• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evde kötü dışarıda melek olan erkekler

cennetyarim

Hadi Gelin Bebeklerim
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2012
2.814
2.062
333
arkadaşlar çok merak ediyorum erkekler hatta kadınlar da insanlarda da vardır bu ... dışarıda çok iyi çok karakterli sakin hatta kadına incelikten dem vuran diger kadınlara nazik davranan çoluk çoçuk büyük herkese iyi davranan ama evdeki eşine son derece asabi davranıp canını acıtmalarını anlayamıyorum. benim eşimde o gruptan çok garibime gidiyor . dışarıda herkes o yüzden ne iyi kocan var kıymetini bilmiyorsun diyor ama içimdekini görmüyorlarki ... belkide haklılar onlar başka ben başka adamı görüyorum.

arkadaşlar çok merak ediyorum erkekler hatta kadınlar da insanlarda da vardır bu ... dışarıda çok iyi çok karakterli sakin hatta kadına incelikten dem vuran diger kadınlara nazik davranan çoluk çoçuk büyük herkese iyi davranan ama evdeki eşine son derece asabi davranıp canını acıtmalarını anlayamıyorum. benim eşimde o gruptan çok garibime gidiyor . dışarıda herkes o yüzden ne iyi kocan var kıymetini bilmiyorsun diyor ama içimdekini görmüyorlarki ... belkide haklılar onlar başka ben başka adamı görüyorum.

allah yardımcın olsun.böylelerinin kıçına tekmeyi vuracaksın çünkü düzelenini görmedim duymadım

Bu hic bir zaman degismez.
Boyle adamlar disarda baskasina karsi kibar dusunceli davranirlar,
evdeki kadina da kok soktururler.
Evdeki kadina emrederler,
disardakine rica ederler.
Evdeki kadina yardimci olmazlar ,
disardan biri bir sey istese kosa kosa giderler
Liste daha da uzar gider...

Allah sabir versin sana ...

benimkide bundan farksız dışarda dilsiz melaike eve gelince trör estirmeye başlıyor ve en ufak bi cevap vermem de beni çok kırıyor artık bu durumdan bıktım gerçekten gözyaşlarma engel olamıyorum ama eşim dışarda gayet anlayışlı iyi eve gelince zebellah kesiliyor bıktımm :50:

Bu hic bir zaman degismez.
Boyle adamlar disarda baskasina karsi kibar dusunceli davranirlar,
evdeki kadina da kok soktururler.
Evdeki kadina emrederler,
disardakine rica ederler.
Evdeki kadina yardimci olmazlar ,
disardan biri bir sey istese kosa kosa giderler
Liste daha da uzar gider...

Allah sabir versin sana ...

işte bunlar aynen böyleeee

benimkide bundan farksız dışarda dilsiz melaike eve gelince trör estirmeye başlıyor ve en ufak bi cevap vermem de beni çok kırıyor artık bu durumdan bıktım gerçekten gözyaşlarma engel olamıyorum ama eşim dışarda gayet anlayışlı iyi eve gelince zebellah kesiliyor bıktımm :50:

inanılır gibi degil çok ilgin. bir ruh halii aksine kıymetlerimiz önde gitmesi gerekirken eller daha kıymetliler:47:

Benim de babam böyle maalesef. Dışarıda kibarlıktan kırılır, bayan arkadaşlarıyla telefon konuşmalarını duysanız inanamazsınız. Herkes bu adam melek siz abartıyorsunuz diyor. Ama resmen anneme eziyet ediyor, biz de durum biraz daha farklı sadece anneme değil kardeşimle bana da yapıyor. Konuşturmaz en ufak şey de en ağır lafları söyler, iki laf et çok konuştun sus der vs. böyle uzar gider. Hadi bir gün ben evlenip gideceğim de anneme üzülüyorum ekonomik özgürlüğü olsa çeker miydi hiç...:14:

Benim de babam böyle maalesef. Dışarıda kibarlıktan kırılır, bayan arkadaşlarıyla telefon konuşmalarını duysanız inanamazsınız. Herkes bu adam melek siz abartıyorsunuz diyor. Ama resmen anneme eziyet ediyor, biz de durum biraz daha farklı sadece anneme değil kardeşimle bana da yapıyor. Konuşturmaz en ufak şey de en ağır lafları söyler, iki laf et çok konuştun sus der vs. böyle uzar gider. Hadi bir gün ben evlenip gideceğim de anneme üzülüyorum ekonomik özgürlüğü olsa çeker miydi hiç...:14:

evdekiler el altı oluyo herhalde

Ah evett bu örneklerden çevremde var birtane. Kayınpederim.

Evde insanlara terör estirir, ben varsam evde melek gibidir çok göstermez o yanını... Fakat yalnız kalsınlar burnundan getirir. İnsanları ağlata ağlata canını çıkartır. Kadıncağız, çocuklarıyla neler neler çekmiştir ondan fakat dışarıya da bir söyleseniz, inanamazlar o adam böyle olabilir mi diye. Dışarıda okadar kibardır ki sanırısınız ingiliz asilzadesi.

