Evde mi kaldım ?

Kafkas322

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2018
1.032
246
43
33
iyi günler arkadaslar. 27 yasıma az kalmış bir öğretmenim. Bugun seminerler var malum. Okulda tek Bekar bayan hoca ben kaldım. Önceki konularımı bilenler vardır. Zor günler gecirdim. 4 yıllık iliskimi bitirdim. Okulda tek bekar ben olduğum icin herkes Yok mu bisey diye sorup duruyor. Açıkcası suan kendimi cok kötü hissediyorum. İlk defa kendimi bu kadar kötü hissediyorum. Evde kalmışım gibi konusuyor hocalar. Yaşayan vardır mutlaka. Ve gercekten ben de evli olmayı isterdim. Sanki Bundan sonra da evlenemicekmisim gibi geliyor. Biliyorum nasip bu işler. Nasibim beni bulur mu gercekten. Evde mi kaldım yoksa

iyi günler arkadaslar. 27 yasıma az kalmış bir öğretmenim. Bugun seminerler var malum. Okulda tek Bekar bayan hoca ben kaldım. Önceki konularımı bilenler vardır. Zor günler gecirdim. 4 yıllık iliskimi bitirdim. Okulda tek bekar ben olduğum icin herkes Yok mu bisey diye sorup duruyor. Açıkcası suan kendimi cok kötü hissediyorum. İlk defa kendimi bu kadar kötü hissediyorum. Evde kalmışım gibi konusuyor hocalar. Yaşayan vardır mutlaka. Ve gercekten ben de evli olmayı isterdim. Sanki Bundan sonra da evlenemicekmisim gibi geliyor. Biliyorum nasip bu işler. Nasibim beni bulur mu gercekten. Evde mi kaldım yoksa
Daha yaşınız 27, evde kalmış olmuyorsunuz. Gencsiniz, herkesin kısmeti vardır bi yerde.

Kafanıza takmayın. :)

Tabiki evde kalmadin ya 27 yaş daha karşına mutlaka birileri çıkacaktır.

Yaş 27 ikenmi düşünüyorsunuz bunları?
Daha erken emin olun.Kimseye bakmayın siz.Nisan da evlilik,evlilikte çocuk çocukta 2. Soruluyor.
Huzursuz olmayın,baskılara bakmayın.
İste hala bisey yok mu. Acilen evlenmelisin gibi seyler söyleniyor. Sanki ben istemiyormuşum gibi

-Sanki 40 yasindasin ne alaka evde kalmak

-Zaten 30dan once evlenenler resmen mutsuz oluyor en dogru evliligi 30dan sonra yaparsin.

-Kendini geliştir,gez, toz...

-Kismet.

-Evlenenlerin basi goge mi erdi.

Ve kapanis.
Cok teşekkür ederim insallah hayırlısı budur

29 yaşıma giricam hiç evde kaldığımı düşünmedim beli de düşünecek daha önemli şeyler olduğundandır hayatımda.. Hem evlenenleri de görüyoruz bin türlü sıkıntıları var evlenmek için veya millet ne der diye evlenmemek lazım kafana göre birini bulunca zaten olacak bir iş bu ki yaşında bunu kafaya tkmak için fazla bir yaş degil ne güzel mesleginde var zamanı gelince olacaktır zaten

Bir öğretmene yakışıyormu bu söz evde kaldım ne demek?
27 yaş geç değil ki..
Ve size evde kalmış gözüyle bakan diğer öğretmenler..çok ilginç okumuş eğitimli aklı başında insanların zihniyeti bu olmamalı.
Malesef ki öyle bakıyorlar. Ben de evde kaldığımı düşünmüyorum. Ta ki bugüne kadar. Gercekten canımı sıktılar

29 yaşıma giricam hiç evde kaldığımı düşünmedim beli de düşünecek daha önemli şeyler olduğundandır hayatımda.. Hem evlenenleri de görüyoruz bin türlü sıkıntıları var evlenmek için veya millet ne der diye evlenmemek lazım kafana göre birini bulunca zaten olacak bir iş bu ki yaşında bunu kafaya tkmak için fazla bir yaş degil ne güzel mesleginde var zamanı gelince olacaktır zaten
Ne güzel düşünüyorsunuz. İnsallah hakkımızda hayırlısı olur

Artık evde kalmak mı var :olamaz:

Birde bunları baskılayan kişiler eğitimli kişiler olacak.
Etkilenmeyin lütfen..

Evlenenlere boncuk takmıyorlar inan .
Yerinde olmak için çırpınanlar var.
Alnına yazılan kaderin nasıl olsa çine gitsen seni bulacak ,yaslan arkana hayatının tadını çıkar :KK66:
İnsallah ben de nasip olduğuna inanıyorum. Ama resmen hayattan soguttular

Back
X