- 9 Ocak 2015
- 1.214
- 781
- 163
- 39
- Konu Sahibi cigdemlik86
-
Demek ki oluyormus...sans meselesi...Allahım sizi mutlu etsin size dicek bir lafım yok.
Gerçekten yaşın geçmiş tüh ne olacak şimdi 30 yaşında evlendim, şimdi erken evlendim diyorum bir iki sene daha bekleseymişim, bekarlık gibisi yok.Caresiz kalmak ne demek bilmiyorsun..cevremde kimse yok diyorum.yasim gecti ..belki olur diye konustum.buyuk konusma.
Allah hayirli kismetler versin inss....bugün benim doğum günüm ve 26 yaşıma giriyorum artık evdekiler başladı hayırlı kısmet hayırlı kısmet diye insanı ister istemez strese sokup düşüncelerini etkileyebiliyorlar bu sebeple inanın sanki bir kaç gündür değişik bir psikoloji içine girdim sanki acilen birini bulmalıyımda evlenmeliyim diye bakınır oldum etrafıma:) harekete geçmezsem evde kalıcakmışım gibi gelmeye başladı oohhh rahatlasınllar :) tabi bunlara sebep çevremdekilerin bitmek tükenmek bilmeyen evlilik haberleri , daha 18 yaşına girmemişlerin koca evlilik meraklısı olması , ee etraftakilerin yine bitmek tükenmek bilmeyen (kolu komşu akraba arkadaş) nezaman evliyorsun soruları kafamda resmen deli sorular halini aldı :) oysa ben bir kızın ayakları üzerinde durmasını bilen ilk önce tahsilini bitirip çalışma hayatını atılması gerektiğini düşünen biriyimdir öylede yaptım rabbime şükürler olsun :) acilen bu psikolojiden kurtulup yanlış birşey yapmadan bizler için en hayırlısını düşünen rabbimize herşeyi bırakmak :) kader kısmet bu işler başımıza gelen herşey allahtan ayrıca herkes evlenecek diye birşey söz konusu değil önemli olan insanın sağlıklı mutlu ve huzurlu olması malesef bu da elden gitmeyince pek anlaşılmıyor nankörüz nankör:) bu da benim hikayem bu aralar karmaşığım belki yazdıklarım seni biraz olsun rahatlatır ve sakinleştirir pek aceleci ve telaşlı gördüm seni :)
Allah senden de razı olsun. ve teşekkür ederim güzel dileklerin için canım. Allah hepimiz için hayırlı yazılar yazsın en önemlisi bu.Ne kadar iyi niyetli bir bayansiniz...rabbim size hep mutluluk versin..ne güzel umut veriyorsunuz..burda benim derdimle ilgilenen bütün bayanlara dualarimi gonderiyorum..allah razi olsun..
Kız bir şekilde mutsuz.hayatta herkes sizin kadar sosyal,sizin kadar aklı başında olmuyor .insanları rencide etmeyi bırakınne büyük konuşması yaANCA BÖYLE BÜYÜK KONUŞABİLİRİM BEN :)
Görücü usulü düşünmüyor musunAllah hayirli kismetler versin inss....
Panik halindeyim evet..biyolojik saat işliyor..tabiki herkes evlenmek zorunda degil ama istiyorum ne yapayim..
Allah hayirli kismetler versin inss....
Panik halindeyim evet..biyolojik saat işliyor..tabiki herkes evlenmek zorunda degil ama istiyorum ne yapayim..
Herkes ustume geliyor sanki...basarili bir ogrenciydim .herkesin gözü ustumdeydi..ailemde okumus cok insan yok..ilk senemde kazanamadigim icin adeta sevindiler.hatta nete girip puanima bakmislar o derece...ikinci sene istedigim yer olmadi istanbulda diye dandik bir yer yazdim.okulumu sevemedim zorla bitirdim..uzun sure issiz kaldim...sosyal ortam cevre yok..dolayisiyla kimsede olmadi hayatimda...derken nette takilmaya basladim..biriyle gorustum ona asik oldum ama yalanci cikti sevgilisi varmis beni 6 ay oyaladi..
Sonra bir kac kez daha netten tanistigim kisilerlw bulustum...hepsinin niyeti malum...hepsinin niyeti kötü..ne hikmetse cok şükür deneyimsiz kiz olsugumu anlayinca telefona bile cikmaz oldular....halbuki bulusmak isteyip numarami almak icin yalvaran kendileri degilmis gibi...