:)

Sonuç evde iki gözü iki çeşme kayınvalidem ve görümcem, görümcemin kucağında iki aylık çocuk... yaşayıp gidiyor garipler :((

Bide bunun tam tersi adamlar var. Babam..
Evde anneme çok iyi davranır, yemek yapar bazen, sevgi sözcükleri kullanır.

Ama bi misafir gelse hemen anneme laf sokar, emreder, küçük düşürmeye çalışır. Yani kısacası erkeklik taslar.

Annem de utancindan kıpkırmızı olur, üzülür bişey diyemez. Zaten o an bişey dese daha da beterini yapar iyice rezil eder.

Misafirler gidincede salağa yatar. Aaa ben şaka yapmıştım alındın mı.

Hangi erkek tipi daha kötü bilemedim valla. Siz karar verin:) al birini vur ötekine

Benim babamda aynı böyle... bir cevap vermeye kalk neler neler söyler. ama dışarıda kanatsız melek. dışarı çıktığımızda birileriyle sohbet kurmasın yoksa sanırsın ki bu adamın içine biri kaçmış. ne istersem alır ne dersem kabul eder millete gösteriş olsun diye ama eve gelince mutlaka hıncını çıkarır. bende artık kullanıyorum napim isterse söylensin :) öyle işte ama ömür törpüleri bunlar gerçekten.
Zavallı annem bir türlü kafasına takmamayı öğrenemedi yıllarını verdi ama 5 para etmez bunlar gözleri hep dışarıda:50:

Artık elindekini kaybetme korkusu yasamıyor , belli seylerden gecmis bir insan olduğu icin evdekine kibar olmuyorlar ama dısarıdakiler değisik, kıymetli gözüküyor ki öyle bir durum yasanıyor sanırım.Ve evlilikte zaman icerisinde sevgi bittiği icin saygıda beraberinde gidiyor

Son düzenleme:
benimde cevremde var boyle iki aile birini yakindan taniyorum adamin dayagida var ustune , ama disaridaki insanlara pek kibar pek saygili biri 2o biri 35 senelik evlilikler cekilirmi be

canım seni üzmek istemem ama senin eşin değişmez benim babam evde anneme bize gergşn kötü davranır ama dışarıda kim yardım istese koşa koşa gider inanki 30 lu yaşlarımıza geldik ama babam değişmedi hayatı anneme bize hep zorlaştırır
anlayacağın bu tipler değişmiyor
zaten senin diğer konularında da hep bir kırgınlık vardı
hayata bir kere geliyoruz eğer bu durum senin için gün geçtikçe zorlaşıyorsa bir daha düşün

Bide bunun tam tersi adamlar var. Babam..
Evde anneme çok iyi davranır, yemek yapar bazen, sevgi sözcükleri kullanır.

Ama bi misafir gelse hemen anneme laf sokar, emreder, küçük düşürmeye çalışır. Yani kısacası erkeklik taslar.

Annem de utancindan kıpkırmızı olur, üzülür bişey diyemez. Zaten o an bişey dese daha da beterini yapar iyice rezil eder.

Misafirler gidincede salağa yatar. Aaa ben şaka yapmıştım alındın mı.

Hangi erkek tipi daha kötü bilemedim valla. Siz karar verin:) al birini vur ötekine

bence senin baban durumu daha iyi başkası varken kötü yalnızken iyi diyorsun ne güzel işte sizde fazla misafir davet etmeyin
şaka bir yanada gerçekten evde karısı ve çocuklarına zulm ederken dışarıdakilere maddi manevi destek olan erkekle yaşamaz çok zor bırak kadının hayatını çocuklarında hayatları mafoluyor

en tehlikeli erkek türü aman diyim... bunlar bi de evlenmeden önce de iyilik rolü yaparlar aman ne iyi adama denk geldim deriz... gerçi benim başıma gelmedi etraftan gördüklerimi söylüyorum sonradan değişenleri... benim için şuan herşey güllük gülistanlık evli de değiliz daha ama inş. başıma gelmez ne diyim... :18: not : (ayrıca benim babam da dışarda evdekinden çok daha kibardır. Çoğu zaman evde kaba sayılabilcek derecede)

Son düzenleme:
benim babam misali eve 5 kuruş getirmez geç saatlere kadar gelmez minlete gidipokadar para vermemize rahmen vermiyolar yemek yapmıyolar der insanlar gelip bize bakıyo hiçte öylesiniz demiyor eve gelince şeytan keesiliyo dışardakilere melek. gidip arkamızda kadıngibi dedikdu yappıyo onun yaptığını düşman yapmaz

Karşımda kendimi görüyorum resmen. Sadece sevgili versiyonu, yani biz evli değiliz. Dışarda canım cicim centilmen kesiliyo başıma. Eve gidince umursamaz tavırlar bi enteresan hallere giriyor. Dışardaki insanlarda mis gibi sevgilin var herkes böylesini arıyor sen anlaşamıyosun diyorlar. Kafayı oynatmamak elde değil. Allah bizim yardımcımız olsun.

Benim esimde oyleydi birakti gitti iyi oldu kendilerini bi b.k sanan erkekler sanki bulunmaz bursa kumasi hic takma gul gec

Back
X