Evde mi kaldım?

Dalga geçip yadirgayanlar aile kurmak istemek çocuğun olmasını istemek abes birşey mi burda benimle dalga geçiyorsunuz yaşım, 30, a, gelmek üzere daha konuştuğum bile yok herkes yuvasını kuruyor yalnızim mutsuzum lütfen olumsuz yorumlar yapmayın

Abes değil de bu kadar dert etmek komik biraz. Yaş 30 olunca noluyor? Evlenme ehliyeti mi alınıyor elinden, çocuğun mu olmuyor 30 sonrası? Ne yani?

Ben 27’de evlendim ama bence erkendi. Hani o asla evlenmem, 30’dan önce evlenmem deyip herkesten önce evlenen hatunlar var ya aha onların elebaşı benim. Hala nasıl tongaya düştüm de evlendim diye düşünüyorum bazen. Ben evlenirken bekar olan ve deli gibi evlenmek isteyen arkadaşım hala bekar. 35 yaşındayız. Yani şekerim özetle, bir şeyi ne kadar çok istersen o kadar çok senden kaçar. Ne kadar çok kaçarsan gelir dibinde biter.

Insan bu yaslarda maalesef cevre baskisi ile kendini boyle hissedebiliyor.
30 yasinda evlendim, tabii ki daha erken yasta evlenmek cocuk sahibi olmak ve onu buyutmek acisindan buyuk bir avantaj sagliyor, bunu kimse inkar edemez.
Ancak soyle dusunuyorum, esim ile daha mantikli bir yasta, mantikli kararlar alarak ( asik olmama ragmen esime) daha mantikli adimlar ile ilerleyerek, saglam bir evlilik kurduguma inaniyorum.

Evliligin erkeni geci yok bana gore.
Kader kismet oldugu kadar, biraz da sans bence.

Umarim karsiniza sizi anlayacak, deger verecek, karsilikli bir birinizde huzur bulacaginiz bir es cikar.
Iste evlilik o zaman guzel.
Tum kotu yasananlara ragmen basinizi yastiga koydugunuzda, iyi ki bu adam benim esim dediginiz zaman evliligin bir anlami var bence.
Umarim sizin icin de aynisi olur.

Yaa benim bi arkadaşım artık aşık olup evlenmeyi bekleme geçti o iş karşına çıkanda da fazla kusur arama heee de geç gibi bir şey söyledi bana 27 yaşındayım yani
Bence bunu işte bu yüzden dile getiriyorlar hadi bul hemen birini daha geç olmadan iyi mi kötü mü kurcalama evlenmek için evlen gibi

Burhan altıntop reyizin dediği gibi, “30una kadar evlendin evlendin, evlenemediysen başını eğeceksin kim seni beğendiyse he diyeceksin.”

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…