evde kalmis kiz kurusu....

bilmem öyle esti işte .
Garipmis. 29 yasindasiniz niye 45 yasindaymissiniz gibi triplere girdiniz ki ? Iliski guzel sey ama internetin amaci bu degil. Kursa falan yazilin cevre edinirsiniz biraz. 29 yasinda evde mi kaliniyormus ? Hem evde kalmak nedir yahu, herkes belli bir yaşta evlenmek zorunda mi

evlilik meraklısı diyenlere baksan 20 yaşında evlenmiştir :) netten tanıştığınla aylarca konuşup sevgili olmuyorsun.hiç olmadım da güya buluşacaktık 2. ayda :) sanırım karar verecektik yani gidişat öyleydi .mahvetti herşeyi.

yok gerçek hayattan da tanıştrıkdları oldu bir iki kez ama onlarda olmadı .
netten tanışıp evlenen çok insan var benim gibi hüsrasana uğrayanda var . aslında kaybettiğim birşeyde yok .çünkü medeni insanlar gibi gidip bir cafede kahçe içtim yemek yedim . kimseye kendimi kullandırmadım o niyetteki kişiler zaten ayağını kesti hemen .
ben çevremden olsun isterdim ama olmadı o yüzden bir çare netten aradım .çevremde beğendiğim biri olsaydı nete yönelmezdim hiç.

kursalara gittim belki yeniden bir yere yazılırım . herkes belli yaşta evlenmek zorunda değil ama çocuk sahibi olmak için bir yaş periyodu var maalesef.

yaw eriksonun bile gelişim dönemlerinde geçiyor 21-40 yaş arası yakınlığa karşı yalıtılmışlık :) şimdi derler 40a kadar yolu var diye

teşekkür ederim ...
Rica ederim canim..
Kendimden direk örnek vereyim..
Cok cok bunaldigim bir zamanda esimle tanistim..
senin gibi evde vakit geciren biriydim ve etrafdada senin dediğin gibi evlenmeye
yönelik kimse yoktu..nasip kismet iste...
Cok dualar ettim..
Bikmadan usanmadan her namazdan
sonra saatlerce dua ettim agladim yalvardim allahim sonunda cikartti karsima esimi..

Sende sabir et...
En çokta dua et..
Rabbbim vakti saati dolunca cikartir nasibini..insallah..

amin inşallah ...
bende ediyorum canım ....allah razı olsun ..

29 yaş çok büyük bir yaş değil, net den filan araştırmayın bence çünkü eminim etrafınızdakilere kendinizi sevdireceğiniz yönleriniz vardır. kimi güzelliğiyle, kimi aklıyla, kimi sempatisiyle, kimi gizemiyle, kimi efendiliğiyle... vs.... yani kendinizi ezik hissetmeyin sakın illa genç olmak gerekmez iyi bir ilişki için

benim çevremde gerçekten kimse yok . işte eve evden işeyim bu ara . kurslarda gittim ama ordada hep kadınlar vardı ..

kursalara gittim belki yeniden bir yere yazılırım . herkes belli yaşta evlenmek zorunda değil ama çocuk sahibi olmak için bir yaş periyodu var maalesef.

ummadığımız anlarda ummadığımız şeyler olur hayat sürprizlerle dolu.inan bunu çok içten söylüyorum.Allah öyle büyük ve öyle mucize sahibi ki.

ben mucizeler yaşadım çok olmaz denilen şeyler oldu hayatımda.darısı başına İnşallah.umudunu yitirme ve bunu saplantı haline getirme.

Öncelikle şu evlenmem gerek, evlenmem gerek, anne olmalıyım yaşım geçiyor Allah'ım ne yapacağım psikolojisinden kurtulun.Yoksa gerçekten düzgün birisi karşınıza çıksa bile göremezsiniz. Evet nette iyi insanlar da vardır ama çoğunluğun amacı (erkekler için) ! bellidir. Böyle şeylerde kısmete çok inanırım ben. Kendinizi yiyip bitirdikçe hiçbir şey geçmez elinize. Hayattan da zevk alamaz hale gelirsiniz.

Sevgili yapip yaz donemi hangi otelde kimlik sormazlar sevgilimle tatile cikicaz gibi taraklarda bezi olmadigi icin kiz evlilik istiyordur cani gonulden.cokmu anormal?
Konu sahibine degil bana yorum yaptiginiz icin ve sevgilimle tatile gitmemle ilgili aklinizca bana laf soktugunuz icin kibledim. Ayyy tatilim de cok guzeldi inanir misin ? Gencim, kariyer yapiyorum turkiyenin en iyi universitesinde, geziyorum tozuyorum, 5 senedir beraber oldugum sevgilimi de seviyorum, seviliyorum. Evlilik vakti gelince olur, benim bedenimle ilgili yormayin o guzel kafanizi, iki makale okuyun onun yerine. Koca kadinim size ne benim ne yaptigimdan ? Onayliyor musunuz diye konu acarsam ona yorum yaparsiniz. Konu sahibine yorum yapin

Caresiz kalmak ne demek bilmiyorsun..cevremde kimse yok diyorum.yasim gecti ..belki olur diye konustum.buyuk konusma.
yaşım geçti ne demek yahu? ben de 30 yaşındayım fakat dediklerine katılmıyorum. evet herkes sevmeyi sevilmeyi ister ama evlenmiş olmak için evlenecek bir potansiyel isen şayet canın çok daha yanacak ve daha büyük çaresizlikler göreceksin. sabırlı ol ve lütfen kaybettiğin özgüveni geri kazanmaya bugünden başla. unutma her kadın için aynı olan bir kural var bkz: elimi sallasam ellisi

evlenmek için evlenmem zaten ..içim ısınmıor kolay kolay birine . ama istediklerimde olmuyor ona üzülüyorum ..

tamam aferin ..

Kendinle ilgili bu kadar detay verme nazar deger...
Sagol tatlim kibledigin icin.Kendinle ilgili guzel seyler yazma valla vu
Aaaa o nufus kagidi sormayan otel hangileri konusunu acan senmiydin ?tuh yaaa :) neyse konu sahibi arkadasim baska seyin delisi olmada derdin evlilik olsun .

Yorumum size degildi, kimi alintiladigima tekrar bakin isterseniz. Ay kusura bakmayin da ne garip tavirlariniz var ya. Daha gensiniz diyoruz, internetten iliski bulunmaz diyoruz, onerilerde bulunuyoruz saldiriyorsunuz. Tamam guzel kardesim, sen evde kalmissin, ayni hizla internetten tanimadigin adamlarla yazismaya devam et cikar birisi. Bunu yazmam gerekiyordu herhalde.
Bir de diger arkadasin yazisini begenmissiniz onun ustune gaza gelip size yazmadigim bir seye yorum yapmissiniz herhalde. Ben kac senelik sevgilimle tatile gidiyorum hanimefendi, kim oldugu belirsiz sapik midir nedir bilmedigim adamlarla internetten tanismaya calismiyorum. Beni elestirebilecek kisi siz degilsiniz kesinlikle. Uyardigima pisman ettiniz, banane sizin ne yaptiginizdan. Yardim istiyorsunuz yardim etmeye calisiyoruz

Bu kadar icinize dert oldugunu bilseydim bilgilendirirdim sizi tatilimle ilgili :) Bu arada terbiyesizlik yapmanizi gerektirecek bir sey goremiyorum ben ama sizin karakteriniz bu olsa gerek. Sizi ilgilendirmeyen bir seyi bu kadar dert ettiginize gore evde tek gercekten cok sikiliyor olmalisiniz. Kolay gelsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…