evde kalmis kiz kurusu....

milletin maalesef ağzı torba değil büzemiyorsun çok gıcıklar kendileri çok erken yaşta evlenmişte bi bk olmuş sanki öyle facelerde kız peşinde koşarlar... sen ne yaparsan yap insanlar konuşur ben 25 yaşında evlendim bana bile geç evlendin muamelesi yaptılar bebek hemen yapmak istemedik bu sefer falancının çocuğu olmuyor diye konuştular yani ne yaparsan yap millet konuşur

Ne kadar herseyi yapsanda okusanda calissanda ne olursa olsun bir aile ozlemi duyar insan..her kadin duyar...
Benim yapim bu degismiyor iste...kafamin estigi gibi yasayamiyorum...
....
Elbette her kadın aile özlemi duyar yaradılışımız böyle...

Ama bizim kendine yetmelisin tek başına da mutlu olmalısın derken sana söylemek istediğimiz kafana estiği gibi yaşa demek değil ki.En azından benim değil :))

Seninde aile kurma zamanın gelene kadar ki süreyi üzülerek,yanlış kişilere ümit bağlayarak değil, işe yarayarak ve mutlu olarak geçirmen.

Yani sen hiç şöyle düşündün mü?

Ben üni. okudum ,çalışan bir kadınım,evli olmadığım için henüz zamanım bolken bir halk eğitime gideyim bedava kurs vermek istediğimi söyleyeyim bana bir sınıf ayarlasınlar bende çocuklara yada ev hanımlarına bildiğim bir konuda eğitim vereyim.İlerde evlenirsem buna vaktim olmayabilir?

Yani ben bekarım istediğimi yaparım gibi bir mantık değil ,ben bekarım zamanım çok bu vakti en iyi nasıl değerlendirebilirim?

Ben 24 yaşındayım 30 unda evlenmiş bir kuzen bana yaşın geldi artık evlen demeye başladı. Ben de sen kaç yaşında evlendin hatırlamıyorsun galiba dedim.
Toplum baskısının canı cehenneme! :)
Yasin geldi hadi evlen diyenlere gicigim zaten..yok ki evlenmiyorum olsa evlenirim yani...kendi kendime evlenicek halim yok ya..

Kimse yok ki cevremde..
Seni bu konuda çok iyi anlıyorum.
Ben çalışmıyorumda.Yani bir iş ortamım da yok.
Yaşadığım yer erken evlilik yapılan bir bölge olduğu için zaten benim yaşımdakiler genelde evlidir diye düşünüyorum.
Birde burası genel olarak eğitime,kültüre değilde daha çok zenginliğe önem veren bir bölge olduğu için benim istediğim yeterlilikte birini bulmamada zor.
Ayrıca artık kadının da zengin olması gerekiyor ,eskiden güzel mi,hanım mı,ev işi bilir mi derlerdi şimdi maaşı ne kadar malı-mülkü var mı diye soruyorlardır heralde.

Zaten ev dışında da fazla vakit geçirmiyorum.
Ayrıca bu tanışma işleri nasıl oluyor onu da bilmiyorum :))
Yani bana dışarda birinin baktığını farketsem bir daha hayatta dönüp bakmam ki hele gelip yanıma konuşmaya çalışsa hiç şansı yok.
Net ortamı gerçek değil.
Yani....

Canim uzuldum senin icin bicok kisi ne cesaretle netten tanisiyorsun filan diyor kismen haklilar ama netten iyi insanlarda cikiyor benim karsimada cikti yapacagin sey her onune cikana hemen asik olup ben ciddi dusunuyorum dememen gerek ben 21 yasindayim evlenmeyi dusunmuyordum ama esimle netten tanistikk ve cok hizli bir evlilik yaptik hic aklimda yokken bence odaklanma evlilige ilk once hedefin tanimak olsun sonra ciddi dusunup dusunmedigine bakdaha tanimadigin birin ben ciddi dusunuyorum evlenceksek konusup bulusalim demek cidden cok itici ve zavalli geliyor daha once basima geldi cunku bekarken girustugum biri 1 ayin icinde evlenceksek konusalim yoksa bitirelim dedi ve bitti cunku boyle zorlamaylla ve ciddi olup evlilik yoluna girmek yada sokmak hos degil karsidakinede zaman vermek lazim kafasina yatsin diye tirim tirim koca ariyorum profili disardan hos gozukmuyor kafandan sil onu ve sadece taniyip flort et kaptirma oyle ve tanidigginizda ksrar verin ciddi adimlara bide boyle dene

