Ben mesela kulakligimi takip muzik dinliyorum yada telefonumda sevdigim bi diziyi aciyorum ve onu izliyorum ozellikle dizi izledigimde 1 saat cabucak geciyo tavsiye ederim :)
Ben mesela kulakligimi takip muzik dinliyorum yada telefonumda sevdigim bi diziyi aciyorum ve onu izliyorum ozellikle dizi izledigimde 1 saat cabucak geciyo tavsiye ederim :)
selam kızlar bende 16 eylülde başladım 94,7 kilo ile 1/2 hafta yaptım mbandım bozuldu sonra regli oldum bekledim dün tekrar başladım 6,50 km yürüdüm koştum ama henüz kilo vermemişim herkes vermissin diyor ama tartı aynı gösteriyor bence bir liste yapalım haftalık yada aylık kilolarımızı yazalım belki o zaman daha hırslı oluruz. bandı kullanırken telefonda tv izliyorum canlı olarak yada müzik dinliyorum ve 1 lt su içiyorum
Kızlar ben de bugün eliptik bisiklet voit eco aldım sıkılamak ve kilo vermek istiyorum spor bol su ve saat 18.00 den sonra bi şey yememek ama istedigimi yiyebilirim kendimi o konuda kisitlayamacagim ..liste yaparsanız benide araniza alırmısınız