En son birinle konustum..ben ciddi bir iliski ariyorum dedim ..dalga gecmek amaclaysa bulusmayalim..bana kiz kurusu bu yasa gelmissin koca mi ariyorsum dedi...cok gucume gitti.ve bu adam tanidik biri sonradan anladim kim oldugunu...ve evli bir adam..esine soylemeyi dusundum faceden bana inanmazlar diye sustum..bana bosanmis oldugunu soyledi..Resmini görünce tanıdım kim olduğunu sen evlisin yalanci dedim agzima geleni saydim...
Cevremde kimse yok.29 yasindayim hayat enerjimi kuruttular..istemedigim bir iste çalışıyorum istemediğim bir hayati yasiyorum..paylasmak istedim...okudugunuz icin Teşekkürler...
Ablacim yaw sen niye bu kadar güzel seyler yazıyorsun? Ayiptir demesi,insan utaniyor sen yazinca.çünkü mutlulugunuzu onlara baglıyorsunuz, ısrarla yazdıgım sey bu.
dolayısıyla yumusak karnınızdan alıyorsunuz darbeleri de.
o kadar kas yapmamıs olsanız dahi yumrugu gorunce ya kacın ya da karnınızı azıcık kasın ki ters tepsin
güclenmek istiyorsanız ve bu durumdan muzdaripseniz de sporcu olsanız kas gelistirmek icin egzersiz onerirdik degil mi? ya da dogru sekilde beslenme vs.
işte aile evlilik vs bu dusuncelerinizden vazgecin demiyorum ama bir kenara bırakın,
kendiniz icin birseyler yapmaya calısın, ruhunuzu besleyin...
Kesinlikle katiliyorum..ben taktikca olumsuz oluyor..hep yazarım bir kere de buraya yazayım.. hayatta beklediğiniz hiç bir şey siz beklerken gerçekleşmez.. ne zaman ümidinizi keser, başka şeylerle ilgilenirsiniz o zaman gerçekleşir.. yani rahat bırakın düşüncelerinizi :)
Ablacim yaw sen niye bu kadar güzel seyler yazıyorsun? Ayiptir demesi,insan utaniyor sen yazinca.
konunun basindan beri o arkadas moral bozucu seyler yaziyor..acikcasi moralim zaten bozuk daha fazla bozulmasi imkansiz..ben kendi derdimdeyim..bana yetiyor birde bu tiplerle ugrasamam..cevap vermeye Kalktim baktim ayni uslup..kaale bile almiyorum hala gelip yaziyor.amaci polemik yaratmak..bu firsati vermeyelim ona...Kız bir şekilde mutsuz.hayatta herkes sizin kadar sosyal,sizin kadar aklı başında olmuyor .insanları rencide etmeyi bırakın
Herkes ustume geliyor sanki...basarili bir ogrenciydim .herkesin gözü ustumdeydi..ailemde okumus cok insan yok..ilk senemde kazanamadigim icin adeta sevindiler.hatta nete girip puanima bakmislar o derece...ikinci sene istedigim yer olmadi istanbulda diye dandik bir yer yazdim.okulumu sevemedim zorla bitirdim..uzun sure issiz kaldim...sosyal ortam cevre yok..dolayisiyla kimsede olmadi hayatimda...derken nette takilmaya basladim..biriyle gorustum ona asik oldum ama yalanci cikti sevgilisi varmis beni 6 ay oyaladi..
Sonra bir kac kez daha netten tanistigim kisilerlw bulustum...hepsinin niyeti malum...hepsinin niyeti kötü..ne hikmetse cok şükür deneyimsiz kiz olsugumu anlayinca telefona bile cikmaz oldular....halbuki bulusmak isteyip numarami almak icin yalvaran kendileri degilmis gibi...
En son birinle konustum..ben ciddi bir iliski ariyorum dedim ..dalga gecmek amaclaysa bulusmayalim..bana kiz kurusu bu yasa gelmissin koca mi ariyorsum dedi...cok gucume gitti.ve bu adam tanidik biri sonradan anladim kim oldugunu...ve evli bir adam..esine soylemeyi dusundum faceden bana inanmazlar diye sustum..bana bosanmis oldugunu soyledi..Resmini görünce tanıdım kim olduğunu sen evlisin yalanci dedim agzima geleni saydim...
Cevremde kimse yok.29 yasindayim hayat enerjimi kuruttular..istemedigim bir iste çalışıyorum istemediğim bir hayati yasiyorum..paylasmak istedim...okudugunuz icin Teşekkürler...
Bu konularda hep konu sahipleri "koca delisi" ilan edilir :)yine cok tesekkur ederim adeninannesi
ancak utanılacak birsey yok, "yapma etme" diyen bircok yorumdan herhangi biri öz itibariyle.
fakat boyle yaptıgın her yorumda ben gercekten utanıyorum, o ayrı.
tekrar teşekkürler... iltifat etmek icin demiyorum ama hakikaten bakan gözle alakalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?