- 1 Ağustos 2011
- 2.841
- 1.246
- 398
- Konu Sahibi cigdemlik86
-
Elbette her kadın aile özlemi duyar yaradılışımız böyle...Ne kadar herseyi yapsanda okusanda calissanda ne olursa olsun bir aile ozlemi duyar insan..her kadin duyar...
Benim yapim bu degismiyor iste...kafamin estigi gibi yasayamiyorum...
....
Kimse yok ki cevremde..Cnm yanlış yerde arıosun. Çevrenebaakk
Yasin geldi hadi evlen diyenlere gicigim zaten..yok ki evlenmiyorum olsa evlenirim yani...kendi kendime evlenicek halim yok ya..Ben 24 yaşındayım 30 unda evlenmiş bir kuzen bana yaşın geldi artık evlen demeye başladı. Ben de sen kaç yaşında evlendin hatırlamıyorsun galiba dedim.
Toplum baskısının canı cehenneme! :)
Vardır illakii bi bakış sıcak bi gülümseyis...Kimse yok ki cevremde..
Seni bu konuda çok iyi anlıyorum.Kimse yok ki cevremde..
Evlenmiş olmak için asla evlenmeyin zaten. Yurt dışına mı gitmek istiyorsunuz. Gidin ama yeni yerler yeni insanlar tanımak için,kendinizi geliştirmek için gidin. Her şey gönlünüzce olsun.Yasin geldi hadi evlen diyenlere gicigim zaten..yok ki evlenmiyorum olsa evlenirim yani...kendi kendime evlenicek halim yok ya..
Hayir etkilendigim kimse yok hatta erkek bile yok..bir kere oldu is yerinde onuda istemedim..cogu sulu ve dedikoducu.Vardır illakii bi bakış sıcak bi gülümseyis...
Evet..olmayinca olmuyor...yillar akip gidiyor.bir bakiyorsun yapayalnizsin...Seni bu konuda çok iyi anlıyorum.
Ben çalışmıyorumda.Yani bir iş ortamım da yok.
Yaşadığım yer erken evlilik yapılan bir bölge olduğu için zaten benim yaşımdakiler genelde evlidir diye düşünüyorum.
Birde burası genel olarak eğitime,kültüre değilde daha çok zenginliğe önem veren bir bölge olduğu için benim istediğim yeterlilikte birini bulmamada zor.
Ayrıca artık kadının da zengin olması gerekiyor ,eskiden güzel mi,hanım mı,ev işi bilir mi derlerdi şimdi maaşı ne kadar malı-mülkü var mı diye soruyorlardır heralde.
Zaten ev dışında da fazla vakit geçirmiyorum.
Ayrıca bu tanışma işleri nasıl oluyor onu da bilmiyorum :))
Yani bana dışarda birinin baktığını farketsem bir daha hayatta dönüp bakmam ki hele gelip yanıma konuşmaya çalışsa hiç şansı yok.
Net ortamı gerçek değil.
Yani....
Canim uzuldum senin icin bicok kisi ne cesaretle netten tanisiyorsun filan diyor kismen haklilar ama netten iyi insanlarda cikiyor benim karsimada cikti yapacagin sey her onune cikana hemen asik olup ben ciddi dusunuyorum dememen gerek ben 21 yasindayim evlenmeyi dusunmuyordum ama esimle netten tanistikk ve cok hizli bir evlilik yaptik hic aklimda yokken bence odaklanma evlilige ilk once hedefin tanimak olsun sonra ciddi dusunup dusunmedigine bakdaha tanimadigin birin ben ciddi dusunuyorum evlenceksek konusup bulusalim demek cidden cok itici ve zavalli geliyor daha once basima geldi cunku bekarken girustugum biri 1 ayin icinde evlenceksek konusalim yoksa bitirelim dedi ve bitti cunku boyle zorlamaylla ve ciddi olup evlilik yoluna girmek yada sokmak hos degil karsidakinede zaman vermek lazim kafasina yatsin diye tirim tirim koca ariyorum profili disardan hos gozukmuyor kafandan sil onu ve sadece taniyip flort et kaptirma oyle ve tanidigginizda ksrar verin ciddi adimlara bide boyle dene
Arkadaşlık sitesinden tanistim ben..Gercekten merak ettigim icin soruyorum.
Netten tanisma nasil oluyor arkadaslik evlilik sitelerinden filanmi
Ne diyorsun sen ya..kac yasindasin sen...netten bulusmak istemezdim ama cevremde bana uygun kimse cikmadi dedim..hayati gör once sonra konus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?