- 10 Nisan 2014
- 43.411
- 115.701
- 798
şükürler olsunnn 27.5 olsaydın yaaa ne konular açardın buralardaaaBen tam 27’de evlendim. Tam evde kalıyordum ki ucundan döndüm çok şükür.
İİ bir şey dedim tabi ki. 42 ye daha çook zamanınız var, umutsuz olmak yok.İyi bişy mi dediniz kötü bişy mi
Tam 27 yaş 1 aylıktım ki evlendim çok şükür. Bikaç ay daha geçse evde kalacaktım. Çok korktumşükürler olsunnn 27.5 olsaydın yaaa ne konular açardın buralardaaa
İnsan o kadar geç kalır mı evlenmek için? 26 yaş 11 aylıkken evlenmen gerekiyordu. Büyük ayıp!Tam 27 yaş 1 aylıktım ki evlendim çok şükür. Bikaç ay daha geçse evde kalacaktım. Çok korktum
Mizah fırtınası estirdin be kardeşimmmm.dBugunlerde herkes evde. Yalniz degilsiniz.
Abes değil de bu kadar dert etmek komik biraz. Yaş 30 olunca noluyor? Evlenme ehliyeti mi alınıyor elinden, çocuğun mu olmuyor 30 sonrası? Ne yani?Dalga geçip yadirgayanlar aile kurmak istemek çocuğun olmasını istemek abes birşey mi burda benimle dalga geçiyorsunuz yaşım, 30, a, gelmek üzere daha konuştuğum bile yok herkes yuvasını kuruyor yalnızim mutsuzum lütfen olumsuz yorumlar yapmayın
Uzayınca da o işin moku çıktı falan diyorlar hemen de evlenme diyorlar her şeyi diyorlar valla ortasını bulamadımEşimle 25 de sevgili olduk 32 de evlendim hey yavrum hey 27 diyorsun
Burda okuyoruz insanlar 1 ay içinde evleniyor bazen ama sen gene de iyle evlenme guzum
Boşandıktan kısa süre sonra (yaş 27 idi) bi grup kız arkadaşla yemekteydik, tekrar evlenmeyi düşünüp düşünmediğimi sordular bilmiyorum ne nasip olur deyince ben, kendilerinden artık geçtiğini (!) ama çocuk sahibi olmak istiyorsam benim ÇOK GECİKMEDEN BİRİNİ BULUPevlenmem gerektiğini ısrarla salık vermişlerdi. O gün de düşünmüştüm herhalde sokaktan bi adamın kolundan tutup götürmem lazım diye (ve sanırım bulduğumuz erkeğin zaten bize dünden razı olup peşimizden geleceği ön kabulünde olmalıyız). Yani böyle demek ki bu işler,
Yaa benim bi arkadaşım artık aşık olup evlenmeyi bekleme geçti o iş karşına çıkanda da fazla kusur arama heee de geç gibi bir şey söyledi bana 27 yaşındayım yaniİyi de ya istemeyeydi adam :))
Edit: şunu anlatmaya çalışıyorum, evlilik veya ilişki tek taraflı bir irade değildir, karşına biri çıkar ortak kararla çift olursunuz. Bunun da ne zaman nasip olacağı bilinmez ki. İyi ben birini bulayım paket olsun evde yiyecem diyemeyiz yani, böyle tavsiyeler işe yaramıyor netekim
Burhan altıntop reyizin dediği gibi, “30una kadar evlendin evlendin, evlenemediysen başını eğeceksin kim seni beğendiyse he diyeceksin.”Yaa benim bi arkadaşım artık aşık olup evlenmeyi bekleme geçti o iş karşına çıkanda da fazla kusur arama heee de geç gibi bir şey söyledi bana 27 yaşındayım yani
Bence bunu işte bu yüzden dile getiriyorlar hadi bul hemen birini daha geç olmadan iyi mi kötü mü kurcalama evlenmek için evlen gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?