- 16 Şubat 2013
- 8.646
- 3.015
- 178
- Konu Sahibi cigdemlik86
-
Dun yasadim bu olayi...tesaduftur bilmiyorum o konuyu...Bu konuyu bir yerden hatırlıyorum. Netten tanışmalar, sonra tanıştığı kişinin tanıdık çıkması ve evli olduğunu öğrenmeniz tanıdığınız için kelimesi kelimesine aynı yani enteresan ancak o üyenin nickini hatırlamıyorum. Her neyse bu yaşa kadar hiç mi sosyal çevre edinemedin üniversite okumuşsun hiç mi arkadaşın olmadı bir iki dışarı çıkabileceğin bu ortamlarda bulabilirdin netten tanışmak nedir yani? Tamam bu şekilde evlenen var ama siz hiç ortam edinmemişsiniz. Koskoca nette o kişi de tanıdığınız çıktı yani. Bence netten uzaklaşın. Üniversite okumuşsunuz eve kapanmayın boş durmayın iş arayın çalışın illa bölümünüze uygun olması gerekmiyor. Arkadaş çevreniz olur hem de oyalanırsınız. Hayatınızın merkezine evlenmeyi koymayın yani.
herkes kötü olacak diye bir şey yok.kusura bakma yanlış düşünüyorsun.ben eşimle netten tanışıp evlendim.29 yaşındasın ve netten tanımadığın kiişilere güvenip konuşyosun?? akıl yaşta değil baştadır diye doğru söylemişler şuan anladım
şu internetten tanışma işini bırakmalısınız bence. kaç tane tecrübeniz olmuş başınıza bir iş gelmeden kurtulmuşsunuz artık daha fazla bulaşmayın. sosyal hayatınızı geliştirmelisiniz. aktivitelere katılmalısınız. iş ve aile çevrenizden iyi arkadaşlar edinebilirsiniz. böylece size muhakkak tanışma teklifi gelecektir. iş konusunda ise çoğu insan, işini sevse bile iş ortamından dolayı mutsuz. ben işimi çok seviyorum ama çalışma şartları beni rahatsız ediyor. yani sadece siz değilsiniz işten muzdarip olan. bence işinizin kıymetini bilin.Herkes ustume geliyor sanki...basarili bir ogrenciydim .herkesin gözü ustumdeydi..ailemde okumus cok insan yok..ilk senemde kazanamadigim icin adeta sevindiler.hatta nete girip puanima bakmislar o derece...ikinci sene istedigim yer olmadi istanbulda diye dandik bir yer yazdim.okulumu sevemedim zorla bitirdim..uzun sure issiz kaldim...sosyal ortam cevre yok..dolayisiyla kimsede olmadi hayatimda...derken nette takilmaya basladim..biriyle gorustum ona asik oldum ama yalanci cikti sevgilisi varmis beni 6 ay oyaladi..
Sonra bir kac kez daha netten tanistigim kisilerlw bulustum...hepsinin niyeti malum...hepsinin niyeti kötü..ne hikmetse cok şükür deneyimsiz kiz olsugumu anlayinca telefona bile cikmaz oldular....halbuki bulusmak isteyip numarami almak icin yalvaran kendileri degilmis gibi...
En son birinle konustum..ben ciddi bir iliski ariyorum dedim ..dalga gecmek amaclaysa bulusmayalim..bana kiz kurusu bu yasa gelmissin koca mi ariyorsum dedi...cok gucume gitti.ve bu adam tanidik biri sonradan anladim kim oldugunu...ve evli bir adam..esine soylemeyi dusundum faceden bana inanmazlar diye sustum..bana bosanmis oldugunu soyledi..Resmini görünce tanıdım kim olduğunu sen evlisin yalanci dedim agzima geleni saydim...
Cevremde kimse yok.29 yasindayim hayat enerjimi kuruttular..istemedigim bir iste çalışıyorum istemediğim bir hayati yasiyorum..paylasmak istedim...okudugunuz icin Teşekkürler...
korkma canım lütfen, her şeyin hayırlısını dile.. belki çocuk için bile zamanın olduğu için bekliyorsundur böyle düşün. hiçbişe için geç kalınmış değil. yaşın genç daha kaldı ki 40 yaşlarında ilk çocuğunu doğuran en az iki örneğim var benim..Amin teşekkür ederim....cocuk icin gec kalmaktan korkuyorum...
Is bulamiyorum.anca bu yeri buldum..torpil istiyor her yer..aslinda cok cabaladim ama yoruldum...netten biriyle tanistigimde ciddiyim dedim çünkü sacma sapan konusan evine davet edenler oluyor.oyle niyeti varsa uzak dursun diye dedim...dalga geçenler belasini bulur umrumda degiller..Bana oyle geldi ki sizin hosnutuzlugunuz, mutsuzlugunuz, karamsarliginiz kendi icinizde. Sevmediginiz iste calisiyorsunuz, cevrenizde insan yok. Peki sikayet etmekten baska ne yapiyorsunuz durumu duzeltmek icin? Sizi yargilamiyorum, ama sikayet etmek yerine durumunuzu iyilestirmeye calisabilirsiniz. Ama bunu internette ciddi iliski arayarak degil, gercek hayatta yapin. Is basvurulari yapin, kursa, derneklere katilin. 29 yasinda bir insanin nasil cevresinde insan olmaz ki, niye tutmuyorsunuz insanlari, bunu dusunun. Bir ozelestiri yapin.
