Aynen öyle bekarlığın değeri ancak evlenince anlaşılıyorEvlenenlere boncuk takmıyorlar inan .
Yerinde olmak için çırpınanlar var.
Alnına yazılan kaderin nasıl olsa çine gitsen seni bulacak ,yaslan arkana hayatının tadını çıkar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyle bekarlığın değeri ancak evlenince anlaşılıyorEvlenenlere boncuk takmıyorlar inan .
Yerinde olmak için çırpınanlar var.
Alnına yazılan kaderin nasıl olsa çine gitsen seni bulacak ,yaslan arkana hayatının tadını çıkar![]()
Evet iste. En yakın arkadaşım bile soruyor nasıl Yok nasıl bulamıyorsun diyorevlenen kadın hatta sözlenen kadın hemcinslerine sahtekar bir gülüşle ve yayık ağızla
-ee canım yok mu birileri
demezse
kocası boşuyomuş
gelenek yani mecbur katlancan.
Belki deBana kalırsa kafan rahat diye kıskanıyorlar seni![]()
BENİ defalarca aldatmıstı. Küfür hakaret her sey vardı. Ve daha bi cok şeyini duydum. Baska şehirde kendisi. 5 6 kez görüştük. 2 Aydan biraz fazla oldu ayrılalı. Hani cok fazla aklıma gelmiyor ilk günler gibi. Zor günler gecirdim. Bizimkilerle cok vakit gecirdim biraz kafamı topladım. Zaten oluru dA yoktu o lise mezunu ben öğretmen olduğum icin ailem de istemiyordu4 yılık ilişki uzun. Nasıl toparlandınız ?
gecen gün 1 öğretmen hanım, işsiz güçsüz adamın biriyle evlendi..ayrıca kız önce evini aldı, içini döşedi ve evlendi...demek hakkaten işler kesat...29 yaşıma giricam hiç evde kaldığımı düşünmedim beli de düşünecek daha önemli şeyler olduğundandır hayatımda.. Hem evlenenleri de görüyoruz bin türlü sıkıntıları var evlenmek için veya millet ne der diye evlenmemek lazım kafana göre birini bulunca zaten olacak bir iş bu ki yaşında bunu kafaya tkmak için fazla bir yaş degil ne güzel mesleginde var zamanı gelince olacaktır zaten
BENİ defalarca aldatmıstı. Küfür hakaret her sey vardı. Ve daha bi cok şeyini duydum. Baska şehirde kendisi. 5 6 kez görüştük. 2 Aydan biraz fazla oldu ayrılalı. Hani cok fazla aklıma gelmiyor ilk günler gibi. Zor günler gecirdim. Bizimkilerle cok vakit gecirdim biraz kafamı topladım. Zaten oluru dA yoktu o lise mezunu ben öğretmen olduğum icin ailem de istemiyordu
İste Doğuda 25ten sonrası evde kalmış oluyor herhalde suan o gözle bakıyorlar bana. Hayatımda da kimse Yok suan.. ondan olabilirKimse susmazki anca konuşur dururlar kuzenim hamileyken ikinciyi ne zaman yaparsın diyorlardı bende içimden önce içerdekini doğursaydı bi derdim. 27 geç mi Allah aşkına.
Evet cok hataydı benim icin. Gereksiz katlandım. İnsallah bulurum ki zor geliyor bu saatten sonraİyi olmuş, küfür vb. Bunca zaman katlanman hataymış. Ama olan 4 yılınıza olmuş. Başka bir ilişkiniz olsa şimdi nişan düğün konuşurdunuz. Gerçek aşkı bulmanız dileğiyle...
Hayırlsı olsun insallahŞimdiki aklım olsa 30umdan önce evlenmezdim
Evet benimki de issiz güçsüzdü üstüne beni ezerdi . Evlilik istiyordum. Allah korudu beni demek kigecen gün 1 öğretmen hanım, işsiz güçsüz adamın biriyle evlendi..ayrıca kız önce evini aldı, içini döşedi ve evlendi...demek hakkaten işler kesat...
Ben de ya sabır cekiyorum. Gerçi evlenmek de istiyorum ama bu isler nasip bunu düşünemiyorlArsöz de eğitimli kültürlü geçinirler ama şu koca karı kültürünü bir türlü üzerinden atamazlar
bizim işyerinde de var aynı tiplerden
ya sabır diyorum
okumuş erkekler daha seçici ve geç evleniyorlar....kız saysıda ülkede daha fazla sanırım...okadar güzel mevki sahibi bayan var, eş bulamıyor..Evet benimki de issiz güçsüzdü üstüne beni ezerdi . Evlilik istiyordum. Allah korudu beni demek ki
Aynen öyle. Etrafımda nasıl hayatında biri Yok denir hep. Sen bulamadıysan kimse bulamaz falan derler ama halbuki nasipokumuş erkekler daha seçici ve geç evleniyorlar....kız saysıda ülkede daha fazla sanırım...okadar güzel mevki sahibi bayan var, eş bulamıyor..
BENİ defalarca aldatmıstı. Küfür hakaret her sey vardı. Ve daha bi cok şeyini duydum. Baska şehirde kendisi. 5 6 kez görüştük. 2 Aydan biraz fazla oldu ayrılalı. Hani cok fazla aklıma gelmiyor ilk günler gibi. Zor günler gecirdim. Bizimkilerle cok vakit gecirdim biraz kafamı topladım. Zaten oluru dA yoktu o lise mezunu ben öğretmen olduğum icin ailem de istemiyordu
şu öğretmenler odası dedikodunun dibine vurulan günlerden bile kötü bir ortama sahip.iyi günler arkadaslar. 27 yasıma az kalmış bir öğretmenim. Bugun seminerler var malum. Okulda tek Bekar bayan hoca ben kaldım. Önceki konularımı bilenler vardır. Zor günler gecirdim. 4 yıllık iliskimi bitirdim. Okulda tek bekar ben olduğum icin herkes Yok mu bisey diye sorup duruyor. Açıkcası suan kendimi cok kötü hissediyorum. İlk defa kendimi bu kadar kötü hissediyorum. Evde kalmışım gibi konusuyor hocalar. Yaşayan vardır mutlaka. Ve gercekten ben de evli olmayı isterdim. Sanki Bundan sonra da evlenemicekmisim gibi geliyor. Biliyorum nasip bu işler. Nasibim beni bulur mu gercekten. Evde mi kaldım yoksa