Yasin geldi hadi evlen diyenlere gicigim zaten..yok ki evlenmiyorum olsa evlenirim yani...kendi kendime evlenicek halim yok ya..
Evlenmiş olmak için asla evlenmeyin zaten. Yurt dışına mı gitmek istiyorsunuz. Gidin ama yeni yerler yeni insanlar tanımak için,kendinizi geliştirmek için gidin. Her şey gönlünüzce olsun.

Evet..olmayinca olmuyor...yillar akip gidiyor.bir bakiyorsun yapayalnizsin...

Gercekten merak ettigim icin soruyorum.

Netten tanisma nasil oluyor arkadaslik evlilik sitelerinden filanmi

Canım Allah gönlüne göre verir inşallah dua et bol bol.. Kimseyi takma sakın, geç olsun ama hayırlısı olsun ayrıca internetten tanıştığın insanlara güvenme nasibin seni bulur sen sabret dua et daha 29 yaşındasın geç değil senin için.

Ne diyorsun sen ya..kac yasindasin sen...netten bulusmak istemezdim ama cevremde bana uygun kimse cikmadi dedim..hayati gör once sonra konus

Ben gördüm ne olacak 35 de evlendim
Öyle ailemin dizinin dibinde de büyümedim
Kendini nasıl bir riske attığının farkında mısın sen
Yoksa yok, netten mi çıkacak, çıkanları da görmüşsün
Ne biçim hitap ediyorsun insanlara
Yaşının insanı olmadığın aşikar
Silkelen, biraz kendini geliştir, evlilik nasip işidir, kendine zarar verecek işler yapma

Biz de erkek arkadaşımla netten tanışmıştık ama öyle arkadaşlık sitesi falan değil, öyle yerlerdeki kişilerin amacı bence gayet açık.. Biz bir İngilizce forum sitesinde tanıştık, ben yöneticiydim orda üyelere bu konuda yardımcı oluyordum. Onunla da birkaç yıl bu şekilde geçti, sonra iyi arkadaş olduk, şimdi de evlilik yolunda ilerliyoruz inşallah..

Ben seni anlıyorum.Netten tanışmak ... diye konuşanları anlamıyorum.O kadar çok kişi var ki bu sitede bile netten tanışıp evlenen.Bi de saçma sapan sitelerden hem de.Başka konuda geniş geniş yazarlar bu konuda kaç yaşındasın netten olur mu falan filan.Ben de tanıştım biriyle 29 yaşındayım.Bu yaşıma kadar kimseye içim ısınmamıştı.Ona ısındım.Çok utangacım bi de.Belki böyle olur dedim.Buluşmadım ama.Sapık çıktı.Engelledim.Demek ki yaşamam lazımmış.Bu korku beni bi 5 sene daha götürür heralde...Diyeceğim herkesin şartları bir değil.Ailem asosyal.Bizi de öyle yetiştirdiler.Değişemiyor insan istese de.Artık olmasa da olur diyorum.Geç kalmışlığı hissediyorum.Güvenemiyorum.Yine de kardeş ders olsun yaşadıkların.Aynı hataları yapma.Sadece nette değil gerçektekiler de sapık çıkmıyor mu?Burda açılan konuları okuyun çoğu gerçek hayatta tanıştığı ,sözlendiği,nişanlandığı ile sorun yaşıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…