Yasiniz gec degil, bu devirde kadinlar da gec evleniyor. Internette yuzunu bile gormediginiz insanlara dakkasinda "ben ciddi iliski istiyorum" vs laflarla kendinizi kucultuyorsunuz. Sizinle dalga gecerler, oynarlar boyle. Hani evlilik vaadiyle kandirip oynarlar o gorustugunuz bir adaminin yaptigi gibi. Amiyane tabirle internette koca aramak denir yaptiginiza ve yasiniza yakismiyor. Hayatinizi bir duzene sokun. Calisma hayatinizi ve sosyal hayatinizi. Siz insanlarin arasina karisinca karsiniza elbet biri cikar. Ama kendiniz aramayin yani. Akisina birakin biraz, hayati oluruna birakin.
Ama internette cok var bahsettiginiz kotu niyetli insanlar. Kimin ne oldugunu bilemezsiniz. Neler duyuyoruz. Yanlis yerde ariyorsunuz kismetinizi. Karsiniza boyleleri ciktikca mutsuz oluyorsunuz. Ve daha cikar da, bu ortamda abaza cok. Daha huzursuz olursunuz.Is bulamiyorum.anca bu yeri buldum..torpil istiyor her yer..aslinda cok cabaladim ama yoruldum...netten biriyle tanistigimde ciddiyim dedim çünkü sacma sapan konusan evine davet edenler oluyor.oyle niyeti varsa uzak dursun diye dedim...dalga geçenler belasini bulur umrumda degiller..
O dediklerinin hepsini yaptim...evliligi gercekten istiyorum çünkü ot gibi yasiyorum senelerdir...aile kurmak istiyorum .bazilarinin buyuk kariyer hedefleri olabilir ama benim yok.yapim bu.ama cok sanssizim.istedigim gibi biri yok cevremde..
Ne kadar iyi niyetli bir bayansiniz...rabbim size hep mutluluk versin..ne güzel umut veriyorsunuz..burda benim derdimle ilgilenen bütün bayanlara dualarimi gonderiyorum..allah razi olsun..korkma canım lütfen, her şeyin hayırlısını dile.. belki çocuk için bile zamanın olduğu için bekliyorsundur böyle düşün. hiçbişe için geç kalınmış değil. yaşın genç daha kaldı ki 40 yaşlarında ilk çocuğunu doğuran en az iki örneğim var benim..
Bu ara cok dua ediyorum..Netten arastiriyorum dualari..yine bugun baslicam inss teşekkür ederiminanç derecenizi ve dini inancınızı sorgulamıyorum kesinlikle ama ne olursa olsun hangi dine inanırsanız inanın ama mutlaka dua edin bol bol dua edin . Nette takılmayı seviyorsanız biraz faydalı işler için kullanın . Hem kendinizi rahat hissedersiniz hemde dua ettikçe herşeyin düzeldiğini göreceksiniz . Nasiple kavga olmaz birşey seninse er yada geç senin olur. Mutlaka sizinde alnınıza yazılan biri vardır üzülmeyin dua edin .
Teşekkür ederim....yasam enerjim yok sanki kendime gelmem lazim bir an once..
Ben aslinda boyle sacma sapan tiplere denk gelince daha cok moralim bozuluyor..normalde enerjim yuksektir son yillarda bu yanlis insanlarin etkisiylede iyice düştü enerjim...siz neler yapabilirim, nasıl vakit geciriyorsunuz evliligi kısmet olursa diyip zaman bırakmak istiyorum ama su an ne yapacagımı bilmiyorum diye sorsanız eminim kapsamlı guzel oneriler gelecektir.
"kendime gelmem lazım bir an once" demeniz bile bir adım ; )
Ben aslinda boyle sacma sapan tiplere denk gelince daha cok moralim bozuluyor..normalde enerjim yuksektir son yillarda bu yanlis insanlarin etkisiylede iyice düştü enerjim...
Haklisiniz teşekkür ederim...çünkü mutlulugunuzu onlara baglıyorsunuz, ısrarla yazdıgım sey bu.
dolayısıyla yumusak karnınızdan alıyorsunuz darbeleri de.
o kadar kas yapmamıs olsanız dahi yumrugu gorunce ya kacın ya da karnınızı azıcık kasın ki ters tepsin
güclenmek istiyorsanız ve bu durumdan muzdaripseniz de sporcu olsanız kas gelistirmek icin egzersiz onerirdik degil mi? ya da dogru sekilde beslenme vs.
işte aile evlilik vs bu dusuncelerinizden vazgecin demiyorum ama bir kenara bırakın,
kendiniz icin birseyler yapmaya calısın, ruhunuzu besleyin...
herkes kötü olacak diye bir şey yok.kusura bakma yanlış düşünüyorsun.ben eşimle netten tanışıp evlendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?