanir misin ? Gencim, kariyer yapiyorum turkiyenin en iyi universitesinde, geziyorum tozuyorum, 5 senedir beraber oldugum sevgilimi de seviyorum, seviliyorum. Evlilik vakti gelince olur, benim bedenimle ilgili yormayin o guzel kafanizi, iki makale okuyun onun yerine. Koca kadinim size ne benim ne yaptigimdan ? Onayliyor musunuz diye konu acarsam ona yorum yaparsiniz. Konu sahibine yorum yapin
Bu cevap ne alaka şimdi?Sevgili yapip yaz donemi hangi otelde kimlik sormazlar sevgilimle tatile cikicaz gibi taraklarda bezi olmadigi icin kiz evlilik istiyordur cani gonulden.cokmu anormal?
Kendinle ilgili bu kadar detay verme nazar deger...Konu sahibine dana yorum yaptiginiz icin ve sevgilimle tatile gitmemle ilgili aklinizca bana laf soktugunuz icin kibledim. Ayyy tatilim de cok guzeldi inanir misin ? Gencim, kariyer yapiyorum turkiyenin en iyi universitesinde, geziyorum tozuyorum, 5 senedir beraber oldugum sevgilimi de seviyorum, seviliyorum. Evlilik vakti gelince olur, benim bedenimle ilgili yormayin o guzel kafanizi, iki makale okuyun onun yerine. Koca kadinim size ne benim ne yaptigimdan ? Onayliyor musunuz diye konu acarsam ona yorum yaparsiniz. Konu sahibine yorum yapin
Sagol tatlim kibledigin icin.Kendinle ilgili guzel seyler yazma valla vuKonu sahibine degil bana yorum yaptiginiz icin ve sevgilimle tatile gitmemle ilgili aklinizca bana laf soktugunuz icin kibledim. Ayyy tatilim de cok guzeldi inanir misin ? Gencim, kariyer yapiyorum turkiyenin en iyi universitesinde, geziyorum tozuyorum, 5 senedir beraber oldugum sevgilimi de seviyorum, seviliyorum. Evlilik vakti gelince olur, benim bedenimle ilgili yormayin o guzel kafanizi, iki makale okuyun onun yerine. Koca kadinim size ne benim ne yaptigimdan ? Onayliyor musunuz diye konu acarsam ona yorum yaparsiniz. Konu sahibine yorum yapin
Aaaa o nufus kagidi sormayan otel hangileri konusunu acan senmiydin ?tuh yaaa :) neyse konu sahibi arkadasim baska seyin delisi olmada derdin evlilik olsun .Konu sahibine degil bana yorum yaptiginiz icin ve sevgilimle tatile gitmemle ilgili aklinizca bana laf soktugunuz icin kibledim. Ayyy tatilim de cok guzeldi inanir misin ? Gencim, kariyer yapiyorum turkiyenin en iyi universitesinde, geziyorum tozuyorum, 5 senedir beraber oldugum sevgilimi de seviyorum, seviliyorum. Evlilik vakti gelince olur, benim bedenimle ilgili yormayin o guzel kafanizi, iki makale okuyun onun yerine. Koca kadinim size ne benim ne yaptigimdan ? Onayliyor musunuz diye konu acarsam ona yorum yaparsiniz. Konu sahibine yorum yapin
Yorumum size degildi, kimi alintiladigima tekrar bakin isterseniz. Ay kusura bakmayin da ne garip tavirlariniz var ya. Daha gensiniz diyoruz, internetten iliski bulunmaz diyoruz, onerilerde bulunuyoruz saldiriyorsunuz. Tamam guzel kardesim, sen evde kalmissin, ayni hizla internetten tanimadigin adamlarla yazismaya devam et cikar birisi. Bunu yazmam gerekiyordu herhalde.tamam aferin ..
Bu kadar icinize dert oldugunu bilseydim bilgilendirirdim sizi tatilimle ilgili :) Bu arada terbiyesizlik yapmanizi gerektirecek bir sey goremiyorum ben ama sizin karakteriniz bu olsa gerek. Sizi ilgilendirmeyen bir seyi bu kadar dert ettiginize gore evde tek gercekten cok sikiliyor olmalisiniz. Kolay gelsin...Kendinle ilgili bu kadar detay verme nazar deger...
Sagol tatlim kibledigin icin.Kendinle ilgili guzel seyler yazma valla vu
Aaaa o nufus kagidi sormayan otel hangileri konusunu acan senmiydin ?tuh yaaa :) neyse konu sahibi arkadasim baska seyin delisi olmada derdin evlilik olsun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?